Superliga Srbije

Started by hulio_salinas, 03-04-2007, 08:40:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mikele

Шта ти је живот,боље је да будеш четврти,него други или трећи :trfr:
Бар сада тако изгледа,време ће показати да ли је стварно тако.Ја типујем да ће бити 2-0 за Звезду јер се Хемофарм испуцао
А што се тиче меча Партизан-ФМП,мислим да гробари добијају.Никада ФМП није знао да игра плеј-оф мечеве,а и навијачи ће имати велики утицај у овом дуелу.

Duke

Treba ici sada na ove utakmice, jel neko informisan kako idu karte i oce li ih biti

biwi

karte se pordaju na dan meceva svih utakmica. znaci u petak u hali u zelezniku, mislim da je karta za tribine 200 din, a u subotu u vrscu! A u nedelju i ponedeljak u pioniru.

nasty girl

Quote from: biwi on 06-06-2007, 16:32:39
mislim da je karta za tribine 200 din

e ovako karte se prodaju sutra u 12h u hali u Zelezniku i cena karte za tribine ja 500 din - kao i prosli put (gori su od cigana majke mi sto se cene tice....).

informacija je 100% proverena jer sam zvala halu u Zelezniku....

mikele

Quote from: nasty girl on 07-06-2007, 09:37:11
e ovako karte se prodaju sutra u 12h u hali u Zelezniku i cena karte za tribine ja 500 din - kao i prosli put (gori su od cigana majke mi sto se cene tice....).

Проверена информација,ја прочитао у Журналу :wink:

nasty girl

Quote from: mikele on 07-06-2007, 13:29:23
Quote from: nasty girl on 07-06-2007, 09:37:11

Проверена информација,ја прочитао у Журналу :wink:

u Zurnalu pisalo da su FMPovci gori od Cigana..... :K :K :K

mikele

Quote from: nasty girl on 07-06-2007, 15:52:06
u Zurnalu pisalo da su FMPovci gori od Cigana..... :K :K :K

[off]Ја то нисам видео[/off] :>

nasty girl

Ko¹arka¹i Partizana pobedili su FMP rezultatom 81:77 (17:24, 24:19, 21:20, 19:14), u prvom meèu polufinalne serije Sinalko na¹e Superlige. "Crno-beli" su tako stekli prednost u seriji, koja se igra na dve pobede. Drugi meè serije igra se u nedelju u Pioniru. Drugi polufinalni par èine Hemofarm i Crvena zvezda, a njihov prvi meè igra se u subotu u Vr¹cu.

Utakmica je poèela mnogo bolje za domaæi tim, koji je poveo 7:0 i 12:2. Partizan je uspeo da se vrati u drugoj polovini prve èetvrtine, stigao je do 19:17, da bi FMP okonèao taj period serijom 5-0 za 24:17.

U drugoj èetvrtini Partizan je poèeo odlièno, i serijom 12-3 do¹ao do prvog voðstva na meèu (29:27), ko¹em kapitena Petra Bo¾iæa. Usledila je ¾estoka borba u kojoj s nijedan tim nije odmakao na vi¹e od èetiri poena prednosti, a poluvreme se zavr¹ava predno¹æu domaæina od 43:41.

Sredinom treæe èetvrtine izgledalo je da æe Partizan lako saèuvati prednost, kada je stekao prednost od 62:53, ali je tada FMP serijom 10-0 jo¹ jednom stigao u voðstvo, pred sâm kraj treæe èetvrtine.

U fini¹u je Partizan uspeo da stekne prednost, i da ga u neizvesnoj zavr¹nici saèuva.

Najefikasniji u Partizanu bio je Vontigo Kamings sa 18 poena, dok su Kosta Peroviæ i Vladimir Micov ubacili po 10.

Milo¹ Teodosiæ je postigao 18, dok je Zoran Erceg dao 15 poena za FMP.

