Saveti jednog oca svome sinu

Started by Phenomenon, 26-04-2007, 14:10:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Phenomenon

Cigarete
Evo sine. Ovo na stolu su cigarete. Mene nisi nikad video da sam zapalio, a ni ne vjerujem da hoce¹. Imao sam tu srecu da se nikad ne navukoh. U osnovnoj ce pu¹it` samo najveci kreteni. U srednjoj samo oni koji ¾ele privuc` pa¾nju. Na faksu oni koji su se u meduvremenu navukli. Ovisnost ti je jedna jako glupa stvar. Kao moje ¾deranje pre spavanja i pivce s ortacima? Mmmmh – da. U ¾ivotu ce¹ i ovako i onako tu i tamo popu¹it', pa ti je to sasvim dovoljno. A i glupo je bacat` 5e dnevno u dim. To ¹to ce najgluplje i najzgodnije cure u razredu uvijek biti u dru¹tvu pu¹aca – a jebat ga. Vi¹a sila. Farmaceutima uopste nije stalo da nadu lek protiv raka u sledecih 50 godina jer i ovako jako fino ¾ive, a uvek ce ti se u dru¹tvu naci neki fini ¹upcic koga ce nervirati tvoj dim i kojeg ce stalno duvati od sebe, nepodno¹ljivo ti se penjuci na k***c. Da ne spominjem kad se prvi put zaljubi¹ u nepu¹acicu... I smrdece ti prsti, i brkovi ce ti po¾uteti, ru¾no ce¹ ka¹ljati i sjebace te rak. Najgore od svega je ¹to ce¹ bar dvadeset puta pokusati prestati. Sine, zajebi to.

Mjuza
Moj tata je imao problema sa svojim starcima kad je ¹ezdesetih bubnjao u rok-bendu. Ja sam imao problema kad sam sa svojih 16 slu¹ao Pistolse i Ramonse s` popratnim zihericama i skakanjem po sobi (ponajvi¹e kad sam opizdio glavom u ¹tok). Ti ce¹ imati problema kad za 15 godina netom probuden udem nadrkan u tvoju sobu i cujem kako pu¹ta¹ ¹to god se vec bude slu¹alo u proljece 2021. ©to uostalom mo¾e¹ ocekivati od matore drtine koja ne voli opere osim ranih Mozartovih, ni jazz, dance, jazz-dance, rnb, soul, pevacice ouosteno, rap, hiphop, rave, trance, one pedere s gelom u kosi i nono2stim glasovima gde ih peva 5, a cuje jedan, kravetine sa Pinka u dopicnjacima, cigane sa harmonikom, ljigavi pop, a od narodnjaka mi se povraca... Jesam ti pricao kako si mi do 6 meseci najbr¾e znao zaspati uz AC(udar groma)DC i Deep Purple? I da si mrd`o guzom i cerio se na Minimalizam? Uglavnom, ima¹ mojih 2000 CD-ova, kaseta i ploca pa ce¹ valjda ¹togod i naci. A ako se i raspizdim, to je zato jer me pregazilo vrijeme i jer mrzim trendove. Uostalom, snimio sam ti Misfits for babies i od prvog rodendana te te¹em...

Auti
Auto je tu da ti slu¾i, a ne da ti slu¾i¹ njemu. Zato ne robuj skupim i ogromnim autima niti ne ulazi u kredite zbog kojih ce¹ morati jesti ¹tapice i piti mineralnu light, nego nabavi ne¹to vozljivo da ti bude funkcionalno. Ogromni auti su ionako kompleksa¹ki substitut za mali mlohavi k***c u mu¾jaka, i sitni, zlobom oglodani mozak u ¾ena. Kad sam se vratio iz JNA tata mi je platio vozacki. Kad sam ga ¾icao da mi posudi onu krshinu od ¾ute Jette koja je preminula koju godinu kasnije, rekao je da auto nije igracka i da ga kupimsebi jedan kad zaradim. Onda je do¹ao rat i sve je oti¹lo u pizdu materinu. Tata je kao pravi po¹teni Srbin dobio otkaz i oti¹ao u rat gde je ostao bez bubrega, a mi smo iz srednjeg pre¹li u malo ni¾i stale¾ (svakom njegova sarma), pa sam za kredit za Clia, zaradio tek u 33-oj nakon puno ci¹cenja snega, no¹enja bra¹na i ci¹cenja podruma. Tebi cu platiti vozacki kad napuni¹ 18. Do tad cu jako dobro razmisliti hocu
li ti dati voziti moj auto, ili cu biti sebicno g**no ko moj stari. Koji je tim svojim postupkom navukao moju mr¾nju, ali i definitivno spasio neodgovornog majmuna sklonom alkoholu da ne pogine za volanom u vrlo kratkom razdoblju i u smrt povede za sobom jo¹ koje nevino bice. Hvala ti stari. Jes da si bio vagina, ali imao si pravo. Opro¹teno...

