VIP - Veliki Brat

Started by sokobiv, 03-05-2007, 12:46:42

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Sta mislite ko ce pobediti u VIP - Velikom Bratu?

Olja Karleu¹a
Sa¹a "Djani" Æurèiæ
Danijel Alibabiæ
Goga Sekuliæ
Ognjen Ivanoviæ
Dragan Marinkoviæ-Maca

Bred

Maca i Goga najveæe svaðalice
Autor: M. Radojkoviæ | 22.05.2007 - 09:10

Dragan Marinkoviæ Maca preksinoæ je napao veæinu ostalih ukuæana „Velikog brata“ kada im je, uz dreku i ru¹enje stolica i izgovaranje najgorih psovki, zapretio da æe ih sve pobiti zato ¹to je ostao bez cigareta. To je samo poslednja svaða u nizu, a gotovo da nema ukuæanina koji se nije posvaðao sa nekim.
Sezonu svaða u kuæi „Velikog brata“ otvorila je plaèljiva glumica Danijela kada se veæ prvih dana posvaðala sa Oljom i Macom. A da u kuæi lako pucaju ¾ivci pokazao je i fudbalska zvezda Sa¹a Æurèiæ kada je na samom poèetku hteo da bije Eminu, te Emina koja je pokazala srednji prst Gogi. Netrpeljivost u kuæi do¾ivela je vrhunac za vreme javnih nominacija u subotu uveèe, kada su svi pokazali pravo lice. Nakon ¹to je Aleksandar napao ostale ukuæane da su licemerni prilikom glasanja, nastala je frka. Trenutno u svaðama prednjaèi Maca koji je preksinoæ sve ukuæane hteo da pobije kao zeèeve, i to zbog - cigareta. Preksinoæ je Emina zamolila „Velikog brata“ da joj da paklu cigareta koje nije htela da podeli sa Macom. Usledilo je pomenuti Macin napad. Iste veèeri kada je Maca lomio stolice, tanjire i èa¹e, Aleksandar i Goga su se ¾e¹æe posvaðali, a prepirka tokom koje su razmenjivane te¹ke reèi poèela je provokacijom. „Iz èista mira me napade èovek, udariæu mu tepsiju o glavu“, uzvikivala je Goga u jednom momentu. Aleksandar nije ostao du¾an: „Ne mo¾e¹ ti samnom tako da prièa¹. Prièaj tako sa nekim papcima“, a Goga se branila: „Onaj majmun ka¾e, navikla si s papcima. Dove¹æu mu pet papaka. Naæiæemo se mi kad izaðemo“, pretila je Goga.
Ukuæani ni pored teretane, klavira i lakih zadataka, ne mogu da naðu zajednièki jezik, pa se stalno svaðaju i plaèu, da ne pominjemo ogovaranje iza leða.

