Napad na Srbe u Zagrebu,bez povredjenih

Started by Jack-Jack, 14-04-2007, 14:23:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Jack-Jack

"Reprezentativci Srbije u hokeju na ledu, koji u zagrebu nastupaju na Svetskom prvenstvu druge divizije, napadnuti su u petak uveèe na Trgu Bana Jelaèiæa, ali niko od njih nije ozbiljnije povredjen, javio je B92.

Do sukoba je do¹lo kada je grupa navijaèa zagrebaèkog Dinama Bed Blu Bojsi napala nekolicinu srpskih hokeja¹a, koji su iskoristili slobodan dan na turniru za ¹etnju po Zagrebu.

"Proveli smo sat vremena u gradu bez ikakvih problema, u ¹petnji i po kafiæima. Pri povratku na zborno mesto sa ledja nam je pri¹la grupa od izmeðu 25 i 30 navijaèa u dresovima Dinama i Hrvatske reprezentacije, koja nas je napala uz psovke i uvrede na nacionalnoj osnovi. U na¹oj grupi bila su ¹estorica mladih momaka i ja. U tom momentu svi momci su stali jedan uz drugog i poèela je tuèa", rekao je za B92 kapiten hokeja¹a Srbije Nenad Milinkoviæ.

On je naveo da je jo¹ veæi problem nastao kada su se huliganima prikljuèili i gradjani Zagreba.

"Posle povika 'Srbi!' iznenada su se napadu prikljuèili i gradjani okupljeni na trgu i stanicama gradskog prevoza. Tada smo se nas sedmorica povukli u jedan restoran, tu je do¹ao i na¹ trener Andrej Brodnik, Slovenac, koji je takodje sedeo u jednom obli¾njem kafiæu. On je pozvao policiju, koja je smirila situaciju, uzela nam izjave i odvela nas do hotela", isprièao je Milinkoviæ.

Srpski hokeja¹ dodao je da niko od njegovih kolega iz reprezentacije nije povredjen.

"Svi momci su pro¹li bez povreda ili sa manjim ogrebotinama. Nastavljamo da igramo dalje. Boriæemo se za medalju, zbog èega smo i do¹li ovde", zakljuèio je Milinkoviæ.

U prvoj utakmici na turniru reprezentacija Srbije pobedila je Tursku, u drugom kolu "orlovi" su pora¾eni od Hrvatske, a oèekuju ih jo¹ dueli sa Belgijom, Bugarskom i ©panijom."

(MONDO)
____________________________

Aj sto su Bad Blue Boys tukli, njih "razumem", takvih ludaka ima svuda, ali i prolaznici se ukljucili kada su culi da se mlate Srbi  .grins.  .grins.  .grins.

lijepa bosanka

Nije me uop¹te iznenadilo...nije im prvi put... puc
Koliko su iskompleksirani ti jadni Hrvati!!!  :bljak:

lycos

da se tako nesto desilo xrvatima ovde,u Bg-u..pa to bi jos kako odjeknulo..
medjutim,posto su prebili srbe,nikom nista...
sve bi ix puc puc puc :djavo :djavo

Wolf

Treba jednom i mi njih tako da docekamo,
pa da vidimo sta ce biti...

darusaz

Ово је најбољи пример тога колико су Хрвати одмакли у стицању "еуропских вриједности".

Мада ја се сећам прошле јесени 5 клинаца навијача "Црвене Звезде" ишли су Курсулином улицом пешке ка "Маракани" на дерби. Курсулином је пролазио аутомобил загребачких таблица. Пошто су клинци наравно "блејали", пала им је напамет врло оригинална идеја: "Е ајмо да му покажемо 3 прста па да га напуцамо ако не отпоздрави". Човек им наравно није отпоздравио али је убрзао и отишао својим путем, а клинци наставили да блеје ка стадиону чекајући нову прилику да своју негативну енергију истресају на неком другом "кривцу" за њихове лоше животе.

По тој формули послују и загребачки BBB.

willie the scot

#5
gledajte na hrt-u,petkom, emisiju... cetri tipa raspravljaju o raznim temama...filozofija,umetnost,a uvek se dotaknu malo i svakodnevnih zbivanja...
naime,jedan od njih(dr.istorije umetnosti,ima cerku koja studira srpski jezik u zagrebu)je odusevljen nasom kulturom,sto pokusava maksimalno da sakrije,a prekoputa njega sedi dr.filozofije ,inace ustasha,sto se ne trudi mnogo da sakrije.vrlo interesantne rasprave se razvijaju,a narocito je interesantno kada ovaj hrvat sto navija za nas "pretera" pa dobiju signale iz rezije i promene temu.
nemoguce je odrzati stanje mrznje bez stalnog pothranjivanja.hrvatsku naciju je rodila katolicka crkva,a srpsku crkvu je rodila srpska drzava.mislite o tome.

lycos

znam o cemu pricas,gledao sam to skoro..

Darker

To ti je kao sa d¾ukcima lutalicama... Ako neæe¹ da te izujedaju-kamen u ruku i svojim putem...
Verujem da bi i delije delile pravdu, ali GRAÐANI???
Stoka!!

Al-Jasmina

Quote from: Darker on 15-04-2007, 15:00:25
To ti je kao sa d¾ukcima lutalicama... Ako neæe¹ da te izujedaju-kamen u ruku i svojim putem...
Verujem da bi i delije delile pravdu, ali GRAÐANI???
Stoka!!

Slazem se,
zapravo smesno je koliko budu ustrogoljeni u toj svojoj zapadnjackoj hladnoci i "uljudnosti"
a onda ih najmanji incident redukuje na nivo horde
:nonono:
Sramno....