Kleopatra se potukla sa kom¹ijom zbog ¾ive ograde

Started by Darker, 06-05-2007, 16:30:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Darker

Клеопатра се потукла са комшијом због живе ограде
Сукоб између „пророчице” и Петра Бранковића избио због заливања живе ограде која раздваја њихова дворишта

Несвакидашња интервенција београдске полиције подигла је пре десетак дана на ноге станаре у Улици Љутице Богдана број 22 у Београду. Посматрајући како полиција смирује свађу, а потом и тучу између њихових комшија, „чувене балканске пророчице” Клеопатре и професионалног пилота Петра Бранковића, станари поменуте зграде остали су запрепашћени. Комшије су биле шокиране чињеницом да су се њихови суседи посвађали због заливања живе ограде која раздваја њихова дворишта.

– Седео сам са мајком Ратомирком у кући када сам чуо да неко полива воду по нашем прозору – објашњавао је пред полицијом Петар Бранковић. – Мајка је погледала кроз прозор и видела Јелену, девојку која ради код Душана Илића, познатијег као Клеопатра, како полива живу ограду. Замолила ју је да престане, али је Јелена почела да виче на њу и полива је водом.

Чувши препирку, Клеопатра и Петар су изашли у двориште и проблем покушали да реше на себи својствен начин. После бујице увредљивих речи, комшије су решиле да са вербалног пређу на физички обрачун. Жешћу тучу прекинула је полиција која је убрзо дошла у Улицу Љутице Богдана и ухапсила Бранковића.

Ухапшени пилот узалуд је покушавао полицајцима да објасни да су „корени” његовог сукоба са пророчицом изузетно озбиљни и – дубоки.

– Од 1999. године откада живимо у истом дворишту са Клеопатром моја мајка и ја трпимо физичко и психичко малтретирање – говорио је Бранковић у полицији. – Неколико пута сам о спорним догађајима обавештавао полицију, али она ништа конкретно није предузели да реши проблем. Недељу дана пре овог догађаја напали су ме чланови Клеопатриног обезбеђења. Ма, нису то телохранитељи. То је обична група криминалаца о чему сведоче и њихови досијеи у полицији. Мени су више пута претили смрћу, а Клеопатра је мојој мајци говорила да ће ме тражити по гробљу јер нам је тако суђено.

Бранковићев адвокат Небојша Милосављевић није желео да коментарише сукоб његовог брањеника и Клеопатре. За „Политику” је само најавио да ће Бранковић поднети тужбу против „чувене балканске пророчице” зато што га је узнемиравала и физички напала.

М. Дерикоњић
[објављено: 06.05.2007.] Politika

darusaz

Сви код мене су се ваљали од смеха на овај текст. А адвокат Небојша је годинама живео код нас у згради.  :luda

Елем Небојша је сада постао "високо тиражни" адвокат, јер нема неког интересантнијег случаја а да Небојша не преузме исти.  :>

Roben


Adonis_Vernalis


zoe

Хахахахаха који урнебес! Али ово су већ жанр-сцене!
Тај пилот који живи са мајком је прототип Директора Скинера (Д Симпсонс :>), а Душан Илић познатији као Клеопатра (извор:
Quoteвидела Јелену, девојку која ради код Душана Илића, познатијег као Клеопатра
) је слика и прилика Мистер Герисона (Саут Парк :>)

:116: