VIP - Veliki Brat

Started by sokobiv, 03-05-2007, 12:46:42

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Sta mislite ko ce pobediti u VIP - Velikom Bratu?

Olja Karleu¹a
Sa¹a "Djani" Æurèiæ
Danijel Alibabiæ
Goga Sekuliæ
Ognjen Ivanoviæ
Dragan Marinkoviæ-Maca

Darker

extra, jupiiiii, ovo veæ dobija neki smisao, Svet i Skandal u¾ivo...

katarina

joj ko su svi ovi frikovi...?a znam jedno 4-5. Kakva glupost! Taman da ljudima malo zamazu oci dok se ne formira vlada:)

nasty girl

ni ja ne znam ko su ovi ljudi, mozda znam samo 4 osobe.... :hmm

tarantulica

Marta Keler???  :shock

Gde su je nashli?
Mislila sam da je nestala sa lica zemlje....  :run

wolfeitzckie

Stigao je dugo oèekivani VIP Veliki burazer.

Blic je pre neki dan objavio da æe se u kuæi Velikog brat pojaviti Goga Sekuliæ, Olja Karleu¹a, Dragutin Topiæ, Niggor, Ivan Gavriloviæ, Deen i Dragan Marinkoviæ Maca. Kada sam proèitao tu vest, bio sam u fazonu pa i nisu im neki poznati. Sada mi je ¾ao ¹to spisak iz Blica nije istinit.

U kuæi velikog brata pojavile su se aktuelne treæerazredne zvezde i ispu¹ene mu¹tikle, koje nisu bile poznate ni kada su bile na vrhuncu svoje karijere i kojima æe 50 hiljada jura stvarno dobro doæi (za zatezanje i ugradnju novih silikona).

Ali prvo da krenemo od kuæe. ©to reèe Maca malo je kiè, ali je ok! Eh, da je malo kiè. Kuæa izgleda kao da su u njoj eksplodirali Roberto Kavali, Donatela Versaæe sa sve pokojnim bratom. Animal print je svuda, sigurno i na toalet papiru. Reko¹e da je kuæa specijalno transformisana za poznate stanare, kako bi se u njoj oseæali ¹to prijatnije – jer su zvezde ipak navikle na luksuz. Ja predviðam da æe zvezde od gledanja u zlato, mrtve zebre, pume, tigrove, pande i ostale ugro¾ene ¾ivotinjske vrste, sigurno boleti glava.

A sada ukuæani i ukuæanke. Ima li ¹ta lep¹eg od ogovaranja wanne be zvezdi? Ta naravno da nema!

Vird¾ina1. Marta Keler

Kada otkucate njeno ima u searchu na sajtu imdb.com, dobijete da je dotièna snimila dva filma pre hiljadu godina. Dobro, da ne budem toliko zloban, pre 14 godina. Marta spada u red onih zvezdica èije autograme ne uzimate ni kada vam ih nude for free.



Boy?2. Peða D’Boy

Peðica je zbog klimaksa poèeo da zakera pa ga je mlada ¾ena, novinarka, Irina Markoviæ poslala na produ¾eni odmor u kuæicu Velikog brata. Nije lepo da lo¹e prièam o imenjaku, ali veæina ljudi s kojima sam gledao BB bili su u fazonu who the fuck is Pedja D’Boy. Mislim da na to pitanje nemaju odgovor ni njegovi vr¹njaci.



Silikonska rodbina3. Olja Karleu¹a

Na poèetku treba odmah naglasiti da Olja nije ni u kakvim rodbinskim odnosima sa Jelenom Karleu¹om (ovaj podatak sam proèitao na wikipediji – aha, to se zove uspeh u ¾ivotu). O Olji sve najlep¹e samo zbog izjave da ne voli maèo mu¹karce. To je sasvim dovoljno da nekog bezgranièno podr¾avam.



Metro æure4. Sa¹a Èurèiæ

Reèe voditeljka da je on jedan pravi metroseksualac i ostade ¾iva. Metroseksualci bi po definiciji trebali da imaju ukusa kada je oblaèenje upitanju. Dreèavo zeleno i dreèavo ¾uta? Halo?! To je modni genocid. Sa¹ica je kao i svaki biv¹i sportista pustio stomaèinu – jel to neko pravilo?



U Munjama na 3 sekunde5. Danijela Vranje¹

Koji je najbolji naèin da postanete poznat? Talenat? Pamet? Obrazovanost? Ne. Slikanje u Playboyu je dovoljno. Ali, ¾ao mi je ja sam peder, tako da taj magazin ne pratim, tako da ne znam ko je ova devojèica. Reèe voditeljka da se na nekoliko sekundi pojavljivanja u nekim filmovima, ali mi to nije pomoglo da se prisetim. Sigurno sam tada za¾murio.



Iz ¹e¹ira6. Big Bankrot Lale

Èuli ste da je u Indiji postojao obièaj da, kada umre maharad¾a, zajedno s telom pokojnika spale i njegovu prvu suprugu. Pa tako kada je oti¹ao Minimaks, ja sam mislio da smo se re¹ili i Big Laleta, ali sam se prevario. Gde su ga samo iskopali?



Pilule za lilule7. Emina Hamzabegoviæ

Ka¾e manekenka. Studira farmaciju. Pametna manekenka. Bravo, bravo. Ona je sigurno zamenila Deena, koji svakako mo¾e da joj dr¾i cat-walk èasove. Polomi se ¾ena dok sti¾e do ulaznih vrata.





