Шта су ти жене...

Started by Pedja, 27-04-2007, 08:58:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Smrda

po principu nadje krpa zakrpu.....

willie the scot

jel vi mislite da tip koji posalje pice devojci trazi sponzorusu?
zene biraju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pogotovo lepe zene.ne formira roba izgled trzista,nego trziste izgled robe.(ovo je odvratna terminologija za musko zenske odnose,ali u ovom slucaju odgovarajuca)

katarina

Jao jeste odvratna terminologija, Wil. Pa ne znam, mislim da DA! Ma malo je to ispran fazon, verovatno se zato gnusam toga.
Al ako je lik hteo da testira ribu, ovo je jedan od nacina.

willie the scot

ok...osetljive ste na slanje pica....primljeno k znanju...

sandric

ok lep gest od njega...ona je kucka...ona je mislila da ga je zaj.. ali je na kraju cist racun...A sad da li je on hteo sponzorusicu je jako diskutabilno,verovatno jeste...

willie the scot

ovo je prica,prica treba da ima pouku...kakva je pouka ako tip trazi sponzorusu i nadje je,a onda je oduva?uvredila ga time sto je rekla da trazi ono sto on nudi,pa joj onda on vratio udarajuci joj ceznju? :K

Smrda

Quote from: willie the scot on 30-04-2007, 20:02:56
ovo je prica,prica treba da ima pouku...kakva je pouka ako tip trazi sponzorusu i nadje je,a onda je oduva?
zasto bi je oduvao,ako je trazi....hmmm..ne razbiram...hmmm
ja sam svoju pouku nasla...
nasla krpa zakrpu...
slicno u slicnom se rastvara,itd...
sto i jeste tako...
sponzorusa trazi sponzora,nadje li ga-extra,ne nadje li ga-bidne ispaljena,
i obrnuto...frajer trazi sponzorusu...

Darker

Ma nemate pojma, ja bih odmerkao sponzoru¹u, i iz èiste zabave je dobro izblamirao... jedino ¹to nisam lud da kupujem vino u otmenom restoranu, znate vi bre koliko je to??:-)

dirigent

NIKAD ne placajte pice ribama. haug!

katarina

Nikad ne dopustite da vam tipovi placaju pice!

stef

Zavisi, da li ces prvo da upoznas devojku, pa da joj onda ponudis pice, ili ces da joj posaljes pice da bi je upoznao...Ja sam vise za prvu varijantu, to mi je kavaljerski, druga je ljakse varijanta...

katarina

Ja sam mislila na taj ljakse-fazon,tj na situaciju iz prvog posta!

dirigent

Stef , nikad devojku ne nudi picem kad je upoznas  :nene:,to je loser style. Ako te pita da li ces je ponuditi picem  :wave:, samo kazi - ne ali mozes ti to da uradis :hm. Vratis loptu  :nonono: i odma znas imas li prodju ili ne. Ne pravi za dzabe razanj bez ulovljenog zeca , a poturi isti curi, pa se ti pravi jadnim zecicem koji ne moze da umakne.  :luda :smekerica:

Ona druga ljakse varijanta to tek nikako potpuno se slazem

zoe

ДириЏенте, Стеф баш и није персона којој треба делити савете овакве врсте! Знаш ли ти како слатку цурицу он има? :) (А и она њега :cvet)

katarina

Quote from: dirigent on 03-05-2007, 11:37:09
Stef , nikad devojku ne nudi picem kad je upoznas  :nene:,to je loser style. Ako te pita da li ces je ponuditi picem  :wave:, samo kazi - ne ali mozes ti to da uradis :hm. Vratis loptu  :nonono: i odma znas imas li prodju ili ne. Ne pravi za dzabe razanj bez ulovljenog zeca , a poturi isti curi, pa se ti pravi jadnim zecicem koji ne moze da umakne.  :luda :smekerica:

:116: :116: :116:   joj sta sve necu cuti ovde!