VIP - Veliki Brat

Started by sokobiv, 03-05-2007, 12:46:42

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Sta mislite ko ce pobediti u VIP - Velikom Bratu?

Olja Karleu¹a
Sa¹a "Djani" Æurèiæ
Danijel Alibabiæ
Goga Sekuliæ
Ognjen Ivanoviæ
Dragan Marinkoviæ-Maca

sokobiv

VIP-VB pocinje u subotu u 20 h na B92.Da li cete pratiti Velikog Brata?

wolfeitzckie


sokobiv

Samo da ne udju neki anonimusi.

sokobiv

Ko æe od poznatih faca u Kuæu Velikog Brata?
Cetvrtak, 3. maj 2007. 22:12

Srpski rijaliti ¹ou "Veliki Brat - poznati“ poèinje u subotu uveèe, kada æe u u Kuæu u Ko¹utnjaku uæi 12 poznatih faca, a jedna od njih na kraju æe osvojiti nagradu od 50.000 evra.

U produkcijskoj kuæi "Emotion", koja organizuje ovaj ¹ou, krili su imena uèesnika kao "zmija noge", ali su mediji uspeli da saznaju imena nekih od uèesnika.

Prema saznanjima "Blica", u Kuæi Velikog Brata u narednih mesec dana gledaæemo pevaèice Gogu Sekuliæ i Olju Karleu¹u, pevaèa Niggora (Montenigers), bosanskog pevaèa Deena, Ivana Gavriloviæa, voditelja "Ruskog ruleta" Dragana Marinkoviæa-Maca, a pravo iznenadjenje je i nekada¹nji skakaè u vis Dragutin Topiæ.

On neæe biti i jedini biv¹i sportista u Kuæi. MONDO saznaje da æe jedan od uèesnika biti i nekada¹nji fudbaler Partizana, engleskih klubova Aston Vile, Boltona, Kristal Palasa, njujor¹kog Metrostarsa Sa¹a "Djani" Æurèiæ.

Pored fudbalske ve¹tine, Sa¹a Æurèiæ bio je poznat po ludom noænom ¾ivotu, pogotovo u vreme dok je ¾iveo u Engleskoj. Pojedine njegove izjave bile su antologijske, poput ove: "Ne bih potpisao za drugi klub ni da mi ponude 15 miliona dolara. medjutim, ako bi mi ponudili 15 ¾ena iz raznih krajeva sveta, to bi bila sasvim druga stvar. Tada bih rekao predsedniku kluba - molim vas, pustite me da usreæim sve te ¾ene, onako kako do sada nikada nisu bile sreæne i zadovoljene".

Kako je dobio nadimak Djani? "U Partizanu su bili Æiriæ, Æurèiæ, Èuroviæ, a Tumba (trener Ljubi¹a Tumbakoviæ) je sve nas zvao: "Æure, Æure!" Nikada nismo znali kome se obraæa. Jednom na pripremama, ja mu ka¾em: "Daj, ¹efe, nemoj vi¹e tako." "Pa, dobro, kako da te zovem?" - pitao je. U to vreme imao sam, onako, malo du¾u kosicu i ka¾em: "Djanini" (biv¹i fudbaler Rome). I tako ostadoh Djani. U javnosti se posle prièalo - Djani Versaæe. Ajde, rekoh, sviða mi se i ta prièa. Kao, pun sam k'o brod, a ja nemam 'leba da jedem".

"Press", medjutim, prenosi izjavu Nigora da zbog va¾nih svirki i posla, nije pristao da uèestvuje u Velikom Bratu.

Taj list ima "svoje" kandidate. To su Jelena Mrkiæ, poznatija kao sestra Nata¹e Bekvalac, potom folkerke Indi i Slavica Æuktera¹, a èak i trudna Goca Tr¾an!?

©ou poèinje u subotu, 5. maja u 20 èasova.

sokobiv

Juce samm cula "proverenu" informaciju da ulazi Olja Karleusa.

philoserbiana

можда ћу понекад погледати,чисто да их напљујем.не свиђа ми се тај шоу... :bljak:

wolfeitzckie

l'equipe je boli glava, sve je moguce

sokobiv

al ce tu biti foliranja...smucice mi se...

tarantulica

Meni je sama ideja Velikog brata  :bljak:, tako da nije ni bitno ko je u kuci...

nasty girl

Na sta li ce to da lici... :hmm

sokobiv

videcemo...bice verovatno foliranja na tone.

Smrda

necem da gledam..
ne svidja mi se ta ideja showa

katarina

nema sanse...dovoljno sto ce ih biti po novinama...

_d.0.t_

ahahaaaaa Djaniiii!

pun pogodak!
lol

nasty girl



Pevaèi, glumice, fudbaler...u Kuæi VB


Rijaliti ¹ou "Veliki Brat - Poznati" poèeo je u subotu uveèe, a u Kuæu je u¹lo 12 poznatih liènosti. Za nagradu od 50.000 evra, koliko dobija pobednik nakon 30 dana, boriæe se èetiri pevaèa, biv¹i fudbaler, slikarka, dvoje manekena, dve glumice, tv voditelj, madjionièar.

Prva je u Kuæu u¹la glumica Marta Keler (31), najpoznatija po ulozi u filmu "Vird¾ina", a sledio ju je èuveni roker Pedja D Boj, èiji se hit "Jugoslovenka" i danas pu¹ta po noænim klubovima.

Potom je u Kuæu u¹la folk pevaèica ili kako ona sama za sebe ka¾e "estradna umetnica" Olja Karleu¹a, koja je priznala da ima "ogromnu tremu".