B92
----------------------------------------------------------

PARTIZAN - FMP     

Ulaz na drugu polufinalnu utakmicu plej - ofa Partizan – FMP, koja æe se odigrati 10.06.2007 godine u 20h u hali Pionir, je besplatan.
Pozivamo navijaèe da fer i korektnim navijanjem pomognu da zajednièki doðemo do ¹este uzastopne titule.
Vlasnike godi¹njih ulaznica molimo da doðu ranije, jer æe zbog bezbednosti kapije biti zatvorene kada se dvorna napuni.

mikele

Zvezda s(p)retnija u vr¹aèkom trileru
(http://www.putfile.com/pic.php?img=5645763)

Ko¹arka¹i Crvene zvezde poveli su u polufinalnoj seriji plej-ofa, po¹to su u prvom meèu u Vr¹cu u dramatiènom fini¹u savladali domaæi Hemofarm sa 74:72 (21:22, 12:13, 17:19, 24:18).

Najefikasniji u pobednièkoj ekipi bio je Milan Guroviæ sa 28 poena, dok je kod domaæih Neboj¹a Joksimoviæ upisao 16 pogodaka.

Veliki uspeh u Vr¹cu ostao je u senci povrede Igora Milo¹eviæa koji je u borbi za loptu u fini¹u meèa polomio zglob noge, zbog èega Zvezda oslabljena ulazi u nastavak plej-ofa, jer æe na rapolaganju na poziciji plejmejkera imati samo Vuka Radivojeviæa.

Ekipa Hemofarma bolje je otvorila duel u "Milenijumu" i povela sa 5:0. Pet minuta kasnije domaæini su posle dobre igre imali prednost od ¹est poena (13:7), ali je do kraja prvog kvartala Zvezda uspela da elimini¹e prednost rivala i vrati se u igru. Pre svega zahvaljujuæi Milanu Guroviæu gosti su anulirali vodjstvo Vr¹èana i posle 10 minuta pribli¾ili su se na pola ko¹a razlike - 21:22.

U nastavku su crveno-beli odigrali mnogo bolje u odbrani. Ta igra urodila je plodom, a nekoliko uspe¹no ukradenih lopti Igora Milo¹eviæa i Pere Antiæa rezultirali su vodjstvom Beogradjana u 15. minutu susreta - 31:25. zvezdina dobra serija stigla je posle optereæenosti domaæeg tima liènim gre¹kama - Predrag ©uput i Milenko Topiæ su veæ u 12. minutu meèa imali po tri liène gre¹ke, a kada je Milo¹ Borisov zamenio ©uputa polovinom druge èetvrtine, Hemofarm je ponovo zaigrao organizovanije.

Crveno-beli su propustili veliku ¹ansu da se prilikom vodjstva od ¹est poena "odlepe" posle neuspe¹no realizovana tri napada, ¹to je domaæin iskoristio. U poslednja dva minuta prvog poluvremena Vr¹èani su anulirali prednost Zvezde zahvaljujuæi uspe¹nim ¹utevima uz dodatne faulove, a Borisov je pogotkom u poslednjoj sekundi domaæinima doneo prednost pre odlaska na veliki odmor - 35:33.

Hemofarm je u drugom poluvremenu krenuo agilnije i posle namerne gre¹ke Tadije Dragiæeviæa i ne ba¹ upe¹no odradjenog posla (Vanja Plisniæ pogodio samo jedno slobodno bacanje), domaæin je u 26. minutu imao prednost od osam razlike - 45:37.

Ipak Zvezda je 120 sekundi kasnije, serijom 8:0, "istopila" tu prednost. I kada se èinilo da æe crveno-beli zadr¾ati egal, Vr¹èani su, predvodjeni Neboj¹om Joksimoviæem (devet poena u treæoj èetvrtini), odgovorili sa devet vezanih poena, uz samo jedan ko¹ gostiju, a Zvezda je preko Vuka Radivojeviæa u fini¹u treæeg perioda opet uhvatila prikljuèak - 50:54.

U poslednjem kvartalu vodila se ¾estoka borba. Ekipe su se smenjivale u vodjstvu, posle naizmeniènih mini serija, a minut i po pre kraja Igor Milo¹eviæ je posle èetiri vezana poena i novog vodjstva Zvezde (68:67) u duelu za loptu sa Bakiæem zaradio te¾u povredu noge, nakon èega je iznet sa terena i gotovo je sigurno da crveno-beli neæe moæi da raèunaju na njega u nastavku plej-ofa.

