Neredi u Indiji zbog poljupca Gira i glumice

Started by Roben, 16-04-2007, 22:12:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Roben

Neredi u Indiji zbog poljupca Gira i glumice

Ljuti Indusi u nekoliko gradova palili su slike i lutke holivudskog glumca Rièarda Gira zato ¹to je nekoliko puta poljubio najpoznatiju indijsku glumicu ©ilpu ©eti.

Gir je nekoliko puta poljubio glumicu na skupu koji je organizovan kako bi se skrenula pa¾nja na ¹irenjnje Side meðu vozaèima kamiona u Nju Delhiju.

Dvoje poznatih glumaca pojavili su se na dogaðaju u nedjelju uveèe u Delhiju kako bi upozorili na epidemiju HIV-a meðu indijskim kamionid¾ijama.

Pred odu¹evljenom publikom, Gir je prvo poljubio ©ilpinu ruku, zatim jedan obraz, pa drugi, a potom je zagrlio i jo¹ jednom poljubio u obraz. "Ovo je malo previ¹e", rekla je ©ilpa posle zagrljaja.

Indija je zemlja u kojoj se javno iskazivanje ne¾nosti smatra tabuom, pa su konzervativne Hindu nacionalistièke grupe spalile njegove simboliène lutke, ali i ©ilpine glamurozne fotografije.

"Shvatam da je to njegova kultura, ne na¹a. Ali ovo nije tako velika stvar niti je opsceno, da bi ljudi tako preterano reagovali", izjavila je nakon protesta ©ilpa za indijsku agenciju PTI.

"Shvatam oseæanja ljudi, ali ne ¾elim da stranci odlaze odavde s lo¹im seæanjima", dodala je ona.

(MONDO)

Wolf


Masha


hulio_salinas


dancho

a ono: "Ljubi bli¾njeg svoog.."
U Indiji mame i tate ugovaraju brakove dece prema horoskopskom znaku. Tako su mi rekli tamo. Znate ¹ta je najinteresantnije: Broj razvoda je zanemarljiv. 
Kolega indijac sa svojih 27-28 godina, pitao me je: "A kako to izgleda kad izlazi¹ sa devojkom, jel se dr¾ite za ruke?!!!"

Darker

Boli njih k, zato mogu da pre¾ive samo od blejanja u sunce...