Spartanski re¾im za Paris Hilton

Started by tarantulica, 06-05-2007, 09:40:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Masha

Paris Hilton oti¹la na odslu¾enje zatvorske kazne

Pla¹im se!

Problematièna plavu¹a sa previ¹e novca, ali i sreæe, Paris Hilton oti¹la je na odslu¾enje zatvorske kazne. Prvobitna kazna od 43 dana je umanjena, tako da æe Paris provesti samo 23 dana iza re¹etaka. Inaèe, Hiltonova je oti¹la u zatvor zbog vo¾nje bez vozaèke dozvole, koja joj je bila oduzeta poèetkom maja zbog vo¾nje u pijanom stanju!

- Spremna sam da se suoèim s kaznom. Tokom proteklih nedelja, imala sam dosta vremena da razmislim i shvatim da sam napravila mnogo gre¹aka. Ovo je va¾na prekretnica u mom ¾ivotu i shvatam da moram da preuzmem odgovornost za svoje postupke. U buduænosti planiram da budem mnogo ozbiljnija i odgovornija u pogledu odluka koje donosim. ®elim da zahvalim svojoj porodici, prijateljima i fanovima jer su sve vreme bili uz mene pru¾ajuæi mi neophodnu podr¹ku. Priznajem da sam prepla¹ena, ali sam i spremna da izdr¾im svoju kaznu - priznala je Paris pre odlaska na odslu¾enje kazne u zatvoru Linvud u Kaliforniji.
Hiltonova je pre odlaska u zatvor skupljala hrabrost po ¾urkama i u provodu po Los Anðelesu, a malo pre nego ¹to æe se predati vlastima, bila je na dodeli MTV nagrada, tako da je u zatvor stigla u nedelju, desetak minuta pre ponoæi!
Paris je pri prijemu u Linvud morala da preda sve ¹to je imala kod sebe, ali i da se skine zbog pretresa pre nego ¹to su joj dali zatvorsku uniformu. Hiltonova æe biti sme¹tena u deo rezervisan za posebne zatvorenike, koji mogu da budu potencijalna meta ostalih ka¾njenika. Po prvoj odluci suda, Paris je trebalo da u pritvoru provede 45 dana, ali æe verovatno zbog pretpostavljenog dobrog vladanja, iza re¹etaka biti samo 23 „te¹ka“ dana.
- Hiltonova neæe imati previ¹e kontakta sa osobljem zatvora kao ni sa ostalim zatvorenicima. Sve to èinimo da bi se obezbedila ¹to veæa sigurnost zatvorenice - rekao je ¹erifov predstavnik za ¹tampu Stiv Vitmur.
Paris æe provoditi 23 sata u æeliji velièine 3,5 sa 2,5 metara, a jedan sat æe imati za rekreaciju. Hranu æe dobijati u æeliji, i za vreme obroka se neæe dru¾iti sa ostalim zatvorenicima. Takoðe æe joj biti omoguæeno da se u æeliji sastaje sa svojim advokatom.
- Za razliku od ostalih zatvorenica, Paris neæe imati cimerku - rekla je kapetan Elis Skot naglasiv¹i pri tom da za sada imaju sasvim dovoljno prostora da bi Paris mogla da sasvim sama „u¾iva“ u æeliji.

izvor www.blic.co.yu

tarantulica

Quotezbog pretpostavljenog dobrog vladanja

:wall: :wall: :wall:

Bash me zanima da li i za druge tako pretpostavljaju ili moraju da dokazu to...

Masha

Paris Hilton iza¹la iz zatvora posle tri dana

Amerièka starleta Paris Hilton pu¹tena je jutros iz Okru¾nog zatvora u Los Anðelesu posle tri od 23 dana, koliko je trebalo da ostane iza re¹etaka, saop¹tila je policija.
Ipak, bogata naslednica biæe u kuænom pritvoru i 40 dana æe na no¾nom èlanku nositi elektronski ureðaj za praæenje, rekao je predstavnik za ¹tampu losanðeleske policije Stiv Vitmor (Steve Whitmore).
Odluka o pu¹tanju Paris Hilton (26) iz zatvora doneta je zbog njenog zdravstvenog stanja, dodao je Vitmor.
Amerièka starleta oti¹la je u nedelju uveèe na slu¾enje 23-dnevne kazne, na koju je osuðena zbog kr¹enja uslovne slobode, u Okru¾ni zatvor u losanðeleskom predgraðu Linvud.
Paris Hilton uhap¹ena je u septembru zbog vo¾nje pod uticajem alkohola, a u januaru je priznala krivicu za taj prekr¹aj. Osuðena je na trogodi¹nju uslovnu kaznu i oduzeta joj je vozaèka dozvola.
Uprkos tome, bogata naslednica u februaru je zaustavljena za volanom automobila, zbog prekoraèenja brzine i uga¹enih farova. Potom je, 4. maja, osuðena na 45 dana zatvora. Kazna joj je zatim smanjena na 23 dana zatvora, odle¾ala je tri.

