Kina ¹okirana skulpturama d¾inovskih grudi

Started by nasty girl, 06-05-2007, 08:51:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

nasty girl



Ni preveliko nije lepo, smatra kineski umetnik ©u Jong koji izraðuje skulpture ¾ena sa nesrazmerno velikim grudima. Prsate skulpture deo su njegove kampanje kojom mu¹karce poku¹ava da natera da poènu da cene prirodne grudi, bez silikona.

Izlo¾ba "Koliko velike ¾elimo da budu na¹e grudi?" otvorena je u Pekingu u sklopu najveæeg kineskog festivala savremene umetnosti, a za razliku od drugih umetnika, ©u je zbog velièine svojih radova morao da zauzme èak 2 izlo¾bena prostora.

Njegova najveæa skulptura je ona ¾ene, velièine Barbike, sa grudima koje u preèniku zauzimaju gotovo 2 metra, zbog èega nisu mogle da proðu ni kroz jedna vrata galerije u Pekingu.

Ali to delo autoru nije donelo ni¹ta osim brige, jer je grupa posetilaca ubrzo nakon otvaranja izlo¾be razbila kontroverznu skulpturu na komadiæe, usled èega je replika osvanula - sa grudnjakom!

Meðutim ©u tvrdi da se ne zamara javnim mi¹ljenjem, veæ da mu je bitno samo da javnost razvije zdrav odnos prema ¾enskim grudima, kako god one izgledale i koje god prirodne velièine bile.

Ali ne muèi samo njega procvat plastiène hirurgije, jer je i kineska Vlada jo¹ od 1. avgusta pro¹le godine zabranila sve reklame za poveæanje grudi.

Vecernji List

Al-Jasmina


Wolf

Kina je mozda sokirana, ali mislim
da je Roben odusevljen :K

Al-Jasmina

Roben je kineski car :>

Btw, nisam ni slutila da se najmnogoljudnija nacija TOLIKO nalozila na silikone?

Roben

јел видите ви ко је мод у овој теми немој да вас бришем сад што ме прозивате  :K
а велике груди су баш cool  :smekerica: