Usmeni ispit u junskom roku

Started by Kremenko, 19-04-2007, 17:31:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

sokobiv

Nova pitanja su izasla na sajtu fakulteta.

Marince

sokobiv

malena

Super ljudi,evo vratila sam se sa medicinijade,super sam se provela,pa sad sam puna elana da krenem da ucim. :bokmal:

sokobiv

blago tebi...meni se i dalje ne uci.

Al-Jasmina

:police:
Ljudi necemo O TOME ovde,iako je lako zakukati :)):
ima toliko drugih tema...ukljucujuci onu-Sta spremate za jun?

Kremenko

Da li neko zna informaciju iz prve ruke(pouzdanu) da ce svi moci da biraju izmedju dva termina?Danas sam cula od devojke ,koja je pitala prof.Marinu na predavanjima,da ce studenti sa polozenim prakticnim odgovarati od 04.06. :`? Vise stvarno ne znam sta da mislim,ali nije u redu TOLIKO SKRATITI ROK(ukoliko je tako)!!!

ancha

Moja informacija je sa oglasne table Instituta (valjda je pouzdana). Tamo pise da samo oni koji zele ranije treba da se prijave Institutu do ne znam kog datuma a da ce svi ostali biti rasporedjeni od drugog roka. Lepo bi bilo da neko sa Instituta to potvrdi.

Kremenko

Nadam se da je tako. Hvala ti!

dana

a da nije ta informacija o biranju roka samo za studente koji sad u junu poloze prakticni?

pig_am_am

cao svima! imam pitanje. pretpostavljam da je jedno od omrzenih,al ajd`...
hocu li stici da spremim mikrobe za 20 dana?(opsu kao imam spremljenu)
sve nesto mislim da ce rok za nas sa polozenim prakticnim biti samo od cetvrtog...
da znam lepo ko covek da li da pregrejem lampice ili da ih stedim lepo za patofizu. hvala ljubi vas prase
p.s. ovo mi je prvi post  :stid:

zoe

Видиш, ја волим да охрабрујем људе! Ако си у стању да заиста прегрејеш лампице, и да душу преселиш у нос, верујем да ћеш стићи и навијам за тебе! :) :cvet Баци се на специјалну, она је најнапорнија, остало је , кажу, лакше!

(Мене није имао ко да охрабри :K, па сам одустала од микроба, маратонског распореда и кидања нерава...)

Kremenko

Sto se tice usmenog izaslo je jasno obavestenje na institutu.Prof. Jelena je i danas na predavanjima rekla da samo oni koji ZELE ranije da polazu treba da se prijave do 30.05.!Ostali se rasporedjuju od 18.06.!Oni koji zele ranije mogu odgovarati cim izadju spiskovi-tu negde vec od 30.05.,mada mogu i od 04.06.,profesori ce im izaci u susret jer ih ima malo.Usmeni ce se verovatno produziti do poslednje nedelje juna,mada je profesorka rekla da ne zna tacno do kog datuma ce ispitivati.Izvinjavam se svima sto sam u prethodnom postu iznela netacne informacije,ali tako mi i treba kad slusam neobavestene ljude  :wall:

zoe

Да ли неко зна да ли треба да се пријављује испит за јунски рок ако си после вежби положио практични (који важи сад од јуна), а не планираш да изађеш на усмени?

malena

Zoe mislim da ne,ali proveri ipak na institutu,da ti ne propadne prakticni bez razloga...