Totalno jadan fazon !!!

Started by Murakami, 18-04-2007, 13:55:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

Murakami

Ne razumem taktiku da traba da imas 500 poruka da bi video neki sadrzaj !!?!?!?!? :namcor
Kakve su to gluposti! I sta da arade oni sa dial up-om ?
Ako je to mera zastite od profesora/asistenata onda je totalno glupa jer opet trpe studenti  :box :box :box
Onda bolje uvedite regisraciju u internet centru pa nek svako donese index i nek se prijavi ili neki drugi nacin !!!
Ovo je totalno jadno..................... :nene:

Dukica

Ало,љаксе, јел си чуо за кабловски?  :K
А шта би ти?
Да дођеш једном у 10 дана кад ти треба нека
информација и да имаш све привилегије?
Е,па не може, батице! :F

Шалим се, бре...
Немам појма о чему причаш  :hmm   

Bred

zato sto ti sve vidis dukice :wink:
elem:
1. Ti testovi uopste ne bi trebali da budu u javnom delu, mozete da naslutite razlog zasto, ali sam ih ipak ostavio jer hocu na neki nacin da nagradim clanove koji mesecima dolaze, pisu, trude se objavljujuci kombinacije, datume polaganja, potvrde, utiske itd...
2. Ne pada mi napamet da negujem parazitski sistem koji se vec duboko ukorenio u sve studente farmacije da dolaze  i uzimaju samo onda kada im je nesto potrebno [ne prozivam nikog ponaosob, to je moja generalna i licna procena i ocena]. Ovim cemo i socijalizovati pojedine kolege i naterati ih da budu u toku, da se trude i da budu pre svega aktivni. :wink:
3. Ono sto je najvaznije jeste da asistenti a ni profesori ne mogu to da vide jer moraju da imaju > 500 poruka :K

Kontas murakami?

Al-Jasmina

U krajnjem slucaju, i da zeli da vidi,
doticni profesor ce morati da bude aktivan
i da doprinese nasem radu :cvet

Bred

tarantulica

Seæam se da je postojala ideja za tako ne¹to...
Jel' ste je sproveli u delo?

500 poruka....
Mo¾e 200?  :>

Murakami

Ma super je to !!!
Samo.......zna se gde se tovare poruke.......na temama tipa ljubav i sex,ko je danas jeo przena jaja a ko juce isao u gaucose....
Ja nemam potrebu da o tome razglabam. Napisem svoj utisak(vezano za ispit,vezbe...), procitam utiske drugih i to je to...Dakle treba mi nekih godinu dana da bih video te skrivene informacije(do tada se nadam se da cu da zavrsim fax)!!!
A ponavljam sta cemo sa mi sa dial-up-om....
Smorcina.........................

Al-Jasmina

Darker

Quote from: Murakami on 19-04-2007, 22:52:31
Ma super je to !!!
Samo.......zna se gde se tovare poruke.......na temama tipa ljubav i sex,ko je danas jeo przena jaja a ko juce isao u gaucose....
Ja nemam potrebu da o tome razglabam. Napisem svoj utisak(vezano za ispit,vezbe...), procitam utiske drugih i to je to...Dakle treba mi nekih godinu dana da bih video te skrivene informacije(do tada se nadam se da cu da zavrsim fax)!!!
A ponavljam sta cemo sa mi sa dial-up-om....
Smorcina.........................
I ja sam imao oko 1000 poruka sa dial-up-om... A u pobrojanim temama (sem ljubavi) se poruke ne broje;-)

nasty girl

ja sam imala oko 1500 sa dial upom....tako da... :a

malena

E ja jos nisam naisla na nesto sto nisam uspela da procitam,a imam manje od 100 poruka.O kojim se temama radi? Ocigledno nisam dovoljno ovde! :wall:

Bred

ocigledno. :wink:
Jedino sto mozemo razmotriti jeste eventualno smanjenje broja poruka za otkrivanje skrivenog sadrzaja. Ali vodite racuna da te kombinacije ne bi smele da budu previse javno rasirene :wink:

Murakami

Ah ta ljubav  :a :a :a
Ma nema veze...Znam ja nenormalnu dukicu  :PI :ziveli :PI pa ce ona da mi silje taj sadrzaj...
Pozdravcina !

Dukica

Важи тебра, имам те у виду! :bubble:

Enea

Quote from: Bred on 20-04-2007, 15:03:33
ocigledno. :wink:
Jedino sto mozemo razmotriti jeste eventualno smanjenje broja poruka za otkrivanje skrivenog sadrzaja. Ali vodite racuna da te kombinacije ne bi smele da budu previse javno rasirene :wink:

Nisi normalan! Zar se ne secash da smo last year bili bash u glooooposti  zbog toga... Samo se vi zezajte... pa ce sve da izmene.............