Ovce koje nisu htelе da laju

Started by Roben, 27-04-2007, 23:04:48

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Roben

Ovce koje nisu htelе da laju

Oko 2.000 jagnjiæa iz Australije i Britanije prodato je u Japanu kao pudlice, pi¹e australijska novinska agencija AAP.

Firma "Pudlz ez pets" ("Poodles as Pets") prodavala je, uglavnom, preko svoje ekspoziture u japanskom gradu Saporou, jagnjice po ceni od 1.600 australijskih dolara reklamirajuæi ih kao pudlice.

Ta cena je upola ni¾a od cene za prave pudlice, koje slièno nekim drugim vrstama malih pasa imaju ulogu ne samo ljubimca veæ i modnog detalja u Japanu i vrlo su popularne medju mladim ¾enama iz urbanih sredina.

Prevara je otkrivena nakon ¹to je filmska glumica Maiko Kavamaki isprièala u jednoj tv emisiji kako njena pudlica nije htela da laje, i jede hranu za pse, pa je potra¾ila savet veterinara koji joj je rekao da je reè o ovci a ne psu.

Nakon te emisije policija je dobila nekoliko stotina poziva od ¾ena koje su posumnjale da i njihov ljubimac nije to ¹to su mislile.

Jedan mladi japanski par shvatio je da je prevaren kad je svoju "pudlicu" odneo kod veterinara da joj se potkre¹u nokti (kand¾e) a ovaj im rekao da njihov ljubimac ima kopita a ne kand¾e.

AAP prenosi i pisanje britanskog tabloida "San" (The Sun) koji izve¹tava da japanska policija procenjuje da je oko 2.000 japanskih gradjana prevareno.

(Tanjug)

Masha

Prvo slon za koga su mislili da je slonica, sad ovca za koju su mislili da je pas  :hmm kuda ide ovaj svet?  :K

Smrda

hahahhahahahhahahah
nisu primetili kopita...hahahha
kakav vest...
jadna ovicica...terali je da bude pas....

AquArius

znam ja neke ovce..
ziva istina - one ne laju,
al' brate - ubise se od pricanja!

  :>

:cvet

nasty girl

kakvi retrdi....ne verujem da nisu primetili...