Spartanski re¾im za Paris Hilton

Started by tarantulica, 06-05-2007, 09:40:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

tarantulica

Spartanski re¾im za Paris Hilton



Nadajmo se da Paris voli piletinu... Naslednica hotelskog lanca osudjena je u petak na 45 dana zatvora koje treba da odslu¾i u okru¾nom zatvoru za ¾ene u blizini Linvuda, prenosi AP.

Zatvorenice dobijaju tri obroka dnevno, od kojih samo veèera podrazumeva kuvano jelo. Govedina i svinjetina nisu dozvoljene, jer je ishrana "bazirana na piletini", rekla je Alis Skot, koja nadzire 2.200 zatvorenica u toj ustanovi, dodajuæi da je to "vrlo lepo mesto".

Kao ¹to je i ranije bio sluèaj sa slavnim liènostima koje su izdr¾avale kaznu u zatvorima okruga Los Andjeles, medju kojima su bili O. J. Simpson, Robert Blejk, Robert Mièam, Paris Hilton æe takodje, zarad sopstvene bezbednosti, biti odvojena od ostalih zatvorenica, tako da æe kaznu odslu¾iti u æeliji za jednu ili dve osobe.

Re¾im æe u svakom sluèaju biti spartanski: æelija je velièine 8 kvadratnih metara sa prozorom ¹irine 15 centimetara. U njoj se nalaze WC i lavabo, a ogledalo koje æe èuvena plavu¹a imati na raspolaganju napravljeno je od ispoliranog metala

Doruèak se slu¾i izmedju ¹est i pola osam ujutru, u vreme kada se Paris obièno vraæa iz noænog provoda.

Zatvorenice koje izdr¾avaju kaznu u ovoj ustanovi mogu da budu van æelija najmanje sat vremena u toku dana. Tada mogu da se tu¹iraju, gledaju televiziju u dnevnom boravku, rekreiraju se ili telefoniraju koristeæi telefonske govornice, po¹to upotreba mobilnih telefona nije dozvoljena, objasnila je upravnica zatvora.

Paris Hilton nije jedina zvezda koja æe "odslu¾iti svoje". Deril Hana je pro¹le godine provela par sati u pritvoru zbog toga ¹to je u¹estvovala u protestu farmera koje je dr¾ava htela da iseli sa zemlji¹ta, a glumica Mi¹el Rodrigez trebalo je da provede 60 dana u zatvoru zbog kr¹enja uslovne kazne na koju je osudjena zbog vo¾nje u pijanom stanju, ali je posle par sati pu¹tena zbog toga ¹to je zatvor bio "prebukiran".

Slavnim liènostima ponekad se dozvoljava da izaberu zatvor u kom æe odslu¾iti kaznu. U takvim sluèajevima zvezde plaæaju tro¹kove boravka u æeliji i ishrane u manjim zatvorima koji im pru¾aju vi¹e privatnosti. Tako je 1990. godine glumica Za Za Gabor trodnevnu zatvorsku kaznu, na koju je osudjena zbog ¹amaranja policajca, odslu¾ila u jednom malom zatvoru u blizini aerodroma u Los Andjelesu, ¹to ju je ko¹talo 85 dolara dnevno.

Ipak, u sluèaju Paris Hilton sudija nije dozvolio takav sporazum, tako da æe ona 5. juna ipak morati da se zaputi u Linvud.

(MONDO)


Vrlo lepo mesto... Blagish se njoj.... :roll:

katarina


Darker


katarina

imala je uslovnu zbog voznje u pijanom stanju, tako sam cula na vestima!

Maslacak

Quote from: Darker on 06-05-2007, 10:09:22
A ¹to je u æuzi?

to sam i ja htela da pitam...
koliki clanak a nigde se ne spominje sto zavrsi tamo  :trfr:

ma prezivece...

