Brak - do¾ivotna robija ili veèna ljubav

Started by Roben, 23-04-2007, 16:38:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Dukica

Катарина, царице, супер си то смислила! :cvet
Велика ствар је тај покретач..
Можда и важније од љубави...

Нажалост, поред оних који су наватани на бебе
и друге врсте женских манипулација,
мало остаје оних активних који знају да дувају
тај ветар у леђа.
Понекад помислим да је тако тешко наћи такву особу
и да се некад мораш задовољити и неким другим стварима,
као што је љубав. Мало ли је?! :K

А ови што мисле да ће браком решити проблем у вези
,немам речи...Мени то изгледа као патофиза... :shock

katarina

ahaha, patofiza...!!!

Jos gore, roditi dete da bi se prevazisli problemi u vezi!
Ma limbicki sistem kad dobro radi nema frke: ljubav+sex+hrana+motivacija=srecan covek

Masha

Quote from: katarina on 24-04-2007, 20:12:18
Ma limbicki sistem kad dobro radi nema frke: ljubav+sex+hrana+motivacija=srecan covek
Ma, moglo bi i bez hrane ako su ostali uslovi ispunjeni  :luda

Wolf

Quote from: masha on 24-04-2007, 20:14:38
Quote from: katarina on 24-04-2007, 20:12:18
Ma, moglo bi i bez hrane ako su ostali uslovi ispunjeni  :luda
Ma moze sad i bez hrane, samo treba da se bulji u
sunce nekih 45 minuta dnevno :shock

Shaft

"Mama gde je sunce , u frizideru zlato "  :neee :neee :neee MAMAAAA!!! :ziveli :ziveli :ziveli
Brak = ljubav , navika , panika !!!!!!!!!!!! :luda :luda :luda :luda :luda :luda :luda

AquArius

Shafte,
pocecu da ti brisem postove

zauzdajte se malo

Masha

Quote from: Shaft on 24-04-2007, 23:25:30
Brak = ljubav , navika , panika !!!!!!!!!!!! :luda
Da si napisao samo ovo bilo bi potpuno u redu. Mislim, ima tu svega ovoga, necega vise, necega manje.

Shaft

Quote from: masha on 24-04-2007, 23:50:07
Da si napisao samo ovo bilo bi potpuno u redu. Mislim, ima tu svega ovoga, necega vise, necega manje.
Apsolutno ne znam sta nije u redu ????????????????????? Mozda kada bi malo vise citala poruke , mozda bi i shvatila sta je pisac hteo reci !!!!!!!!
p.s Sorry MOD-u ako je malo off , al moram da odgovorim na prozivku !!!

Al-Jasmina

Masha

Quote from: Shaft on 25-04-2007, 10:37:26
Quote from: masha on 24-04-2007, 23:50:07
Apsolutno ne znam sta nije u redu ????????????????????? Mozda kada bi malo vise citala poruke , mozda bi i shvatila sta je pisac hteo reci !!!!!!!!
p.s Sorry MOD-u ako je malo off , al moram da odgovorim na prozivku !!!
A zasto si ti odmah pomislio da ja tebe prozivam? Htela sam reci- da nisi pominjao dete koje bi da jede sunce iz frizidera, a da si ostalo napisao modovi te ne bi opominjali. Svojim citatom sam samo htela reci da se slazem da je brak i ljubav i navika i panika i da necega ima vise, necega manje, zavisno od slucaja do slucaja. Dakle, summa summarum, prozivke nije bilo.  :wink:

AquArius

uf!
citat u citatu citata ..

sledeci put koristite @ i nick   
preglednosti i nasih ociju radi

:happy:

Darker

Katarina, lafe!!!(evo javilo se neko mu¹ko:-D)
Zoe, u pravu si-TO jeste ljubav;-)

yeca

Kaæa, mudro zbori¹ ubavo devojèe!!  :)

Ma, kako uèini¹, koliko uèini¹, tako æe biti i tebi i njemu odn. njoj... poèev od odabira "cveta kojim æe se kititi ceo ¾ivot" pa preko svega ostalog do onog sutona o kom je Kaæa prièala.

maracaca

Pravna definicija braka: brak je do¾ivotna robija u kojem osuðeni mo¾e biti osloboðen samo zbog lo¹eg vladanja.

Crkvena definicija braka: brak je religijski èin u kojem dobijamo jednog razapetog vi¹e i jednu devicu manje.

®ivotna definicija braka: u braku nijedna ¾ena ne dobije ono èemu se nada i nijedan mu¹karac se ne nada onome ¹to dobije.

Matematièka definicija braka: brak je sabiranje gnjava¾e, oduzimanje slobode, mno¾enje odgovornosti i deljenje love.

Nutricionistièka definicija braka: brak je najbr¾i naèin da se ugoji¹.

Vojna definicija braka: brak je rat u kojem spavamo s neprijateljem.

Filozofska definicija braka: brak je mesto gde se uzajamno dele i re¹avaju problemi koje ne bismo ni imali da nismo u braku.

Na kraju, naravno, dolazi seksualna definicija. Pre: dva puta dnevno; posle: dva puta meseèno. Pre: ostavlja te bez daha; posle: gu¹i te. Pre: "Ne prestaj..."; posle: "Ne poèinji..." Pre: groznica subotom uveèe; posle: fudbal nedeljom uveèe. Pre: "Pitam se ¹ta bih radio bez nje"; posle: "Pitam se ¹ta da radim s njom. Pre: erotièno; posle: neurotièno. Pre: juèe smo spavali na kauèu; posle: juèe se moralo pobeæi iz braènog kreveta i spavati na kauèu.

A da li je sve to taèno mogu reæi samo oni koji su u braku.

Ksenija

ne zelim da verujem da je ovako... :nene:
a ako jeste,ko je lud ondak da se upusta hehe ... :nonono: