Anatomija

Started by provista, 02-06-2006, 16:42:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Ksenija

a sta li ce nama biti ove godine kod Stimca?
auuu..

marer_86

sta kazes da bacamo pasulj... :K :K :K

Rokenrol

Ej ljudi prosloj generaciji nije bio Stimec profa,a nama jeste...jel to znaci da ce nama biti drugacije s ispitom?  :roll: Zna li iko ista?Hoce nam biti drugacije,teze?
Ja svakako nisam planirao trositi mnogo vremena na taj ispit,pa sta bude :wink:

Ksenija

ja stvarno ne znam,on predaje 3 puta opsirnije,kune se da je dovoljna ona knjiga Teofilovski/Parapid...ja ne znam kako ce to to izgleda..ne deluje mi da se moze nauciti za 5 dana kao sto neki  pricaju.. :hm

Coolgemini

Knjigu od Teofilovske mozesh spremiti za dve nedelje..ali je ipak relativno i zavisi od pojedinca kako uci i kojom brzinom,pa i od interesovanja..Nadam se da si do danas vec stekla utisak da kolegama i koleginicama ne smesh uvek verovati...oslanjaj se iskljucivo na sebe i svoje moci...

Ksenija

naravno da sam shvatila i to kod spremanja organske..kad su mi ljudi rekli da im je trebalo 10 dana poludela sam..ne znam koga lazu...

elem da se ne udaljavamo od teme...znaci dovoljna je ta knjiga?

marer_86

nabavio sam predavanja iz anatomije, prof Stimec mi je narezao ... mnogo su veliki fajlovi i nije ih moguce okaciti na forum! videcu da donesem disk i da ga ostavim u RC pa vi narezujte.. pitao sam prof za ispit .. rekao je da ne zna nista za termine, ali mi je takodje rekao da ce nam dati probni test iz anatomije pred kraj na vezbama!!!
nadam se da samsad nekome nesto pomogao!!

nasty girl

marer pliz ostavi u rc.... :cvet :cvet :cvet

johny cage

Najvise mrzim ovaj predmet. Ako me neko pita. :box

Ksenija

marer ja sam te postedila cimanja..nema na cemu.. :wink:

marer_86

hvala ksenija  :cvet :cvet :cvet
:wink:

Jecca

Ljudi pa Stimecova predavanja mi vise lice na patologiju nego na anatomiju.....Rekao je da ne bi bilo zanimljivo da predaje sve po knjizi jer to ionako mozemo da procitamo..A so se tice ispita...pa valjda ce odrzati rec.

buba

Hajde ako neko nesto sazna o potvrdjivanju ispita iz anatomije neka javi,kad,kako i sl.
please!

Ksenija

Pa jedina informacija vezana za potvrdjivanje je da ce se obaviti 2.februara (valjda u 12 h) na institutu za anat i hist na nasem faxu(onde gde su bili spiskovi za  vezbe)!i ne mora licno!

nasty girl

potvrda ispitia iz anatomije je u petak 02.02.2006 izmedju 10 i 12 h u kuli B na trecem spratu u vzbaonici 302....