Masha

#5
Mene je nasmejalo ovo sto je obukla, ali ne zbog toga sto mi se ne dopada, naprotiv, dopada mi se, nego ono sto je ovo oblacenje trebalo da postigne u sudnici. Ali, efekat je izostao.... :K

tarantulica



Paris Hilton tra¾i pomilovanje

Naslednica lanca hotela Paris Hilton pokrenula je potpisivanje peticije kojom se tra¾i da bude oslobodjena zatvorske kazne koja joj je izreèena zbog saobraæajnog prekr¹aja.

U poruci koja se u ponedeljak pojavila na My Space-u i u Njujork postu, Paris Hilton je svojeruèno napisala: "Moj prijatelj D¾o¹ua je pokrenuo ovu peticiju, molim vas pomozite i potpi¹ite je. Sve vas volim!!!".

Tom peticijom, koja je namenjena guverneru Kalifornije Arnoldu ©varcenejgeru, tra¾i se da Hilton bude oslobodjena kazne od 45 dana zatvora zato ¹to je prekr¹ila uslovnu kaznu i vozila i pored oduzete dozvole.

Presudu je u petak doneo Vi¹i sud u Los Andjelesu, a na nju je veæ podneta ¾alba.

"Molim sve fanove i obo¾avaoce i sve one koje pogadja nepravda da potpi¹u ovu peticiju", napisala je Hilton.

Jedan od posetilaca stranice ka¾e :"Za mene ja tako frustrirajuæe kada se zvezde izvuku i ne budu ka¾njene za poèinjena krivièna dela. Medjutim, ipak ne mislim da je Paris zaslu¾ila zatvorsku kaznu od 45 dana. Ona nikoga nije povredila i izgleda da joj je veoma ¾ao. Mogao bih da zamislim da bude oslobodjena kazne ako poène da ide na odvikavanje od alkohola", prenosi "Pipl".

(MONDO)


Mora da je chula shta se sve postiglo sa peticijama na nashem faxu... :cvet

Al-Jasmina

#7
Quote from: tarantulica on 10-05-2007, 06:51:39
"Molim sve fanove i obo¾avaoce i sve one koje pogadja nepravda da potpi¹u ovu peticiju", napisala je Hilton.

Ta mala je takav licemer...kakva crna nepravda?
Nepravda je mnogo toga ali ovo njeno? ?
:wall:
Nikog nije povredila?
A sta bi bilo da je pregazila meksikanku sa 4oro sitne decice?
Jel bi onda mozda kojim slucajem, i ako se to ljubazno razmotri- bila eventualni kandidat za mozda nekih nekoliko dana zatvora, ali da mozda i ne mora da prespava tamo vec ono...ko slobodnjak..dodje, pozdravi se, potpise par autograma u menzi i ode na zurku uvece?
:wall:

dirigent

Arogantna razmazena fanfufodronfuljuzgaretina  :bljak:

       

Maslacak

Quote from: dirigent on 13-05-2007, 16:42:49
Arogantna razmazena fanfufodronfuljuzgaretina  :bljak:  

:pljes: :pljes:
:116:  :siza: :116:

a i meni je to o "nepravdi" zaparalo oci...

nasty girl

PARIS HILTON PRESTRAVLJENA ZBOG ODLASKA U ZATVOR - UÈI KARATE



Prestravljena Paris Hilton, koja je pre desetak dana osuðena na mesec i po zatvora zbog vo¾nje u pijanom stanju i bez dozvole koja joj je bila oduzeta, poèela je da pohaða ubrzani kurs samoodbrane, kako bi prilikom izdr¾avanja kazne mogla da se odbrani od nasilnih cimerki.

Dvadeset¹estogodinja milijarderka poku¹ava da oèvrsne nakon ¹to je primila niz preteæih poruka. Anga¾ovala je trenera s kojim æe ve¾bati karate sve do odlaska u zatvor. 'Veoma je upla¹ena zbog odlaska u zatvor i uèiniæe sve da se za¹titi. Zaista je potresena preteæim porukama. Prièa se da je u zatvoru jedva èekaju neke veoma opasne devojke', izjavio je predstavnik za tampu bogate naslednice.

