Totalno jadan fazon !!!

Started by Murakami, 18-04-2007, 13:55:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Dukica

Bred

Murakami

Bred

ivilija

mislim da nije u redu ovo sa skrivenim sadrzajem!!!
Za sebe mislim da sam aktivan clan ovog foruma vec vise od godinu dana i da sam jako doprinela vezano za farmakologiju(svojim utiscima i podpitanjima) a sada ne mogu da vidi j***** skiveni sadrzaj???!!!ccc
Ja ipak imam i druge obaveze sem da sedim i kuckam na forumu po ceo dan da bi nabiflala 500 postova!!!Svaka cast onome ko je to smislio a i onome ko je to uveo u praksu (bez obzira na motive)!
P.S. Nina svaka ti cast za informacije!!!pozz

Murakami

Quote from: ivilija on 01-07-2007, 20:41:28
mislim da nije u redu ovo sa skrivenim sadrzajem!!!
Za sebe mislim da sam aktivan clan ovog foruma vec vise od godinu dana i da sam jako doprinela vezano za farmakologiju(svojim utiscima i podpitanjima) a sada ne mogu da vidi j***** skiveni sadrzaj???!!!ccc
Ja ipak imam i druge obaveze sem da sedim i kuckam na forumu po ceo dan da bi nabiflala 500 postova!!!Svaka cast onome ko je to smislio a i onome ko je to uveo u praksu (bez obzira na motive)!
P.S. Nina svaka ti cast za informacije!!!pozz

Ja sam o tome pisao u drugoj temi i slazem se sa ivilijom da taj sistem nije previse efikasan A narocito je nezgodno sto ne znam nikog sa 500 poruka... :hm

ivilija

Znam da si to pisao u drugoj temi i znam da je ovo OFF ali treba da stoji i ovde a mislim i da bi Bred trebalo da se oglasi pvodom ovoga!!!

Bred

oglasice se bred. znam da je ovim pravilom mnogo vrednih clanova ostalo uskraceno za ono sto misli da im je vazno ali rekoh vec da cu od septembra uvesti nacin nagradjivanja korisnika tako da ce svako ko se trudi, pise, pomaze, kuca, sastavlja, istrazuje biti nagradjen i ore stici do tih 500 poruka.
trebate da imate na umu da forum gleda i cita dosta profesora i neke stvari ni oni ne bi smeli da vide. :wink:

Smrda

Quote from: Bred on 02-07-2007, 13:17:28
znam da je ovim pravilom mnogo vrednih clanova ostalo uskraceno za ono sto misli da  pomaze, kuca, sastavlja, istrazuje biti nagradjen i ore stici do tih 500 poruka.
a sta cemo da dobijemo?
bas me zanima...heheh...da znam da se trudim i dalje...

nasty girl

pa valjda ce se dobijati dodatne poruke... :hmm

http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,193.msg120822.html#msg120822

ivilija

Hvala hvala hvala...
Samo nemoj da zavrsim ax do septembra pa da mi promene nista ne znace?!

Bred

Pa jbg, nekog ce da zakaci, nekog ne.
ako zavrsis , ima da nas zoves na :ziveli: i posle vrbujes kolege dipl.farmaceute sa radnog mesta da nam se pridruze :wink:

ivilija

Jeca

Ajde Bred, nije fer, izmisli neki drugi nacin ili ajde da otvorimo drugu temu, pa nek svako da neki predlog.... Slazem se da treba da postoji neki vid "zabrane", ali ovaj opet nista ne garantuje...dovoljno je da neko od prof. recimo ima dokono dete koje ce napisati 500 poruka za manje od mesec dana, tako sto ce svaki dan odgovoriti na pitanja tipa; sta ste uradili korisno, kako se osecate danas, trenutno slusam... :) (e sad sam i ja pocela da filozofiram)

Najgluplje bi bilo da sedimo i da "budzimo" poruke, kako bi sto pre stigli do 500.... Ali ne sumnjam da cete nesto smisliti ubrzo...

nasty girl

e pa bas zato se i u tim temam sta danas radite i slicno poruke ne broje da ne bi mogao bilo ko da ih budzi....