Maca - Danijela
Prvih nedelju dana Maca je uspeo da rasplaèe glumicu Danijelu, i to dva-tri puta, kada ju je onako slaba¹nu provocirao upravo zbog èestog plakanja.
Olja - Danijela
Èuveni sukob izmeðu Olje i Danijele postavio je interesantno pitanje - da li pevaèice idu u pozori¹te? Kada je Olja rekla da je vi¹e puta bila u pozori¹tu od Danijele i da nikada ne bi pustila Danijelu u pozori¹te, glumica se odbranila: „Zar takve kao ti pu¹taju u pozori¹te?“
Maca - Danijel
Maca je napao pevaèa grupe „No Name“ koji je poku¹ao da odbrani Eminu. „Al’ ti sere¹ Alibabiæu, nemoj srat“, vikao je Sarajlija na Danijela.
Maca - Aleksandar
U toku javnih nominacija, Maca je rekao Aleksandru da je on u „tuðoj kuæi“. Macu je tokom njegovog ljutitog izlaganja podr¾alo nekoliko ukuæana, a Aleksandar je odgovorio sa: „©ta si ti, predsednik kuænog saveta? Alo, seljaèino, budi miran!“.
Maca - Emina
Manekenku Eminu Maca je do sada prozivao vi¹e puta, a posvaðali su se i zbog pranja sudova. Uspeo je da svojom vikom, psovanjem i lomljenjem tanjira i èa¹a rasplaèe manekenku.
Sa¹a - Emina
Iako je na poèetku bio zaljubljen u manekenku, Sa¹a je hteo da „polomi“ Eminu kada se bunila zbog neregularnosti glasanja na „VeBeviziji“. „Kako bih je tukao da je mu¹ko“, vikao je tada Sa¹a.
Goga - Aleksandar
Èim je u¹ao u kuæu, Aleksandar je iznervirao Gogu pitanjem: „Nisi valjda nevina“, a njihove svaðe su postale sve uèestalije... Iako su se nakon poslednje svaðe (preksinoæ) dobro izgrlili, posvaðali su se zato ¹to je Aleksandar isprovocirao Gogu koja je napade shvatala veoma lièno, pa je èak i zapretila: „Videæe¹ ti kada izaðemo iz kuæe“ i pominjala neke opasne prijatelje.
Goga - Emina
Goga se sa Eminom posvaðala tokom prvog zadatka „VeBevizije“, kada joj je Emina zbog pevaèicinih èestih nareðenja tokom uve¾bavanja koreografije, pokazala srednji prst.
Peða - Sa¹a
Iako su u zadatku „VeBevizija“, prema Ðanijevim reèima „delili emocije na bini“, fudbaler i Peða D Boj nisu mogli da se podnesu. Peða je èak nekoliko puta ogovarao Sa¹u iza leða, a kada je Sa¹a to èuo, hteo je da se obraèuna sa D Bojem. „Reci mi u lice, nemoj iza leða“, ljutio se Sa¹a.
Goga - Ognjen
Na Ognjena se naljutila zbog èuvenog razgovora u ispovedaonici, kada je maneken njihovu ljubav predstavio kao zezanje. To je bila prva svaða u njihovom „dru¾enju“.

Marta Keler za „Blic“
Svaðe su sve ¾e¹æe
Marta Keler je iz kuæe „Velikog brata“ izbaèena u subotu. Nakon dve prospavane noæi, Marta ka¾e da joj je uèe¹æe u ¹ouu uèvrstilo vezu sa Zijom, a da se ukuæani pla¹e Mace.
- Jedno je sigurno, èetrnaest dana u „Velikom bratu“ uèvrstili su moju ljubavnu vezu sa Zijom.
Kako ti sada izgleda situacija u kuæi?
- ©okirana sam. Ovo vi¹e nije igra. Sve se zahuhtava, sve prerasta u jednu bolest. Sve te njihove svaðe uzimaju maha.
Svi su mislili da ti se Maca sviða.
- To su gluposti. Maca ima isti naglasak kao Zijo, pa mi je to u poèetku bilo simpatièno. Mislila sam da æu sa njim moæi da ostvarim super komunikaciju.
Za¹to se ukuæani pla¹e Mace?
- Maca uvek podbada namerno i navlaèi ukuæane na svaðu, a onda se povlaèi. Sa njim uvek ima¹ utisak kao da æe da skoèi na tebe. Sa njim niko ne mo¾e da bude dobar. Ogorèena sam i razoèarana. Iznenadili su me neki mu¹karci. Za¹to je, na primer, Peði D Boju potrebno da slu¹a i povodi se za Macom koji je mlaði od njega.
Goga te je napadala da ti se sviða Ognjen?
- Njihova veza je ¹okantna. Ja nikada ne bih radila tako ne¹to. Mene Ognjen sigurno nije privlaèio.
©ta su radili Emina i Danijel zatvoreni u WC-u sa tobom?
- Njih dvoje su deca. Njima je u kuæi dosadno i ne znaju ¹ta æe od dosade. Oni su u kupatilu ¹aputali, ni¹ta vi¹e. Nisam ni¹ta èula, okrenula sam leða - ka¾e Marta.
M. R.
blic
-------------

