Totalno jadan fazon !!!

Started by Murakami, 18-04-2007, 13:55:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Murakami

@ ENEA : przis se preterano !

AquArius

narode
bez "przenja" teme,
iako je tvoja Murakami

:cvet

Bred

aziraphale

Quote from: Murakami on 24-04-2007, 10:13:14
Ovaj text ili link ne mozete videti sve dok se ne registrujete ili postignete potreban broj poruka. @ ENEA : przis se preterano !

murakami je mal(k)o preostar (cudo jedno stvarno :> ), ali je u sustini u pravu. smanjite broj neophodnih poruka (ja, satro, aktivan ovde, pa nemam ni 200 poruka)

Darker

Upravo ima¹;-)
Mo¾e to lako...

mullala

ahahahah
nemam ni ja dovoljan broj poruka  :K
(jos samo kad bih otkrila gde je taj skriveni sadrzaj...)
ali definitivno mislim da je tema ljubav&sex najposecenija, tako da je tamo lako zgrnuti brojku... ako imas sta da kazes na tu temu...  :hmm :ljubav:
Mozda je malo previse 500...
I kako se to ne racunaju neke teme a neke se racunaju u ukupan broj necijih poruka?
To znaci da ja nemam 428, nego imam 408 zato sto mi je npr 20 poruka u "sta trenutno slusam". Ne razumem  :hmm

Bred

ne, poruke se ne racunaju samo na odredjenim [pod]forumima , znaci i na temam koje su u okviru tih podforuma

yeca

A fora je ¹to ja imam ne znam ni ja koliko poruka, vi¹e od 700, pa ne mogu da vidim link (bar ne tu gde je crvenim oznaèeno)??

J l' gledam na pravom mestu ili...??

Smrda

ma to ne mogu ni ja sa mojih 2000 i kusur..
ali mislim da je to bio problem do citata..da nema veze sa nasim postovima..

Bred

sta bre ne mozete da vidite?

Enea

Mislish?

JEDAN DOBAR DEO STUDENATA JE ZBOG FORUMA U JUNU NADRLJAO ZESTOKO, NARAVNO TVOJE, A I JOS NEKE STRAZNJICE SU USPELE DA SE PROVUKU, MAHOM KOLEGE!

zoe

Quote from: Enea on 27-04-2007, 16:33:42
JEDAN DOBAR DEO STUDENATA JE ZBOG FORUMA U JUNU NADRLJAO ZESTOKO, NARAVNO TVOJE, A I JOS NEKE STRAZNJICE SU USPELE DA SE PROVUKU, MAHOM KOLEGE!

Значајно подигох једну па другу обрву и сад имам некакав израз чуђења на лицу :shock :hmm
Баш ме занима како је то неко надрљао због форума...?

Једино како сам ја надрљала је што овде проводим више времена но што би требало, уместо да радим неке корисније ствари, али не верујем да си на овај тип страдања мислила... :>

Enea

Proveri, koji nikovi su sa starog foruma, pa ih priupitaj...

Od mene samo ovoliko.

pozz

Darker

Quote from: Enea on 27-04-2007, 16:33:42

Mislish?

molio bih da obrazlo¾i¹ svoj post, jer su u pitanju te¹ke optu¾be, inaèe æe ti biti obrisan.

Enea

Quote from: Enea on 27-04-2007, 17:24:13
Proveri, koji nikovi su sa starog foruma, pa ih priupitaj...

Od mene samo ovoliko.

pozz