No Name8. Danijel Alibabiæ

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuu, buuuuuuuuuuuuuuuu, uaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Srbija æe oprostiti, ali Beoviziju nikad. Izvadi mi oèi, odseci mi ruku, ¹ibaj me leðima, ali mi Evroviziju ne diraj.





Oæe¹ gaæice?9. Goga Sekuliæ

E, ova wikipedija ima tekst o svakoj ¹u¹i. Seæam se kada je Goga u nekoj emisiji izjavila kako je velika vernica, ali ne novokomponovana veæ prava vernica, i sekund nakon te izjavi voditelj najavljuje Gogin spot a kod tebe su ostale moje gaæice. Goga je zavr¹ila Vi¹u poslovnu ¹kolu i tada je moj prijatelj s kim sam gledao BB izjavio: Ubiæu se, Goga je obrazovanija od mene! Sada imam veliku dilemu – Da li je gore biti ni¾eg obrazovanja od Goge Sekuliæ ili njen kolega/koleginica po obrazovanju?

I lep i pametan10. Ognjen Ivanoviæ

Maneken koji je odmah morao da napomene da nije peder iako je maneken. To je odmah sumnjivo. Molim sve pederke koje su spavale s njim da podignu ruku? Oh, ma¹ala, ma¹ala. Takoðe je hteo da nam stavi do znanja je on i lep i pametan. Hm, videæemo. Zamislite, wikipedia o njemu nema nijedan tekst, skandal.



Sophisticatly11. Zorica ©uica

Vlasnica copyrighta na reè sophisticatly, koju sam bez dozvole autorke iskoristio za naslov ovog bloga. Da li ste primetili torbicu? Onu koju je 357 puta pokazala kameri sa sve izrazom vidite kako sam ja luda baka sa originalnom torbicom koja ima ogledalo koje mi je donela æera iz Pariza, èujete PARIZA!



Cica maca12. Dragan Maca Marinkoviæ

Cica maca. Maca je lood i na prvu loptu moj favorit.

Ovom prilikom ¹aljem hiljadu pozdrava i poljubaca Srðanu Mitroviæu.

Predrag M. Azdejkoviæ

www.queeria.com


tarantulica

Tako surovo istinito....

wolfeitzckie  :pljes:

wolfeitzckie

 Samo da ne bude zabune, ovo nije moj tekst , vec, kao ¹to pi¹e na dnu, Predraga M. Azdejkoviæa, a ucinio mi se zanimljivim na temu. Inace, taj djeèarac ima svoj blog u okviru VIP bloga B92, odakle je ovo i preuzeto(bez odobrenja autora, naravno).

malena

Gledala sam samo ulazak u VB jer me je zanimalo ko su ucesnici,al kad sam videla koje su sve likove doveli definitivno necu gledati,mada nisam bas bila verni gledalac ni kad su bili obicni smrtnici koji su sada umislili da su ne znam ti kakve face... :K

mimil

Quote from: wolfeitzckie on 06-05-2007, 14:32:41
Iz ¹e¹ira6. Big Bankrot Lale

Èuli ste da je u Indiji postojao obièaj da, kada umre maharad¾a, zajedno s telom pokojnika spale i njegovu prvu suprugu. Pa tako kada je oti¹ao Minimaks, ja sam mislio da smo se re¹ili i Big Laleta, ali sam se prevario. Gde su ga samo iskopali?

:siza: ja sam ocekivala da ce Lale za sobom da dovuce i frizider s zamrznutim Minimaxom... i taman bi mogao da ga smesti umesto onog klavira zbog koga su se svi izodusevljavali i onda shvatili da niko ne ume da ga svira...
sve bih ove manijake mogla i da svarim na okupu, ali Goga i Big Lale im kvare prosek, to je i za mene previse...

tarantulica

Quote from: wolfeitzckie on 07-05-2007, 09:04:22
Samo da ne bude zabune, ovo nije moj tekst , vec, kao ¹to pi¹e na dnu, Predraga M. Azdejkoviæa, a ucinio mi se zanimljivim na temu. Inace, taj djeèarac ima svoj blog u okviru VIP bloga B92, odakle je ovo i preuzeto(bez odobrenja autora, naravno).


Prochitala sam chiji je text,  :pljes: shto si ga podelio sa nama  :cvet

Masha

Quote from: tarantulica on 06-05-2007, 13:25:35
Marta Keler???  :shock

Gde su je nashli?
Mislila sam da je nestala sa lica zemlje....  :run
Pa ona se prosle godine malo vratila u glumacke vode - radila je monodramu "Zizela".

sokobiv

I ranije sam mrzela Olju Karleusu,ali sada moja mrznja prema njoj prelazi  normalne granice...ona je fuj,bljak,uzas...

shiky

Gde ih navatase,znam u vrh glave 3 coveka...ma glupost!
Olja,je li to ona sto peva "brushalter,ne ide uz moj karakter",pa ce zato da ga skine :116:

marer_86

Quote from: sokobiv on 10-05-2007, 13:24:06
I ranije sam mrzela Olju Karleusu,ali sada moja mrznja prema njoj prelazi  normalne granice...ona je fuj,bljak,uzas...

ma ko je bre ovde VIP??? :wall: :wall: :wall: :wall:
aman breee ... olja se toliko folira, ah taj sofisticarini stil ... najgore je sto vredja sve ljude ... njoj kao niko nista ne moze .... al doci ce i njenih 5 minuta ... izaci ce njoj i malter i brushalter da ne kazem gde  :116: :116: :116:

sokobiv