Maca je stvarno lik....ne vadi ruku iz gaca i vecito galami......... :hm
A sto su im "poznati" poznati :wall: za polovinu nikad nisam ni cuo da postoje...trebali su se potruditi da ubace stvarno poznate licnosti, e to bi bilo bas zanimljivo. ovako :bljak:

sokobiv

Pa koji bi poznati (VIP) lik usao u kucu!? Prave VIP licnosti nemaju vremena za gubljenje.Ovo je dno dna...prozivke,svadje,muvanja i sve to za samo 10 dana.

malena

Danas sam procitala u novinama izjavu glumca Vuka Kostica i covek je odbio da udje u kucu velikog brata.Jeste da mi je jedan od omiljenih glumaca,i volela bih da vidim kako bi odreagovao u nekim situacijama,ali podrzavam to sto nije pristao da udje u kucu jer po meni niko od ovih sto je usao u kucu nije ni blizu tome da bude slavna licnost.Svi su postali "slavni" zbog skandala koji ih prate a ne zbog necega sto su uradili,a za par njih sam jedva i bila cula pre nego sto su usli u kucu..

nasty girl



VB: Djani nominovan, hoæe da izadje!

Cetvrtak, 24. maj 2007. 22:27

Iako vodi u svim anketama po popularnosti, nekada¹nji fudbaler Partizana Sa¹a Djani Æurèiæ u nemilosti je ostalih ukuæana rijaliti ¹oua Veliki Brat - VIP, jer je opet nominovan za izbacivanje.

Uz njega, ostali ukuæani najvi¹e negativnih glasova dali su manekenki iz BiH Emini i novinaru "Pressa" Aleksandru Jovanoviæu, koji je veæ "pretplaæen" za nominacije, jer je od ulaska u Kuæu svake nedelje dobijao veliki broj negativnih glasova ostalih ukuæana.

Aleksandar je imao ¹est negativnih glasova, a Djani i Emina po pet.

Sa¹a Djani Æurèiæ ponovo je, kao i prvi put, te¹ko podneo nominacije. Popio je fla¹u vinjaka koju je na¹ao u ostavi i odmah je po¾eleo da napusti Kuæu. On je ostao pri svojoj odluci i u èetvrtak kada se otreznio i pomalo povratio.

Bedak zbog nominacije, Djani je utolio u vinaku i pevanju "narodnjaka", a kada mu se maneken Ognjen obratio i zamolio da se malo uti¹a, Djani mu je odbrusio: "Ako vam smeta moje pevanje, izbacite me. Ma, sada æu da bacim èa¹u u sudoperu, tako se ja pona¹am u kafani!"

Ovome je prethodio i "akademski" razgovor dve folk-pevaèice Goge Sekuliæ i Olje Karleu¹e, koje su Djanija proglasile ludim i glupim!

Olja Karleu¹a je zajedno sa Djanijem bila direktor VB Skandik banke (u okviru nedeljnog zadatka), a jih dvoje nisu znali da ostali ukuæani mogu da ih gledaju dok su bili u tajnoj sobi i gostili se ¹ampanjcem i specijalitetima. Èuli su se komentari: "Sa¹a je lud", "Sa¹a je psihopata", "Potpuno je prs'o".

Kada su Olja i Djani saznali da su ih ukuæani gledali dok su boravili u tajnoj sobi, fudbaleru je pukao film zato ¹to ga je Veliki Brat ismejao i ¹to ga ukuæani zezaju za hranu.

"Ti si kao na dijeti, a ovamo samo trpa¹ hranu u tajnoj sobi", zezao je Ognjen Djanija, koji se branio: "Pa nisam mnogo jeo, pio sam ¹ampanjac, krivo mi je ¹to nisam vi¹e prièao o ¾ivotu u tajnoj sobi".

Ppotom se ume¹ala i Olja Karleu¹a koja je "mrtva hladna" izjavila: "Sa¹a (Djani) je lud, mislila sam da æe da me napadne u tajnoj sobi".

Posle ovakvih napada, Æurèiæ je po¾eleo da izadje iz kuæe. "Ajde, nominujte me sada svi, pa da idem iz kuæe!.