Minut pre kraja Borisov je "trojkom" doneo prednost Vr¹èanima (71:69), a Radivojeviæ 40 sekundi kasnije izjednaèuje rezultat posle uspe¹nih slobodnih bacanja. Polovièan uèinak sa penala Joksimoviæa i Cvetkoviæa produ¾io je "triler" - 72:72, a 14 sekundi pre zavr¹etka meèa ©uput vraæa loptu na polovinu Hemofarma, a Zvezda to ne koristi jer lo¹e organizuje napad.

Dve sekunde pre poslednjeg sudijskog zvi¾duka Ne¹oviæ izbija loptu u aut, Cvetkoviæ je preko celog terena baca Dragiæeviæu, koji proma¹uje sa velike udaljenosti, ali uz zvuk sirene Pero Antiæ iz odbojke okrenut ledjima ko¹u, jednom rukom uspeva da ugura loptu kroz mre¾icu i Zvezdi donosi veliku pobedu, a navijaèima radost na tribinama.

"Odigrali smo dobru utakmicu, punu tenzije ali bez lepih ko¹arka¹kih poteza kakve su obièno utakmice od velikog znaèaja. Igrali smo dobro u odbrani, kao i Hemofarm. Èeka nas veliki posao u drugom duelu, i za njega æemo morati dobro da se spremimo. ®ao mi je ¹to se Milo¹eviæ povredio, u pitanju je prelom noge i za njega je sezona zavr¹ena. U utorak æemo biti dosta oslabljeni jer je Igor i na ovom meèu pokazao koliko je va¾an za ekipu", izjavio je posle meèa strateg Zvezde Stevan Karad¾iæ.

Miroslav Nikoliæ, trener Vr¹èana, èestitao je Zvezdi na pobedi i priznao da je od svojih izabranika oèekivao bolje izdanje.

"Èestitam Zvezdi na pobedi i sla¾em se sa sudijom Belo¹eviæem da poslednji ko¹, uz zvuk sirene va¾i. Ovo je bila prava polufinalna utakmica, vodio se veliki rat na terenu i svaka lopta je bila odluèujuæa. Mi smo odigrali slabo, oèekivao sam vi¹e od svojih iskusnih igraèa, u¹li smo nervozno u meè i zbog toga nije bilo atraktivnih poteza. ®ao mi je ¹to se Milo¹eviæ povredio, voleo bih da su sve ekipe zdrave i kompletne u plej-ofu".

Prvi meè polufinalne serije u Vr¹cu posmatralo je tek ne¹to vi¹e od 2.000 ljubitelja ko¹arke, a gotovo polovinu navijaèa imali su crveno-beli. Autobus simpatizera Zvezde stigao je u halu "Milenijum" nekoliko minuta pre kraja prvog poluvremena, nakon ¹to su na ulazu pro¹li rigoroznu kontrolu.

(MONDO)

biwi

dobro da i pero antic uradi za 2 godine nesto pametno, jbg treba nekako opravdati tolike pare...

