Farmakologija

Started by Bred, 12-05-2006, 12:28:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Postoji skripta koju je covek davao za vreme bombardovanja. To jasno pise u ovoj temi da si je procitala od pocetka do kraja :wink:

jelenasoldo

Imas kombinacije za Ugresica na strani 2,ovdje ,pa izvuci pitanja.Postoji i Ugresiceva skripta koja moze da se kupi u nekoj fotokopirnici na autokomandi za 200din.Ali ti treba i sva ostala literatura,(Varagic,predavanja,za foliranje pred drugima koji nisu sa faxa Rang I Dale).

Masa

gde se mogu naci kombinacije za prof.Savica

Dukica

kako pita Radica? cula sam da cima i da nema mnogo price,nego da se odgovara na njena pitanja(kratka),al jel moze to malo detaljnije?!

jecapereca

da li neko zna gde se tacno nalazi ta fotokopirnica u kojoj se prodaje Ugresiceva skripta

magy

Hvala vam.Fotokopirnica je sa desne strane u V.Stepe,kazu negde izmedju prve i druge stanice kada se krene od Autokomande.Meni rekose da je to ustvari neka knjizara u kojoj se prodaju razne skripte za nas faks.Odsad pazljivo citam!

jecapereca

magy hvala ti puno

Aki

Tacna adresa je V. Stepe br. 8   ...

Marincica

pitanja za prof.Savica mozes naci na sajtu fakulteta, pod studije/predmeti/farmakologija

covek je rekao da ce ih izbacitit i to je upravo i uradio....srecno sa farmom....

pegazus

Cula sam da oktobarski rok traje do 10. ! Da li to vazi i za apsolvente?Nadam se da ce na farmakologiji rok poceti kasnije! Zna li neko nesto o tome? Hvala unapred.By the way,ja sam nova i forum me je odusevio!Cija god da je ideja-bravo!

jella

Cao ljudi!
Jel' moze da se nadje neka dobra dusa da mi sutra polaze kada polazem kod Radice?Ime je Rapaic Jelena.E da,i mene takodje zanima dali do 12.10.treba da se zavrsi rok i za nas apsolvente.Unapred hvala!

Bred

Mislis pogleda kada polazes kod Radice? Ja cu to najverovatnije uraditi ali nista ne garantujem :wink:

Bred

Rapaic Jelena polaze 23.9. u 11h. :-)

jella

:V E super Bred,hvala ti puno!!
Ne bi bilo lose kad bi ovi sa faxa poceli da objavljuju raspored na netu...Hvala ti jos jednom! :loptica

Bred