Olja i Goga su posle zadatka imale razgovor u èetiri oka, tokom kojeg je Olja Karleu¹a rekla da se "inervirala zbog ljudske gluposti".

"Sale je dobar deèko, ali je piglu, brate", rekla je Olja Karleu¹a, a Goga Sekuliæ se nadovezala: "Jeste, ima problem u glavi. A ovaj drugi (Aleksandar) je psiho".

Prema pravilima Velikog Brata, ukuæanima je zabranjeno da javno prièaju koga æe nominovati, ali je Goga Sekuliæ to pravilo prekr¹ila kada je rekla koga æe da nominuje. Sankcija bi trebalo da bude da ona automatski bude nominovana...



Ko je koga nominovao

Goga Sekuliæ ove nedelje nije nominovala jer ju je Veliki Brat kaznio zbog pretnji koje je uputila Aleksandru.

Aleksandar je nominovao Danijela i Eminu;

Danijel - Sa¹a i Aleksandar;

Emina - Sa¹a i Aleksandar;

Zorica - Sa¹a i Emina;

Maca - Aleksandar i Emina;

Ognjen - Aleksandar i Emina;

Olja - Aleksandar i Sa¹a;

Pedja - Sa¹a i Aleksandar;

Sa¹a - Emina i Pedja.

(MONDO)




Danijela ponovo u Kuæi VB?!

Petak, 25. maj 2007. 09:30

Kako "Press" nezvanièno saznaje, glumica Danijela Vranje¹ uskoro æe ponovo uæi u kuæu "VIP Velikog brata" iz koje je prva izbaèena, posle samo sedam dana provedenih u njoj.

Prema reèima sagovornika "Pressa" koji je insistirao na anonimnosti, Danijela bi svoj kofer u kuæu mogla ponovo da unese veæ ovog vikenda. "Emou¹n" je za petak, kao veliko iznenadjenje, planirao akciju "Veliki brat - mala sestra".

- Koliko znam, akcija "Emou¹na" - "Veliki brat-mala sestra" mogla bi da se sprovede veæ ovog vikenda. Pretpostavljam da ova akcija znaèi upravo Danijelin povratak u kuæu, i da æe ona biti veliko iznenadjenje za gledaoce, ali jo¹ veæa za ukuæane, buduæi da je ona bila najneomiljeniji lik u kuæi.

Danijela je oberuèke prihvatila poziv "Emou¹na", jer ¾eli da jo¹ jednom iziritira Gogu Sekuliæ i Olju Karleu¹u, jer je poznate folkerke ni posle njenog izlaska nisu zaboravile veæ i dalje "ispiraju" usta preprièavajuæi njeno pona¹anje i veæ èuvene suze - naveo je sagovornik "Pressa".

(MONDO)

Darker

[youtube=425,350]SdTOFu_F5tI&embed=1[/youtube]

Najjaèe od svega je ¹to je to dobilo osudu èitave javnosti, a svi ustvari samo èekaju tako ne¹to da se desi...

pereca

"Izvini Big Brother. Ovo je sok i za mene."  :116: :116: :116:

Uuu.. ala je prs`o.

wolfeitzckie

 Е, а најјаче су ми ове рибе што беже, па јел им лепо реко човек да будала никад никог није повредила!

Bred

o boze........... ovo nisam video kada se desavalo... sta reci...prso covek :wall:
a ima li onaj snimak gde se on i maca "intimiziraju" ? :K

