Najbolje (ne)prijateljice

Started by Darker, 26-04-2007, 10:43:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

aziraphale

Quote from: smrda on 26-04-2007, 21:35:04
uh,ala podbadas... :batina
samo da znas...ovim ne utices konstruktivno na diskusiju.... :>

ccccc.....

vidim lose ti sa nama.... :K :K

smrdo,
jel nas to onaj divlji decko dirao?
da mu kazem po koju? :>

Darker

Ok, uop¹tavam naravno, ali jo¹ nisam video tipa koji sa drugim tipom sve slatko i sjajno i bajno, a posle iza leða-kakav derpe, nanu li mu naninu...

Al-Jasmina

Dukica

Al-Jasmina

Ohoj, Dukicin glas vredi za troje..dakle cetiri glasa za to da smo vas vodjale kako ogovarate ko najprevejanije torokusice :)

malena

Ma muski se samo vesto kriju,ali i ja znam muskarce da isto tako komentarisu jedan drugog iza ledja,a i vole da tracare isto kao i devojke,mada meni to i nije neka zanimacija... :smekerica:

Smrda

Pa izvini,D i ja sam videla...
i cak,sve vise vidim to...
na svakom koraku...
i to onaj najgori scenario
:"Gde si batice,ortak,bla,bla..."smeh,tapsanje po ramenu,ROH u krvi...

A onda sutra..
:"Ma on je .........."

prema tome,generalizacija je gad...
Mislim da su zene sklonije cantranju iza ledja,ali tek onako..reda radi...nekako,to mu dodje kao prica o kozmetici i kosi...
A kad frajer ogovara,on to radi iz zlobe i zavisti...
bar je moje iskustvo tako...

A evo ,danas sam te ogovarala,
ali sam te hvalila...jel se to racuna u Ledja o ledja? :K

@AZIRA-
dira nas!!
kaze da smo tracare!!
zamisli...ti i ja... :hmm :luda

Darker

Jes, pa tipusi sa farmacije su vi¹e ¾ene... :gay: :gay:
hahahahahah

willie the scot

jos ako su jebozovne kao nas dve ,dare... :smekerica:
mislim da muskarci vise komentarisu neciji karakter...sustinu...kakav je covek i vredi li ga imati u svom drustvu...
zene su podloznije tracanju tipa-ko je s kim i sl...."mis`m,ona kaze,ali ja joj ne verujem...mis`m kakoo da joj verujem kad je stalno s njim...jao...pa sta ona misli da sam nono3la vesla pa da moze tako da me laze u oci...mis`m stvarno..."  :116::wall: :wall: :wall:

josefina87

Quote from: smrda on 28-04-2007, 20:00:54
Pa izvini,D i ja sam videla...
i cak,sve vise vidim to...
na svakom koraku...
i to onaj najgori scenario
:"Gde si batice,ortak,bla,bla..."smeh,tapsanje po ramenu,ROH u krvi...

A onda sutra..
:"Ma on je .........."

prema tome,generalizacija je gad...
Mislim da su zene sklonije cantranju iza ledja,ali tek onako..reda radi...nekako,to mu dodje kao prica o kozmetici i kosi...
A kad frajer ogovara,on to radi iz zlobe i zavisti...
bar je moje iskustvo tako...

pa i jeste tako!kada frajer ogovara to iskljuèivo radi iz zavisti i poznajem dosta takvih sluèajeva!kod nas je malo drugaèije-naravno,postoje i ovakvi sluèajevi(razlièiti smo),ali je to vi¹e iz navike i dosade..ja iskreno ne volim da traèam druge i izbegavam takvo dru¹tvo(nije da se hvalim,ali je stvarno tako :> )!cenim kada mi PRIJATELJ ka¾e svoje mi¹ljenje i volim da ka¾em u LICE!
pa,PRIJATELJI smo,nema ljutnje! :wink:

Darker

Pa ovako, kao manje vi¹e sve raspre na mu¹ko-¾ensku temu, doæiæe se do zakljuèka da je sve relativno i da ne treba generalizovati, da smo isti, bla bla bla...
Ipak mislim, da su generalno ¾ene podlo¾nije lo¹im odnosima... To potièe jo¹ iz odeljenja... Daleko da smo mi tipovi obo¾avali jedan drugog, bilo je i tu svega, ali uvek si mogao da popije¹ pivo sa tim nekim, i u tom trenutku - sve ti je ravno, zabole te... U principu, koga neko nije mirisao, nije se trrudio da ima neki kontakt i na tome se zavr¹avalo.
A sa devojèicama je recimo bio problemèiæ, klanovi. Pa ova neæe sa ovom, pa je problem ¹to se ova ne miri¹e sa onom, na kraju kad sam slavio roð, zvao sam samo tipove... :gay: :gay:

Smrda

Brate,Darkeru,
a gde si ti to isao u skolu,a?
ja ne verujem,toga kod mene nije bilo...
Zene znaju bolje da mrze,to stoji,
ali ako pricamo o ogovaranju iza ledja...
ja bas nesto ne primetih,ili je mozda do moje okoline..ima i toga...
Ali znamd a su muskarci gorfe tracare,samo zato sto se kriju...
za zenu se zna da ogovara,pa se niko ni ne iznenadi..
A za muskarca .....hmmm...
A,veruj mi,znate socnije da opletete....

Darker

Okili, odustajem, nisam ni mislio da æete reæi, Bravo Darkeru-u pravu si, mi traèarimo, a vi ste zlatni:-)

Korisnicko Ime

[off]bravo Darkeru, zlatan si[/off] :K

willie the scot