Anatomija

Started by provista, 02-06-2006, 16:42:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

zmajic

Ne znam kako ste danas prosli ali meni je bilo extra.  :loptica Jos kada sam videla da sam dobila indenticni test iz aprilskog roka, odusevila sam se. Cak sam i ista grupa bila.
Bilo je ne humano koliko smo se isprepisivali. Ljudi nista nisu ucili, ali su uz pomoc nas koji smo bar nesto procitali :angel:, svi polozili sa minimum osmicama. Ovakvi ispiti mi vrate veru da postoji zezanje na ovom nasem ustrogljenom faxu.  :Z
Pozz svim anatomcima i debeljku koji je danas vise nego ikad pomagao, a nije netacne odgovore davao.  :K

maki

eto prodje i ta anatomija,ocena 9,sati ucenja 0..bar nesto na srecu..
za sve one koji nisu verovali da ce doci isti test,DOSAO JE..LUDILO

zoe

Уууу СТРАВА! Честитам народе! :loptica

TanjA

Asistentu stvaaaaarno bar milka od 300g  :> s keksom  :happy:
Kakav car....

zmajic

Stvarno smo imali srece sto profesorka nije bila tu.  :Bog
Necemo da preterujemo sa cokoladom od 300g, njemu to bas i nije toliko potrebno!!!  :K
Sala mala!  Stvarno je juce zasluzio makar hladan sok po onoj zegi.
Sorry ljudi koji niste polozili. Nema gubljenja samopouzdanja, bice 100% bolje u septembru ili nekom drugom roku. Glavu gore!!!  :Z

yeca

Quote from: TanjA on 27-06-2006, 20:07:44
Asistentu stvaaaaarno bar milka od 300g  :> s keksom  :happy:
Kakav car....

ali ispo¹tujte :)

Bred

Eto jos jedan primer koliko je ocena irelevantna :roll:

zmajic

To i ja potvrdjujem. "Znate ocena nam nije bitna, ali ako bi mogla malo visa da bude..." Manite me tih prica.... Ako cemo da se hvalimo i ja sam dobila 9  :angel:, sa svega 4 dana ucenja. Koleginica nije ucila uopste pa je dobila 8. PA KO MI KAZE DA JE OCENA MERILO ZNANJA IMA DA GA   :F :F :F :F :F
Jedino je dobro to sto ovakvi predmeti podizu prosek onim ljudima koji ga jure!!!!  :/

zivanshe

ili spushtaju dobrim studentima koji nemaju srece...  : [

Bred

Ovde imate slike preseka iz anatomije http://www.medfax.org/GL_Display.asp?SEC=2&EntryID=92
i histologije http://www.medfax.org/GL_SubDirectory.asp?sec=2&CatID=24

Morate se registrovati za pregled

pekmez

Da li se januarski test razlikovao od aprilkog? Hvala.

Coolgemini

Poklapao se sa onim iz februara,posto u januarskom roku imash dva termina za anatomiju i to jedan krajem januara i drugi oko 10.februara.

pekmez

A znaci razlicit je bio od aprilskog? Dobro.

A da li neko ima januarski test? Hvala.

Molimo korisnike da ne dupliraju poruke, koristite opciju"izmeni poruku" da dodate ne¹to ako ste zaboravili u poslednjem postu :wink: :wink:

maki

test iz aprila i juna bio je identican testu iz februara(to je onaj drugi termin iz januarskog roka)..ne znam kad vam je anatomija,al raspitajte se od ljudi koji su je stvarno spremali samo koji su tacni odgovori,zapisite na puskicu i samo zaokruzite..tuzno,al ja sam tako dobila 9..bedak,ponekad stvarno ocena nije merilo..secam se da je slika bila pankreas,a za ostalo malo se raspitajte,ja sam potrosila na to citava dva sata..eto tako..toliko od mene..
             GOOD LUCK PEOPLE.!!!!

pekmez

Hvala za informaciju kad je koji test bio i pozeljenu srecu.