Pijanac odveo konja u banku na spavanje!

Started by Korisnicko Ime, 25-04-2007, 17:57:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Korisnicko Ime



Pijanstvo je nekad opu¹tajuæe, najèe¹æe opasno i "bolno", ali nekada i zabavno. Jedan Nemac, suvi¹e pijan i umoran da dodje kuæi, odluèio je da prenoæi u jednoj banci koja radi 24 sata sa sve svojim konjem!

Èovek, koji je identifikovan kao Volfgang H, odluèio je da prespava u jednoj ekspozituri banke "udobno" se smestiv¹i pored bankomata u mestu Vajsenbur jugoistoèno od Berlina. Prethodno je u prostorije uveo i svog konja, a potom le¾erno zatvorio vrata i zaspao.

Predstavnica banke izjavila je da osim "neobiènog depozita", 40-godi¹nji klijent banke nije napravio veæu ¹tetu, niti njegov ljubimac.

"Konj je bio miran i sve vreme je na oku dr¾ao svog gazdu. Mogli bismo u buduænosti da razmislimo da dr¾imo i odredjene zalihe nekih ¾itarica i vode", na¹alila se ona.

Sluèajni prolaznici bili su ne malo zaèudjeni kada su videli konja u banci i odmah su obavestili policiju, koja je do¹la i naredila gazdi i njegovom ljubimcu da napuste prostorije.

Osim èi¹æenja prostorija, banka nije preduzela nikakve drge korake, a policija je saop¹tila da je za nju ovaj sluèaj zavr¹en.

(MONDO)

Masha

Konjici su bas super! Kako je ovaj fin i vaspitan, samo je mirno stajao i cekao, cica mala  :cvet

Roben

разумем човека свако се чудно понаша кад се напије :PI

nasty girl