Sole

koliko vidim, jedino iznenadjenje koje su ukucani dobili je tzv. nepristojna ponuda Velikog brata, a koju ne razumem zasto je tako zovu, ali ok.
ponuda je inace kao sto znate da se ukucani u roku 3 dana dogovore o tome zele li jos dve nedelje da produze svoj boravak u kuci i nagrada ce im porasti za 100000 eura!
sitnica!
ne znam kako trenutno oni razmisljaju, ali nesto mi se cini da ce se poklati ako ostanu jos malo duze od predvidjenog!
sto se tice Danijele, nadam se stvarno da se nece vratiti u kucu! :djavo .grins. mislim, sta ce ona tamo, za ime sveta??? ona je uzas i katastrofa i stvarno ne znam kako su mogli da je zovu da se slika za Plejboj, sta li im je bilo?
Djani pobedjuje 100%! :V
jedino ako Maca ne izdrzi dugo, ali trebalo bi vec da pocnu da ga nominuju! ne znam stvarno sta ljudi misle o njemu...
a Pedja mi se bas svidjao ranije, lik je u tim godinama, ali prekardasio je stvarno! i nije mu pri put da p[ravi glupostim, stvarno nije za njegove godine, ispada nekako poremeceno! meni je bio strasno simpa i opusten, ali sada...
covek se oduzeo ono vece, rupe u glavi... :djavo

_d.0.t_

GOL!
STATIVA!
PRECHKA!
lol

Bred

A da se mi swi grupno kladimo na djanija? Kazu da je u kladionicama kwota 6? :K

nasty girl



Pedja i Zorica izbaèeni, ukuæani odbili VB
Sreda, 30. maj 2007. 22:47

Pedja D Boy peti je ukuæanin koji je napustio kuæu Velikog Brata u VIP serijalu, a zatim je izbaèena i slikarka Zorica Jociæ ©ujica. Ostali ukuæani su Pedju ispratili pevajuæi u horu njegov veliki hit iz osamdesetih, "Jugoslovenka", a kasnije su pevali i za Zoricu.

U medjuvremenu, ukuæani su skoro jednoglasno odluèili da odbiju ponudu Velikog Brata da ostanu u kuæi dodatne dve nedelje, a da se nagrada za pobednika poveæa za 100.000 evra - na ukupno 150.000. Oni su tu odluku obrazlo¾ili ranije ugovorenim obavezama.

Pedja D Boy u poèetku je bio jedan od omiljenih ukuæana, ali je izazvao op¹ti gnev kad se u stanju op¹teg pijanstva, na ¾urci pro¹log vikenda, pred svima skinuo i polnim organom mlatio po stolu. Ranije, on se kupao go u bazenu.

Kad je napustio Kuæu, Pedja je isprièao da je bio mamuran kad je potpuno go skoèio u bazen, te da je to uèinio kao da je kod kuæe - jer je ranije to èinio, kad je ¾iveo u vili s bazenom.

O incidentu na ¾urci, rekao je da mu je Djani Æurèiæ govorio "vadi budalu, vadi budalu". "I, ja sam rekao – evo budale", isprièao je. On se izvinio svojoj familiji, deci i prijateljima ¹to je to uèinio.

Kad je saznao da su ga nominovale ¾ene, i to zbog incidenta, Pedja je rekao da mu je slikarka Zorica bila najdalja od svih, a da su folkerke Goga i Olja okej, ali da "one pevaju narodnu muziku", te od njih "ne oèekuje da ga razumeju".

Pedja je isprièao da je Djanija Æurèiæa redovno nominovao zato ¹to je stalno pevao narodne pesme, "od jutra do sutra, a nije ba¹ talentovan".

Pedja je rekao i da nikad neæe zaboraviti boravak u Kuæi, jer je tu ¾iveo sa ljudima iz "razlièitih svetova".

Zorica je po izlasku iz kuæe rekla da su je svi podjednako nervirali i da je ona sve ukuæane nervirala. Zorica je kategorièno demantovala napise u novinama da je u Kuæu u¹la samo zbog Pedje. Ona je rekla i da ju je iznenadio incident koji je napravio Pedja na ¾urci. Ona je isprièala da su joj, po¹to nije tome prisustvovala, Goga i Olja isprièale da su Pedju isprovocirali da se tako pona¹a.

(MONDO)

_d.0.t_

bzvz shto je djape ispao... :S

igrackica

ma uzasno je to sto je radio, neka su ga izbacili, pa na sta to lici!

Bred

ali maca mi je lik! jeste seljacina ali brate svakom kaze. :)
Verujem da ce Sasa pobediti mada mene licno nervira. Sto se covek onono3o na celavo, zna li ko?