Televizija
Filmovi koji su meni sjajni, tebi ce biti spori i dosadni. Puno je bolji osecaj smejati se profinjenim komedijama i kontati dubinu i smisao nekih filmova, ali za to mora¹ razvijati mozak. Mozak se razvija ucenjem. Uci¹ dok si ¾iv i to u ¹koli, s dru¹tvom, roditeljima i kad si sam. Najlak¹e je ceo dan buljiti u TV i tako ce¹ garantovano zatupiti jer su TV programi stvoreni od strane retardiranih ljudi za retardiranu populaciju, a vredi svaka stota emisija koju vidi¹. Gledaj TV dva sata dnevno i probaj da barem pola od toga bude ne¹to korisno. Samo jedan covjek u Srbiji ¾ivi od gledanja televizije, a i taj je potkupljen, pa se ohladi ¹to pre. Reklame ima¹ na mom hardu. Dobre reklame, ne ove za ¹varckof i ulo¹ke. Ne sine, ¾ene nemaju plavu krv i fleku od bureka ne mozes isprati nikakvom pizdom materinom. Humoristicke serije koje vrijede su vec odavno snimljene, pa ce¹ ih imati arhivirane u fioci s` dvd-ovima. Ne u onoj ladici. Tu ne diraj,
REKAO SAM TI!

Kompjuter
Za svaki sat vremena ¹to visi¹ na kompu mora¹ napraviti 100 sklekova, 200 trbu¹njaka i 10 zgibova. I mora¹ pustiti tatu da te pobedi koji put. Koje ti je uzivanje stalno razvaljivat` cicu otromboljenih refleksa a ? Evo ti mame pa joj uvali da vodi Borac ili Gencerdirlidirli kroz ligu prvaka. k***c, to je nestvaran svet. Igraj se kad pada ki¹a ili umesto da gleda¹ spanske serije na tv, ali daj se kreci i ¾ivi. Ma kakav internet, kakvi bakraci. To na cetovima su ti sve frigidni gabori koje niko ne ¾eli jer su ru¾ne, kako ne kontas ?!?! Kad je vidi¹ u¾ivo i shvati¹ da su stavile tude sise – pozlit ce ti. Nadi si par ljudi s drugih kontinenata i dogovori da putujete i nadete se. Blog ni ne pomi¹ljaj otvoriti. To ti je za lencuge koji se ne usudjuju izaci iz svojih jazbina. Ja? Pa imam svoj blog. Ali to je zato ¹to cemo se zbog njega jednog dana obogatiti, videces!

Izlasci
Piva u krcmi je duplo skuplja od pive u ducanu, pa ti je bolje naci ekipu s kojom ce¹ svirati i pevati u parku nego udisati dim i slu¹ati Radio Krnjacu s` gomilom mediokriteta koji vrte kutiju cigareta oko najdu¾e ose, gledaju u prazno i pojma nemaju sta ce sa sobom. Kafa je k***c. Glupa navika. Mo¾e¹ i bez nje. Nocni klubovi ti se dele na one za seljacine gde pu¹taju narodnjake i gdje ce¹ pokupit` sidu, ¹aku ili metak, i one druge. Ako ode¹ na kurve, zna¹ da su ti vrata mog dvori¹ta uvek otvorena, ali ona kucna vi¹e ne. Ionako te plavu¹e u minicama nece jebat` pet posto jer nema¹ ni para ni makinu ni koks. ©to se tice onih drugih, osim ¹to ti nikad nece odgovarati mjuza i ¹to ce te boleti u¹i i mozak, zapamti da ¾ene pre izlaska tro¹e barem sat vremena da se nama¾u, i da to ¹to si video uvece sigurno nece biti ono isto pored cega ce¹ se probuditi ujutro. A i piva je mala i triput skuplja nego u radnji, pa se vi bolje skupite kod nekog i napravite privatni parti.

