Strani jezik

Started by Bred, 01-06-2006, 09:50:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

milena

Ellena, ne treba da se spremaju ta dva teksta! Mina-L, ne potvrdjuje se izlazak na engleski jezik!   :cvet

mina-L

Kakav recnik se nosi srpsko-engleski ili englesko-srpski? :cvet

Brian_May

Mislim da se mogu poneti oba, ne pravi problem oko toga, samo je pozeljno da je bez gramatike.

lutkica2

Potrebna mi je nova knjiga iz Ruskog jezika, sa bar jednim akcentovanim tekstom, pa molim da mi pomognete.

Duke

Ko je polagao Nemacki zna zasto je taj jezik pravi izbor

milena

Evo najnovijih informacija vezanih za polaganje usmenog dela engleskog jezika. Danas  je u toku polaganja dva puta promenjen nacin ispitivanja, te cu ja opisati poslednji, za koji mislim da ce se zadrzati, no ne bi bilo lose da se to proveri kod profesorke direktno (posto je to danas osmislila).

Dok jedan student odgovara, sledeci dobije tekst (gore pomenuti tekstovi) o kome ce pricati sa profesorkom. Ima mogucnost da koristi knjigu dok sprema ‘koncept’(to traje dok prethodni odgovara, 5-10 minuta). Posle price o tekstu, pita nesto iz gramatike, najcesce slaganje vremena, pasiv i to je kraj. Dakle, nema vise citanja i prevodjenja teksta.

Juce je neko imao tekst Calcium and Vitamin D, tako da treba proveriti da li i taj tekst treba da se spremi.

Mislim da je to to. Srecno svima!
  :cvet

mina-L

da ,al ovaj novi sistem je barem po mom misljenju bolji! Moras par puta iscitati svaki text da bi znao da pricas,a profesorka je ok,mada je meni danas smanjila ocenu,al ko mi je kriv kad me mrzelo da iscitam sve textove pa mi bas zapade onaj sto ga ne predjoh! :ohwell:

onaS

Ljudi ja nigde ne nadjoh koliko traje pismeni iz engleskog???

Odgovoricu sama sebi:)Pa mozda jos nekome zatreba,traje sat i po:)

marer_86

ako se ko seti koje recenice sa pismenog dela ispita iz engleskog bio bih mu jako zhvalan da ih postuje. :cvet

Bred

u januarsko-februarskom roku, pismeni ispit je 16.1.2008. u 12h A2 i 5.2.2008.

milica180

da li neko zna u koliko je sati engleski 5.februara?

Mili

Mislim da je u 13h u A2, ali neka neko potvrdi.

marer_86

Quote from: Mili on 31-01-2008, 14:41:18
Mislim da je u 13h u A2, ali neka neko potvrdi.

hajde nek neko potvrdi!

milica180

definitivno je engleski sutra u 13h,u A2!!!ajd pa srecno sa ucenjem :wave:

nasty girl

i ja potvrdjujem da je u 13h sutra