Sledio je nekeda¹nji fudbaler Partizana, engleskih klubova Boltona, Aston Vile, Kristal Palasa i njujor¹kog Metrostarsa Sa¹a "Djani" Æurèiæ. Jedan od najtalentovanijih fudbalera svoje generacije, sada èovek sa stomaèiæem, do¹ao je u Kuæu obuèen u dreèave boje, a jedna gledateljka u Ko¹utnjaku primetila je da je "ovaj odrao vanzemaljca pre nego ¹to je u¹ao u Kuæu".

Njegovo predstavljanje pred publikom propraæeno je pesmom "Daj gol", grupe Roze Poze. "Prethodno veèe bio sam u karantinu, èuvalo me ¹est telohranitelja. Da su me èuvali ovako u Partizanu bio bih najbolji igraè Evrope", rekao je "Djani", dodajuæi da "trenutno nema devojku", a voditeljka na Mihajlovska mu je rekla da æe "mo¾da upravo u Kuæi Velikog Brata naæi srodnu du¹u".

Izjavio je da je u jednom trenutku imao 24 devojke, i da je prvi fudbaler koji se tetovirao u Premijer ligi. "Kad me udari nostalgija, ja odmah potro¹im 100.000 funti", rekao je svojevremeno Djani. U Kuæu je u¹ao da poka¾e ko je.

Kada je u¹ao u Kuæu, niko od ukuæana nije znao ko je on. Pedja Boj ga je upitao èime se bavi i "¹ta je po struci?". Æurèiæ je odgovorio da sada "ne radi ni¹ta", a da je bio fudbaler."Aaaa, fudbaler si. Lepo. Igrao si u Engleskoj i Americi? Svetski! Fura¹ odliène tetova¾e", rekao mu je Pedja D Boj.



U Kuæu je potom u¹la 33-godi¹nja glumica iz Beograda Danijela Vranje¹ (film "Ona voli Zvezdu"). Za sebe ka¾e da je "slatka mala devojka iz kraja". U Kuæu je u¹la bosa, jer joj je pukla sandalica. Kada je u¹la u Kuæu izgrlila se sa koleginicom Martom Keler, a potom se upoznala sa ostalim ukuæanima. "Ti si glumica? Aa, pa vidi kako su glumice povezane", primetio je Pedja d Boj, a Sa¹a Æurèiæ je dodao: Vidi, vidi, glumaèki lobi".

©esti ukuæanin koji je u¹ao u Kuæu bio je madjionièar Big Lale. Motiv za ulazak u Kuæu mu je, priznaje, novac. Svi ukuæani su Big Laleta odmah prepoznali i srdaèno ga doèekali, a "Djani" je dobacio: "Biæe trikova".

U Kuæu je kao sedma u¹la 22-godi¹nja manekenka iz Sarajeva Emina Hamzabegoviæ. Predstavnik Crne Gore u Kuæi je 19-godi¹nji Danijel Alibabiæ, èlan grupe "No Name". Za sebe ka¾e da ne voli ¾ivotinje, ima devojku Beogradjanku, a ne voli ni da pere ve¹, ¹to æe u Kuæi morati da radi. On je najmladji ukuæanin, a kada je u¹ao u Kuæu, gotovo niko ga nije prepoznao, ali se "otkravio" kada su ostali ukuæani rekli da su èuli za grupu u kojoj peva.



Za nagradu od 50.000 evra boriti i folk pevaèica Goga Sekuliæ, poznata po hitovima "Seksi biznismen" i "Gaæice". "Ne volim da èistim, meni èiste drugi", ka¾e Goga Sekuliæ. U Kuæu je u¹la u providnoj crnoj haljini. Prilikom predstavljanja otpevala je refren hita "Gaæice", na op¹te odu¹evljenje okupljene publike. "Nisam do¹la zbog novca, do¹la sam da vidim kako je i da se odmorim malo od brzog ¾ivota", rekla je Goga Sekuliæ.

Deseti ukuæanin je maneken iz Beograda Ognjen Ivanoviæ, koji ka¾e da nema devojku. On je doneo neprijatne vesti Djaniju Æurèiæu da je "Crvena zvezda pobedila Partizan 2:1", na ¹ta mu je Djani razoèarano rekao: "La¾e¹? Stvarno? E, jeee..."

U Kuæu je kao 11. ukuæanin u¹la 57-godi¹nja slikarka Zorica Jociæ-©ujica. Za sebe ka¾e da je vlasnica titule "modni frik godine". "Kompliment mi je da sam frik, to je u ovoj na¹oj sredini dobro", ka¾e. Njena kreacija se potpuno uklopila u ambijent kuæe – leopard ta¹na i marama, sjajno se „stopila“ sa jastuèiæima u Kuæi Velikog brata.

Poslednji je u Kuæu u¹ao voditelj kviza "Ruski rulet" na TV Pink Dragan Marinkoviæ-Maca.



PRVI ZADATAK - RU®E ZA UKUÆANKE


Èim su svi ukuæani u¹li u Kuæu i poèeli upoznavanje, Veliki Brat je pozvao ¹estoricu mu¹kih ukuæana u ispovedaonicu. Umesto plave velike fotelje, koju smo gledali tokom "obiènog" Velikog Brata, sada je ona zlatna.

Mu¹karce je u ispovedaonici saèekala korpica sa ¹est crvenih ru¾a. Prvi zadatak Velikog Brata za ukuæane bio je da se dogovore ko æe kojoj ukuæanki da uruèi ru¾u.

Big Lale je rekao da æe ru¾u predati Marti Keler, Djani je naravno odmah "tipovao" manekenku iz Sarajeva, a bilo je i dosta kandidata za Gogu Sekuliæ.

Ko je dobio ru¾u gledajte na MONDU.

(MONDO)