izvor www.blic.co.yu

Tresla se gora, roodio se mis  :roll:

pereca

Pustena zbog zdravstvenog stanja?!
Mora da je imala tezak napad histerije.  :roll:

Masha

Paris Hilton sa lisicama odvedena u sud

Uplakana Paris Hilton je sa lisicama na rukama odvedena u sud, nakon ¹to su policajci do¹li ispred njene vile. Policijski auto je morao da pokupi holivudsku starletu nakon nareðenja sudije, jer je Hiltonova rekla da æe uèestvovati u novom saslu¹anju preko telefona. Na ovom roèi¹tu biæe odluèeno da li æe optu¾enoj biti dozvoljeno da izdr¾ava svoju zatvorsku kaznu od 45 dana u kuænom pritvoru.
Hiltonova je posle samo tri dana u zatvoru dobila dozvolu da ode u kuæni pritvor, zbog zdravstvenog stanja, ¹to je izazvalo brojne kritike javnosti. Takoðe, tu¾ioci iz Los Anðelesa zatra¾ili su da se kazni ¹erif Li Baka, koji je pustio Paris Hilton kuæi, zbog nepo¹tovanja suda.

izvor www.blic.co.yu

Mislim  :roll:

tarantulica

Ok, ja sam na trenutak pomislila da je ovo dobra prilika da se pokaze da niko nije iznad zakona, ali ne vredi... :wall:

tarantulica



Paris se vraæa u zatvor, kazna opet 45 dana!

Sud u Los Andjelesu doneo je odluku da se amerièka bogata¹ica Paris Hilton vrati u zatvor i odslu¾i kaznu u trajanju od 45 dana, preinaèujuæi odluku ¹erifove kancelarije, donetu samo dan ranije, kojom se osudjenici, iz zdravstvenih razloga, odobrava da ostatak kazne provede u kuænom pritvoru.

Hiltonova je izvedena iz suda sa lisicama na rukama, jecajuæi "Mama, mama. Nije po¹teno", odakle je prebaèena u zatvor gde æe nastaviti sa slu¾enjem kazne.

Mlada amerièka bogata¹ica javila se u nedelju uveèe u Centralni regionalni zatvor u predgradju Los Andjelesa, gde je trebalo da provede 23 dana, zbog ponovljenog kriviènog dela vo¾nje u pijanom stanju.
Ona je u èetvrtak ujutro ujutro, odlukom ¹erifove kancelarije u Los Andjelesu, sa elektronskom narukvicom oko èlanka, pu¹tena kuæi, u kojoj je trebalo da ostane narednih 40 dana.

Ova odluka izazvala je gnev javnosti i optu¾be da Hiltonova ima povla¹æeni tretman, iako su kaznu koja joj je izvorno izreèena mnogi smatrali prestrogom, naveo je Rojters.

Sud u Los Andjelesu izrekao je u maju Hiltonovoj kaznu zatvora u trajanju od 45 dana, koja je kasnije umanjena na 23 dana, u skladu sa zakonom Kalifornije, koji predvidja kraæe kazne za dobro vladanje.
Gradski advokat u Los Andjelesu Roki Delgadiljo izjavio je da odluka suda "¹alje poruku da nijedan pojedinac, bez obzira koliko bogat ili moæan, nije iznad zakona".

(Tanjug)

Al-Jasmina


Masha

Paris uz plaè opet u zatvoru



Paris Hilton u petak je uz plaè i vrisku s lisicama odvedena iz sudnice natrag u zatvor nakon ¹to je sudija odredio da 45-dnevnu kaznu mora provesti iza re¹etaka, a ne u kuænom pritvoru u svojoj vili u brdima Holivuda.
„To nije pravedno! Mama!“, vikala je 26-godi¹nja naslednica hotelskog lanca „Hilton“ dok su je odvodili sa saslu¹anja, tokom kojeg nije prestajala da plaèe, bri¹e suze i trese se celim telom. Nekoliko sati ranije, kada se nije pojavila na saslu¹anju pred sudom, po nju je poslato policijsko vozilo i dovedena je u lisicama. U sudnicu je u¹la ra¹èupana, uplakana, bez ¹minke. U kuæni pritvor pu¹tena je iz zdravstvenih razloga. Od dolaska na izdr¾avanje kazne Paris je u zatvoru provela 72 sata. Sudija, iziritiran odlukom ¹erifa da po¹alje bogata¹icu u kuæni pritvor, naglasio je kako on nije znao za tu odluku, niti ju je odobrio.

izvor www.blic.co.yu

Al-Jasmina


willie the scot

evo prilike za neki home made video sa pritvorenicama...uh...vec vidim bestseler... :F...parissienne spankin`... :>

tarantulica

Evo shta je Paris smislila...
Ona bash zivi parolu "Svaka reklama je dobra reklama"  :bljak:




Snima se crtaæ o Paris Hilton

Paris Hilton nikada dosta. Svojim smi¹ljenim skandalima, a posebno odlaskom u zatvor, osvojila je skoro sve elektronske i ¹tampane medije, a njen sledeæi korak je - animirana serija.

Naime, legenda Marvelovih stripova Sten Li radi na animiranoj seriji za MTV u kojoj æe glavnu ulogu imati najslavnija svetska robija¹ica.

Nova serija poredi se sa Lijevim crtaæem "Stripperella" o Plejbojevoj zeèici Pameli Anderson, prenose agencije.

Ugovor je, navodno, potpisan, a ukljuèiæe i biv¹eg deèka Paris Hilton, Parisa Latnono3, na njen izrièit zahtev.

Datum poèetka emitovanja animirane serije jo¹ nije odredjen.

U medjuvremenu, poverljivi izvori tvrde da je Paris u zatvoru smr¹ala vi¹e od dva kilograma, ¹to je na njenoj krhkoj figuri veoma primetno.

Pored toga, ka¾e njen poznanik, ona i dalje plaèe, ali manje, i dalje je depresivna i ne jede, niti spava puno.

(MONDO)

pereca

Paris Hilton ima slu¾avku u zatvoru
Autor: Blic online | 19.06.2007 - 20:21

Paris Hilton èak i u zatvoru ima slu¾avku, izjavila je zatvorenica Dejzi koja je juèe iza¹la iz zatvora u Los Anðelesu, u kome se veæ devet dana nalazi razma¾ena bogata¹ica.
"Videla sam ¾enu koja je do¹la da joj opere odeæu, oèisti æeliju i opere toalet. Dobila je èak i novo narand¾asto odelo, po¹to joj staro navodno bilo pocepano", rekla je Dejzi amerièkim novinarima.
Odlazak u zatvor Paris je do¾ivela kao noænu moru, ali sada veæ, prema Dejzinim reèima, izgleda kao da se veæ navikla.
"Paris hoda visoko podignute glave, a sa ostalim zatvorenicama uop¹te ne komunicira", obja¹njava Dejzi.
Paris, koja je na poèetku odbijala da jede, sada bez problema prihvata siroma¹ni zatvorski meni. Prema reèima njene koleginice, èesto boravi u prostoriji za odmor, gde je èak napravila i èestitku za oca Rika.

www.blic.co.yu

tarantulica

PONUDA

Osnivaè Plejboja Hju Hefner pozvao je Paris Hilton da se razgoliti za taj magazin posle izlaska iz zatvora u kom trenutno boravi, ali zbog negodovanja majke Paris Hilton, jo¹ se ne zna da li æe ovaj vreme¹ni bogata¹ uspeti u nameri. „To je otvorena ponuda. Mislim da je najveæi problem u majci, koja ne ¾eli da vidi æerku kako pozira za Plejboj", izjavio je Hefner.

24sata

Masha

Paris Hilton izlazi iz zatvora 26. juna

Amerièka starleta Paris Hilton biæe pu¹tena iz zatvora 26. juna, posle ne¹to vi¹e od tri sedmice iza
re¹etaka, saop¹tila je losanðeleska policija, a prenose svetske agencije.
Paris Hilton (26) osuðena je na 45 dana zatvora zbog kr¹enja uslovne slobode na koju je osuðena zbog vo¾nje pod uticajem alkohola.
Bogata naslednica prvi put je u¹la u zatvorsku æeliju 3. juna, a potom je 7. juna poslata u kuæni pritvor na icijativu ¹erifa Los Anðelesa. Meðutim, njeno oslobaðanje izazvalo je skandal i sud ju je narednog dana vratio iza re¹etaka.
Tretman Paris Hilton tema je razlièitih kritika, onih koji smatraju da bogata naslednica ima posebne olak¹ice i da je na njoj sprovedena "pravda za slavne", ali i drugih koji ocenjuju da vlasti njen sluèaj ¾ele da iskoriste kao dokaz svoje odluènosti i strogosti. Losanðeleska policija navela je da æe Paris Hilton biti osloboðena u okviru uobièajene prakse prevremenog pu¹tanja iz zatvora zbog dobrog vladanja koja se primenjuje na sve zatvorenike.

izvor BETA