Tok prijemnog ispita

Started by Bred, 27-06-2006, 11:29:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

lycos

ma,ovix poslednjix mesec dana samo prijemni -prijemni.smucilo mi se vise !!!!!!!!!freedom again!!!!!

Bred

Verujem. Strpi se jos malo

trinity

Izasle konacne rang liste
Nadam se da su ovi nasi klinci sa foruma svi prosli
:~ :~ :~ :~ :~ :~

zoe

Мој брат јесте!!! :loptica Љуби га сестра паметног!

kyu_1987

Evo ja sam prosao , hvala na svoj pomoci koji ste nam dali :)

trinity

Svaka cast
Bas sam se brinula za vas ponovo sam osetila onu tremu kao kad sam ja upisivala
Ajde u kafanu bolonju da nazdravimo

Phenomenon

Upisao sam se i ja.
Thx svima!

pipi_duga_carapa

meni nisu roditelji smetali (: samo su mi bili izuzetno zanimljivi (:
ja sam mislila da ce granica biti izuzetno niska ove godine, ali nije toliko koliko sam ocekivala ...
meni je hemija bila gora (; tj racunala sam da ce biti laksa i sto mi je najkrivlje pogresila sam i nesto sto sam znala, a sto nisam znala sam pogodila ;p sve u svemu ja licno nisam zadovoljna (mogla sam vise iz hemije, a to ne znaci da imam 10 poena;p, jer je bolje znam ...), ali dobro je (8

upravo tako - ja ne znam sto su se svi zalili toliko na matu, kada ja bilo sve iz zbirke ... a hemija - bukvalno si trebao sve da naucis, ali ne sa zackoljicama i da zakljucis, nego, sto zoe kaze, vise-manje bubanje ... a ja se uzdala u moju logiku iz organske (:
mada kad sad malo pogledam i nije toliko strasno - mada sam ja na prijemnom se prisecala svih zivih sveski i knjiga (tj onoga sto pise;p) iz svih hemija koje smo imali ;p
inace, to sto se tice ranijeg izlazenja ... ne znam - ja sam izasla nekih 30min pre jer sam videla da je jedna moja drugarica izasla, pa da bih proverila sa njom (8 ionako bih sedela i samo gledala ... jer hemija se uradi - nema tu previse da se razmislja, jer ima ponudjeni odgovori, ako znas setis se, ako ne ... ne znam ...

e da hvala vam svima stvarno! bas ste svi super! hvala i na podrsci i na pomoci (; na svemu (;

mima87

Hvala puno i od mene, i ja sam upala na budzet! :)

lycos

pune tribine ludix navijaca baklje svetle ceo sver gori I PESMA SE ORI  prosao sam,sada mogu da vam kazem kolege!!!!

lycos

i da xvala vam puno!posebno bredu i ekipi na uradjenim zadacima!  kako ide dalja procedura,sta treba od dokumenata bred?

elllena2005

cestitam svima.....koji su upali na budzu...:)

marer_86

e pa nek vam je i sa srecom po nekom novom planu nasi novi mladi brucosi
red je i mi da se penzionisemo!! konacno!!!

pipi_duga_carapa

e da - cestitam ja i ostalima koji su upali ((; bravo (;
@ lycos - a tebe mrzi da odes samo do sajta faxa ;p ~ ja se izvinjavam, bila sam ubedjena da sam citala na nasem sajtu sta sve treba ... ocigledno nema (8 a da - inace ova moja izjava nije bila ni u kakvom pogrdnom smislu, nego sam se salila (: (;
p ono - trebaju nam originali - da ih predamo + indeks + 2 slike + onaj papiric da si predao prijemni i onaj ©V ... roll e nemam pojma (8 izacice to do 6. (8
samo sto moras 2-3 dana valjda da se cimas do faxa (8

p.s. @elllena2005 i marer_86 - hvala (;

trinity

Ne morate u ponedeljak cu vam napisati ovde sta sve treba za upis
U principu treba ti sve to sto si rekla pipi i jos na faksu da platis osiguranje i zpu to je negde oko 600 dinara ne znam tacno koliko ce biti osiguranje...
Ali sve cu vam javiti tako da ne treba da se setate do faxa dodjete 7 ili 8 na faks i to sve zavrsite u jednom danu
Dobro nam dosli kolege brucosi :! :! :!