Predlog za promenu termina ispita u septembru

Started by marer_86, 10-04-2007, 07:34:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ksenija

ako nesto moze da se mrdne to je jedino i to mozda analiticka..slazem se sto su drugi rekli,lakse ce treca god da mrdne nesto svoje,jer mi kada bilo sta trazimo nama prvo pocnu pricu sa bolonjcima...
dajte da se usaglasimo,treba delovati! :loptica

Jecca

Profesorke ce sigurno pristati da se analiticka pomeri.Ali kada biste vi da polazemo O2?Nemojte pre 3.septembra.Za takav ispit je i to rano

marer_86

... ovde koliko vidim nema dogovora .... ne zelim da mi posle neko kaze pomeras ispite a ne pitas nas kojima treba za uslov .... tako da ja odusatjem od svega

farmacoa

Quote from: marer_86 on 06-07-2007, 14:26:33
... ovde koliko vidim nema dogovora .... ne zelim da mi posle neko kaze pomeras ispite a ne pitas nas kojima treba za uslov .... tako da ja odusatjem od svega
Brate, nece te niko prozivati, jer ti nemas prava da pomeras ispite, tako da nemoj da odustajes ovako lako.
Kao sto je bilo za junski rok, predstavnici treba da odu do fakulteta pre raspusta i pitaju profesore da li je moguce neki ispit pomeriti i za kada, a tek polovinom ili krajem avgusta da se pomere ti ispiti. Za mesec, mesec i po moze dosta toga da se promeni, tako da mislim da ni jedan institut nece u ovom trenutku menjati termin ispita. Ljudi hoce da idu na odmor, pa kada se vrate sa letovanja, onda da razmisljaju o svom poslu. Uglavnom, samo opusteno! Doci ce do dogovora!  O0

ticho

ja mislim da je analiticku jedino moguce pomeriti, a meni licno bi odgovaralo da ona bude oko 15.

Ksenija

ljudi zbog velikog interesovanja za pomeranje analiticke,ja cu sutra otici do instituta da porazgovaram sa profankama,nadam se da ce biti raspolozene da se to pomeri u interesu vecine...znam da bi ljudima znacio svaki dan duze,tako da koliko budem mogla toliko cu odloziti..dan dan,dva dva...znaci sto vise budem mogla..slazete li se da je optimalno pomeriti za otprilike 10-11 sept(+- dan dva)

nasty girl

pa to je sasvim ok...samo gledaj da bas ne bude 08.09. jer je fizicka 07.09.

dzaca

Meni licno ne bi odgovaralo jer je botanika od 10.do negde 13.ili 14.

nasty girl

10 og pocinje usmeni zi botanike za one koji su prakticni polozili u prethodnom roku....

Ksenija

pa ja sam svesna da se ne moze svima ugoditi....u redu necu za 8 .sept jer je fizicka posle,ali botanika bi se ionako preklopila..e...treba da imamo jednoglasan stav,ja zelim da pomognem ...ali morate i vi meni tako sto cete biti manje vise usaglaseni...
nece one pristati da pomerim analit za kraj roka zbog eventualnih usmenih...morate i to da imate u vidu..

Ksenija

E pa ovako..razgovarala sam sa profesorkama danas..na prvi mah nisu bile odusevljene time sto zelimo da pomerimo ispit jer imaju i bolonjce i kratak je rok itd.Posle malo duzeg razgovora poceli su da razmatraju ,okretali datume i na kraju odlucile da to nije moguce jer kako god obrnemo ,upada se u neciji termin...evo vidite:

Septembarski ispitni rok  (1-25.9.2007)
---->moraju da zavrse do 25.9,a pola njih ide na letovanje i kongrese 18-19 sept,pa fakticki do tad moraju da zavrse

Analitièka hemija   6.9.2007.   pismeni ispit
Fizièka hemija      7.9.2007.   pismeni
Organska hemija      3.9.2007.   pismeni
Botanika      10.9.2007.   praktièni

6.9 je cetvrtak,7.9 je fizicka,a 10 upadaju u termin botanici,a posle toga im je kasno zbog usmenog...tako da im je to jedini termin...

Al-Jasmina

Pa nije da nisu i ovako i onako gledali da se negde uglave- kad se sve sagleda :ohwell: koja guzvara ispita...

Masha

Iskrena da budem, razumem ovo odsustvo zbog kongresa, to je nesto vezano za struku itd., ali ovo zbog letovanja mi nikako ne ide u glavu. Pa zar oni nemaju odmor od 13. jula do 27.avgusta? Ali, ovo je vec  :OFF

avgogh

pa dobro... lepo je to sve sto ste vi isplanirali, i kao i u junu, otisli da odlozite analiticku bez dogovora sa biohemicarima (bar takav utisak se stice)...

nasty girl

ne mnmmozes tako da gledas avgogh...nas je 250 a vas je 50....