Sport
Sine, bavi se sportom. Ne profesionalno jer ce¹ zatupiti. Ne ni s puno sportova jer ce¹ se razvodnjiti. Ne nekim sportom od kojeg nema vajde, tipa hokeja na travi, lacrossea, sinhroniziranog plivanja ili skvos. Ni veslanjem. Nece¹ mi u cilj ledima ulaziti. I ne fudbalom jer ne ¾elim da ti 50.000 ljudi psuje mater jer si pogodio stativu. Ni ko¹arku jer ce te terat` u k***c kad budes sedeo ispred njih u bioskopu, a i niko ti nece moci naci patike broj 53. Mogao bi odbojku, ali ce¹ sjebat` zglobove i prste dok ce te u rukometu non-stop mlatit`. Ili vaterpolo, ali ce¹ se usvinjit` 25 kila isti dan kad prestane¹ trenirati. A u bazenu ce¹ odma` pokupit` gljivice. Za skijanje i tenis ti nemam para, a na borilacke ve¹tine te ne dam iz principa. Sine, jel se ba¹ mora¹ baviti sportom?

Kompjuterske igrice
Sine, to ti zaglupljuje. Nas su matorci isterali na dvori¹te, dali nam loptu ili klikere i pokupili kad bi pao mrak. A kad bi pao mrak, pranje i u krevet, eventualno si mogao citati neku knjigu ili gledati jedan od dva TV programa koji su zavr¹avali u 10 i 11. Igrice su ti za k***c. Zaradice¹ dioptriju, grbu, nikad nece¹ pobediti, a ako i dode¹ do zadnjeg nivoa, neki ce kreten u japanu napraviti jo¹ 1800 novih. A do tad ce ti najveci mamlazi u razredu pokupiti najbolje komade. Zajebi to i idi igraj fudbal.

Alkohol
Nemoj poceti pit` pre osamnaeste jer ce¹ prestati rasti, organi ce ti zakr¾ljati, a mo¾dane celije prepoloviti. Kad i pocne¹, loci obazrivo, polako i inteligentno. Uvijek ce se neko u ekipi zapiti ko svinja, a nije nu¾no da to bude¹ ba¹ ti. I probaj piti kvalitetno, a manje, jer nije poenta popiti najvi¹e, nego se najbolje zabaviti. Najveci je merak sedeti pripit sa strane i gledati nekog kako jede opu¹ke ili pi¹a po macki. Prije spavanja se lepo izrigaj, napravi sendvic, popij litru vode i eventualno popij kafetin ako vidi¹ da se sprema zlo. Mamurluk inace ujutro najbolje lijeci rasol. Od alkohola ti garantovano raste bojler. Ribe ne vole bojlera¹e. Zapamti to.
Za¹to ja pijem? Pa nije mi niko rekao ovo ¹to ti sad govorim. Sad vrati to pivo u fri¾ider.

Droga
Sine, drogiraju se glupi ljudi. A ti nisi, niti ¾eli¹ biti glup. Od trave ce¹ se smejati 15 minuta, a onda ce¹ dva sata biti u kurcu. Od skanka ce ti 20 minuta biti veselo, a onda ce¹ tri sata biti u kurcu i jo¹ ce ti pi¹acka smrdeti 12 sati. Od bombona ce ti se vrteti u glavi i skakati i nece¹ moci zaspati 8 sati, od koke ce ti smrdet u ustima na ren i nakon sat vremena ce¹ shvatiti da si dao 100 eura da bi ti sat vremena bilo malo bolje, ako si dobre volje ili dosta gore, ako si lo¹e. Kao i sa svakom drogom, uostalom… LSD rade neki sumnjivi tipovi u sumnjivim labosima i ako stave jednu jebenu kap vi¹e na taj list papira koji ce¹ ponono3t` da bi nakon toga video ljubicaste leptire kako ti gmi¾u po glavicu dok ti oko putuje na obli¾nji hrast – ode ti u pizdu materinu. Mislim, ne ti. Tvoj mozak. Ubrizga¹ li si hors, dacu ti i injekciju s AIDS-om, pa da odmah prekratimo muke. Samo te dvije stvari molim u ¾ivotu. Ako se meni ne¹to dogodi, pazi na ostatak familije i nikad nemoj imati veze s drogom. Hvala ti.

Oru¾je
Jebalo te oru¾je. Oru¾je nose kompleksa¹i koji nisu dovoljno jake licnosti da bi ne¹to dokazali recima. Ako ti neko zapreti oru¾jem, reci mu da je u pravu i da ti sad ide¹ kuci. Nabavi¹ li veci gan od njega, on ce nabaviti jo¹ veci i tako u krug dok neko nekog ne upuca. Onda ce¹ ici u zatvor ili na groblje. S tim da u grobu nema pedera i da se niko iz zatvora nije vratio normalan i onda uspeo po¹teno ¾iveti jer niko ne ¾eli imati posla sa zatvorenicima koliko god oni nevini bili. S druge strane, ako misli¹ pravdu isterivati no¾evima i pi¹toljima, onda idi u neku vojsku i u¾ivaj. Previ¹e ima takvih idiota po ulicama da bi i ti bio jedan od njih. U tom slucaju - mene zaboravi.