Paris je na svojoj web stranici poslednjih dana primala mno¹tvo poruka u kojima joj se preti batinama, silovanjem, pa èak i ubistvom. Po¹to meðu zatvorenicama ¾enskog zatvora u koji æe biti upuæena 'vladaju' ubice, prostitutke, narkomanke i lezbejke, Paris je pretnje shvatila veoma ozbiljno. Ona u zatvor treba da se javi 5. juna, a mediji najavljuju da bi mogla da iziðe veæ posle tri sedmice, ukoliko za to vreme ne napravi nikakav prekraj.

RTS

malena

Pa razmazena,ali i ima razloga za strah... Mislila je da je iznad svega i svih,malo ce da se nauci pameti..  :box :box

Masha

Smanjena kazna Paris Hilton

Bogata naslednica i starleta Paris Hilton neæe morati da odle¾i u zatvoru celu kaznu od 45 dana, a biæe i odvojena od ostalih zatvorenika.
Njoj je kazna smanjena sa 45 na 23 dana zatvora, koje æe provesti specijalnoj jedinici u zatvoru u predgraðu Linvud, saop¹tio je portparol ¹erifa losanðeleskog okruga, Stiv Vitmor.
Kazna joj je smanjena po¹to su nadle¾ni uzeli u obzir njeno dobro pona¹anje, objasnio je Vitmor. Nekoliko faktora je uzeto u obzir, izmeðu ostalog i to ¹to se pojavila na poslednjem roèi¹tu na sudu.
Paris Hilton æe kaznu slu¾iti na odeljenju koje ima 12 æelija za po dve osobe, a u koje se sma¹taju osuðeni policajci, dr¾avni slu¾benici i slavne liènosti.
Kao i ostali u zatvoru kapaciteta 2.200 mesta, bogata¹ica æe imati pravo da najmanje jedan sat dnevno provede van æelije - da se tu¹ira, gleda televiziju, rekreira se u dvori¹tu ili telefonira.
Paris Hilton (26) osuðena je na zatvorsku kaznu jer je prekr¹ila uslovnu slobodu na koju je bila osuðena zbog vo¾nje u pijanom stanju. Iako joj je tada vozaèka dozvola bila suspendovana, ona je uhvaæena kako ipak vozi auto.
Sud joj je nalo¾io da se u zatvor prijavi 5. juna.

izvor www.blic.co.yu

marija85

Po meni, mislim da nisu trebali da joj smanjuju kaznu,a ni da je izoluju od ostalih osudjenika. Ona je ljudsko bice kao i svi mi ostali, samo sto je bogata.

tarantulica

Paris Hilton glumi sveticu

Raskala¹na d¾et-seterka Paris Hilton, nakon svih skandala odluèila je da se u potpunosti promeni…

Naime, Paris su paparaci uhvatili kako ¹eta u majici na kojoj je lik Device Marije, zatim su je videli kako ¹eta ulicom sa Biblijom u ruci, a èak se i javno molila za oprost grehova ispred jedne crkve u Los Andjelesu.

Medjutim, ni¹ta od ovoga joj nije pomoglo u ubedjivanju kalifornijskog guvernera ©varcenegera da joj u potpunosti ukine zatvorsku kaznu.

Paris je prvo osudjena na 45 dana zatvora zbog kr¹enja uslovne kazne jer je vozila u pijanom stanju, a zatim joj je kazna smanjena na 23 dana zbog pretrpanosti zatvora u Kaliforniji u koji treba da se "prijavi" 5. juna.

Sirota mala bogata¹ica sada nastoji da po svaku cenu izazove sa¾aljenje javnosti, pa je èak od fanova tra¾ila da potpi¹u peticiju za ukidanje kazne, ali ni to nije "upalilo".

(MONDO)




:bljak: