Tok prijemnog ispita

Started by Bred, 27-06-2006, 11:29:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

zoe

Ја за батом воду просипала... Стварно, сваки испит на факсу је тежи од тог пријемног али НИЈЕДАН није толико оптерећујућ!

Bred

I kandidati, kako vam se cinio test iz matematike? Ja sam cuo da je bio strasan ali da su zadaci bili iz zbirke sa izmenjenim brojevima i nekim dodatim uslovima. A i nesto vam je kasno poceo prijemni. Nezvanicno cujem da ce se testovi pregledati tek sutra tako da se sad koncentrisite na hemiju.

lycos

e bred bio si u pravu kad si rekao da se ne uci napamet!!Test je strasan samo zbog tih caka kojih ima bukvalno u svakom zadatku,ni jedan primer nisam uradio u stilu 'opusht'..svaki je bio prica za sebe..

pipi_duga_carapa

meni nije bio nesto mnogo tezak (: i zadovoljna sam kako sam uradila (: 2 sam zaokruzila da ne znam (oba iz analiticke, sa njom se nisam puno ni opterecivala i racunala sam da cu da na njoj izgubim ~koji bod~) ... i 1 mi nije tacan, zbog gluposti, zaboravih nesto da zamenim ... (-0.2)
ostali bi trebali da su mi tacni (: a sto puta sam proveravala kada sam zaokruzivala (8
ja znam da su mnogi sa kojima sam pricala bili u fazonu da su zaokruzivali na eci peci pec ...
bili su zadaci kao u zbirci, cak par sa istim brojevima (kao i uvek ...) ...
kasnio je, jer su sporo delili, skupljali i sl. ali dobro ... i produzili su ... (:
meni su najjaci bili oni roditelji koji su stajali na vratima (:

@ pereca (prebaceno sa teme PRIJEMNI & DIGITRON)
m ja ne funkcionisem kad puno spavam ;p
hehe hvala (;
nadam se ...
mada mi je sad mnogo opustenije kada sam jedno otkacila (:

p.s. prebacih svoj odgovor ovde, jer ova tema ima vise veze sa samim prijemnim, da ne bude da ja uvek skrecem van teme (8

i da dodam - kaze mi jedna drugarica da su se neki oko nje ~domundjavali nesto ... a nikoga nisu ni opomenuli, a kamoli izbacili .. sto ne znaci da treba pokusavati (8

lycos

ja sam sedeo u prvom redu,najblize prozorima.gledam,kako koji roditelj udje ,odmax zalepi facu na prozor

Bred

Aha, i ne samo roditelji :> To je doduse nerviralo i mene kad sam polagao ali sad iz ovog ugla ih potpuno razumem.
Lycos, mozda sam te i video :K
O svim neregularnostima ili onome sto je meni , a verujem i vama, bilo "sumnjivo" cemo pricati kad se prijemni zavrsi

lycos

ne znam kolika ce granica biti,ali racunam da sam pao..tako da...

lycos

evo sad je sve gotovo,matis su uglavnom svi podbacili a hemiju..videcemo

kyu_1987

jel se zna kako su ljudi uradili matematiku odnosno kakva je rang lista iz mate

zoe

Нисте се баш прославили са матом! На сајту факултета су резултати а и Бред је оставио линк...
Видела сам тест из хемије, скроз је штреберски, набубај податке а мозак можеш и кући да оставиш бар што се органске тиче.
Свима вам држим палчеве!!!

mima87

Mata nije bila nista posebno teska, jedino su malo tezi iz analiticke i ovaj sa hiperbolom, ali u sustini ko je uradio zbirku, mogao je bez problema da uradi!

Bred

Da, svi su kukali na hemiju a vecina je izasla sat vremena ranije. Test jeste bio tezak, pogotovo iz organske, ja sam sestru hteo da ubijem zato sto je izgresila na glupostima. Valjda im je sve dosadilo pa ni neke trivijalnosti nisu znali da urade. :roll: Takodje, nije uopste KOREKTNO sto su iz organske davali zadatke koji nisu bili u zbirci!!Od organske me doduse to i ne cudi ali studentske organizacije bi ozbiljno time trebale da se pozabave jer nisam siguran da je bas u redu da se tako radi i kandidati love na ono na sta i nisu znali da treba da uce!!!
Matematika je generalno lose uradjena, pitam se kakvi ce onda biti rezultati iz hemije.
U svakom slucaju narednih nekoliko sati posecujte sajt fakulteta, mislim da ce rezultati biti veoma brzo gotovi :wink:

lycos

bred xoce skoro rezultati??visim na netu vec pola sata

Vampire 666

proshle godine su bili u pola cetiri popodne...

Bred

Pa nemam pojma, i ja svakih 2 min pritiskam refresh. Tebi ako nisu toliko bitni rezultati, ti sacekaj do sutra kad ce biti i zvanicni :>

Juce sam cuo da na, mislim elektrotehnickom fakultetu u nsu, rezultate objavljuju 20min nakon zavrsenog prijemnog  :Bog