Seks
Seks je najbolja stvar na svetu. Ali da ti sad dam svemirsku letelicu i pustim te da vozi¹, zakucali bi se u prvi asteroid. Tako je i sa seksom. Treba¹ prvo nauciti neka pravila da bi onda u¾ivao do jaja. Lako je jebat`, ali je jo¹ lak¹e najebat`. Osim ¹to mo¾e¹ dobiti neku gadnu bole¹tinu od koje ce¹ morati ici pi¹kiti s cajnom ka¹ikom, a cike u bijelom ce ti raditi bris uretre (¹to ti nikako ne ¾elim obja¹njavati), vrlo lako mo¾e¹ upropastiti najmanje tri ¾ivota ako ide¹ karati bez za¹tite i ru¾na djevojka s tuluma zatrudni. Prema tome pamet u glavu. Ne preporucujem ti seks pre sedamnaeste, a ako ide¹ guzit` bez kurtona, to ti je isto kao da jede¹ krempite s poda javnog wc-a. Neki k***c ce¹ vec pokupiti.

®ene
Sine, ovo malo penisa ¹to ti landara medu preponama je ne¹to ¹to te razlikuje od osoba koje na tom mestu imaju rupu. One su jako drukcije od nas. Cuvaj se ¾ena. Nikad ni u jednoj ¾eni nece¹ imati prijateljicu, jer se ili ti svida¹ njoj ili ona tebi, pa se neko izvlaci na prijateljstvo samo da bi joj bio bli¾e. Ako se ona zaljubi u tebe, bice ti dosadna i odjebace¹ je kad nade¹ neku s vecim nono3ma. Ako se ti zaljubi¹ u nju, cim oseti – ili ce ti uzeti sve pare i odjebati, ili ce te samo odjebati. ®ene imaju taj fantastican gen, da ¹to si bolji prema njima – to ce one biti gore. A neki se parovi i
nadu. ©atro. Sine, budi mu¹ko, poka¾i zube, i kad ima neki glupi zahtev, nikad joj ne izadi u susret nego lupi ¹akom o sto. Jer ce¹ biti ¹upak ko tata.

tarantulica

:siza:

Neki delovi su stvarno surovo istiniti, a tako su lepo recheni...

Masha

genijalno!
Kad i pocne¹, loci obazrivo, polako i inteligentno. Uvijek ce se neko u ekipi zapiti ko svinja, a nije nu¾no da to bude¹ ba¹ ti.- ovo komotno moze u temu o tinejdzerima koji vec uveliko cirkaju.  :K
Lako je jebat`, ali je jo¹ lak¹e najebat`. - ovo u temu o tinejdzerima i sexu  :K
Nikad ni u jednoj ¾eni nece¹ imati prijateljicu, jer se ili ti svida¹ njoj ili ona tebi, pa se neko izvlaci na prijateljstvo samo da bi joj bio bli¾e. Ako se ona zaljubi u tebe, bice ti dosadna i odjebace¹ je kad nade¹ neku s vecim nono3ma. Ako se ti zaljubi¹ u nju, cim oseti – ili ce ti uzeti sve pare i odjebati, ili ce te samo odjebati. - ovo u temu o musko-zenskom prijateljstvu  :K
Jedino sto ja mislim da je moguce musko-zensko prijateljstvo, ali odoh u off.
Sve u svemu 

Maslacak

willie the scot

:116:i :Bogistovremeno...eh,ovo sam downloadovao da pokazem sinu... :>

yeca

malena

Fenomenalno,i stvarno surovo istinito,malo se duze cita ali ipak vredno paznje...

Phenomenon

Bukvalno stvari koje cu jenog dana, ako Bog da, reci svom sinu

tarantulica

A ako budesh imao cerke?  :hmm

I one treba da chuju ovo....

Ili bar slichno ovome  :cvet

Darker

Extra je... Ja æu imati sina junaèkog, tako da nije frka:-)

Phenomenon

nasty girl

katarina

Nikad ni u jednoj ¾eni nece¹ imati prijateljicu, jer se ili ti svida¹ njoj ili ona tebi, pa se neko izvlaci na prijateljstvo samo da bi joj bio bli¾e.

ovo potpisujem!

zoe

Благо мени, у мене су заљубљени сви моји пријатељи :K :smekerica: :luda

(немојмо бити искључиви)

katarina

A moze da se desi da se i ti u njih zaljubis...zar ne?