Usmeni ispit u junskom roku

Started by Kremenko, 19-04-2007, 17:31:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kremenko

Verovatno je rano,ali zanima me de li cemo u junskom roku moci da biramo izmedju dva roka?Da li je drugi rok,koji je krajem juna samo za one koji poloze prakticni u junu?Krenula bih da spremam,pa mi znaci...

malena

E i mene ovo zanima,ajde cim neko nesto sazna da nam javi... Please...

zoe

Имам утисак да ће моћи да се бира јер моја генерација која ове године слуша микробе махом је дала практични  у току године, па не верујем да би нам ускратили та два термина...

Ипак, ја само нагађам...

zoe

Е, сретох проф. Јелену данас па сам је питала...

И она мисли да ће моћи да се бира између термина 4. јуна и 18. јуна...

:)

malena

MiKy

i ja sam cula da ce biti 2 termina...jun je dugacak rok pa bi bilo lepo da nam tako izadju u susret

sokobiv

Da li ce doci do promene ispitnih pitanja u junu?

Marince

Meni je rekla drugarica koja ide na predavanja,da je profesorka rekla da ce izbaciti nova ispitna pitanja od juna.Mada ne znam sta tu moze puno da se promeni...

MiKy

pa mogu samo nesto da izbace...nadam se  :hmm

malena

Quote from: MiKy on 26-04-2007, 10:21:27
pa mogu samo nesto da izbace...nadam se  :hmm
Pa samo se i nadaj...

sokobiv

Kada ce izbaciti nova pitanja? Ja planiram od danas da pocnem da ucim.

zoe

Питања ће се мењати. Нека су преопширна, а нека се понављају, па ће измене бити извршене у том правцу. Нова ипитања би требало да изађу за 3 недеље.

Сокобив, можеш почети да учиш јер материја је свакако иста! Ево, и ја ћу ти се придружити! :cvet

malena

Zoe ajde posto si jako dobra  :cvet i verovatno ides na predavanja,jel bi mogla da nas obavestis kad na predavanjima kazu da mozemo uzeti pitanja u kopirnici,u koju inace mrzim da ulazim,al sto se mora nije tesko...  :wink:

ancha

Pitanja (stara) su na sajtu Fakulteta. Neces verovatno morati ni da ides u kopirnicu zbog toga.

zoe

Ето, вероватно ће бити питања на сајту, ови са микроба су савремени :>
Енивеј, ако нешто сазнам, писаћу наравно... :)