nasty girl

Partizan se plasirao u finale plej-ofa 
U revan¹ utakmici polufinala plej-ofa superlige Partizan je savladao FMP 90:73 i ukupnim rezultatom 2:0 u seriji plasirao se u finale.
Rovovska borba vodila se tokom celog prvog poluvremena. Crno-beli u poslednjem minutu prvog poluvremena prave znaèajniju prednost i na veliki odmor odlaze sa 6 poena prednosti. U drugom poluvremenu na terenu je postojao samo jedan tim – Partizan. Po ko zna koji put ove sezone navijaèi Partizana ispunili su Pionir do poslednjeg mesta i fantastiènim navijanjem odigrali ulogu ¹estog igraèa.
"FMP je izvanredna ekipa za po¹tovanje. I sami znate kakvu su fantastiènu sezonu odigrali. Odigrali smo 9 utakmica protiv njih i rezultat je 5:4 za nas. Od tih 5 utakmica dobili smo dve vrlo bitne u finalu Jadranske lige i ovo polufinale. Oni su nas dobili u finalu kupa. Kao ¹to sam govorio pre plej-ofa, mislim da smo za nijansu bolji od njih. Veèeras se igrala dobra ko¹arka i bio je fantastièan ambijent. Velika zahvalnost publici, nosili su nas kad je bilo najpotrebnije. To je ono ¹to je krasilo Partizan tokom cele sezone. Èestitam igraèima, pravile su se gre¹ke, ali ukupno nemam zamerke na igru.", rekao je trener Partizana Du¹ko Vujo¹eviæ.
"Èestitam saigraèima i struènom ¹tabu na plasmanu u finale. Mislim da smo odluèno u¹li u utakmicu da zavr¹imo seriju veèeras. Mislim da smo prevagu odneli u skoku i zaslu¾eno slavili. Sledi nam kratka pauza koja æe nam dobro doæi da se ¹to bolje pripremimo za finale.", izjavio je Partizanovo krilo Du¹an Kecman.
"Èestitam Partizanu na zaslu¾enoj pobedi u polufinalu i ¾elim im sreæu u zavr¹nici takmièenja. Èestitam i mojim igraèima na svemu ¹to su uradili tokom sezone. Na¾alost poslednju utakmicu smo lo¹e odigrali ¹to æe se odraziti na ukupan utisak u sezoni. U veèera¹njoj utakmici presudni momenat se dogodio u poslednjem minutu prvog poluvremena kad smo izgubili kontrolu nad utakmicom. Poku¹ao sam tajm autom da smirim ekipu ali nisam uspeo. Na na¹u ¾alost ne da nismo uspeli da saèuvamo 1 poen prednosti, veæ smo brzo oti¹li na minus 6. U nastavku smo totalno zakazali u odbrani, bez dobrog ¹uta Partizan nas je u kontrama lako ka¾njavao. Utakmica je re¹ena sredinom treæe èetvrtine. Partizan je pokazao da je u ovom trenutku bolji od nas i ja preuzimam svu odgovornost.", izjavio je trener gostiju Vlada Vukoièiæ
Partizan – FMP 90:73 (22:20, 21:17, 24:13, 23:23)
Partizan: Tepiæ 8, Kecman 9, Bakiæ , Borovnjak 1, Tripkoviæ 18, Velièkoviæ 8, Peroviæ 7, Pekoviæ 15, Drobnjak 3, Bo¾iæ , Kamings 16, Micov 5.
FMP: Teodosiæ 9, Cvetkoviæ 12, Ðerasimoviæ , Erceg 13, Dramaæanin , Laboviæ 10, Popoviæ , Krstoviæ 6, Miæiæ 8, ®igeranoviæ 3, Samard¾iski 7, Osmokroviæ 5.

KK partizan

mikele

Ала су их одвалили гробари...
Аааааааааааууууууууууууууу!!!
Страшно. :face:

bokicaKNN

a joj... bas mi zao FMP-a! Jadniiii.... Jos ako Zvezda danas pobedi Hemofarm.... E, ajde neka padne i taj Partizan vec jednom! Mada... dobri su...

Phenomenon

Kako je bilo sinoc nenormalno, jos kad se Sale Curcic popeo na sipku...
Kako smo ih pregezili, pa ono je show! U finalu ko god da dodje dobijamo sa 3-0!

nasty girl

Quote from: bokicaKNN on 11-06-2007, 14:39:33
Jos ako Zvezda danas pobedi Hemofarm.... E, ajde neka padne i taj Partizan vec jednom! Mada... dobri su...

Zvezda igra sutra a ne danas....

Quote from: Phenomenon on 11-06-2007, 16:52:16
Kako je bilo sinoc nenormalno, jos kad se Sale Curcic popeo na sipku...
Kako smo ih pregezili, pa ono je show! U finalu ko god da dodje dobijamo sa 3-0!

:lol2: :lol2: :lol2: Kada se Sale popeo na sipku....  :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
ja majke mi mislim da taj lik nije normalan....ali stvarno....jbt kako je krenuo postace maskota partizana...

pa ja mislim da ce nam doci zvzeda tako da nam 3:0 ne gine(naravno za nas....)....