Tok prijemnog ispita

Started by Bred, 27-06-2006, 11:29:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mima87

Znaci nije bitno kad cemo doci? Nece biti prozivke, pa da moramo da dodjemo svi u isto vreme tamo?

lycos

pipi ne mogu:) bole me prsti od kliktanja refresh..refresh>>juce celo popodne,dok nisu pustili rang listu..pa koliko sam cuo upis je 7og i 8og od 9 do 15h,a prozivka neki drugi dan,valjda je tako??  trinity ce nam reci :) :)

trinity

Upis primljenih kandidata
Petak, 07.07.2006.   9-15 h   Upis studenata iz bud¾eta
Subota, 08.07.2006.   10-14 h   Upis studenata iz bud¾eta
Ponedeljak, 10.07.2006.       Upis studenata iz bud¾eta. Nakon upisa kandidata sa liste za bud¾etsko finansiranje pristupa se prozivci i davanju saglasnosti kandidata za upis na samofinansirajuæi naèin studiranja. Kandidat koji ne prisustvuje prozivci i izja¹njavanju gubi pravo na upis.

Prozivka æe se obaviti 10.07.2006. godine u 9 h u amfiteatru broj 1 na farmaceutskom fakultetu.
Upis ovih kandidata obaviæe se 10.07.2006. godine od 11 - 13 h.

Va¾no upozorenje!
Kandidat koji je bio na konaènoj rang listi, a nije se upisao u predviðenom roku definitivno gubi pravo na upis.

Znaci morate se upisati 10.07. do 9 ujutru, ali vam napominjm da je to najbolje da uradite 7 i 8 jer ne znam kako ce stici 10.07. do 9 nekoga da upisu...

Svaki samofinansirajuæi student koji prvi put upisuje godinu deo ¹kolarine koju je utvrdio fakultet uplaæuje Univerzitetu u Beogradu. Deo ¹kolarine koji se uplaæuje Univerzitetu u Beogradu iznosi 1.000,00 dinara za ¹kolsku 2006/07 godinu.(Imate podatke za uplatnicu na sajtu fakulteta  http://www.pharmacy.bg.ac.yu/upis/uplatnica2.jpg
Samofinansirajuæem studentu se ne mo¾e odobriti upis prve, odnosno ostalih godina, ukoliko ne doka¾e da je izvr¹io uplatu.
bave¹tavaju se studenti koji æe upisati studije 2006/07. godine da æe, u skladu sa izmenom Zakona o visokom obrazovanju, morati prilikom upisa imati novi indeks koji mogu nabaviti na ¹alteru prilikom upisa.
To su datumi i opste stvari, a dokumenta potrebna za upis vam saljem u ponedeljak
Kiss :Lj

pipi_duga_carapa

a mora da se placa ZPU ? roll ... mislim ja hocu;p nego mi cudno ako je obavezno (:
moze za jedan dan? ja sam cula kako fazon treba 100 puta da se cimas ... ta prozivka i sve lol mada meni nije problem da se iscimam (8
brucosi lol

@lycos - mogu da zamislim, ja srecom nisam bila u petak kod kuce inace bih umrla od nervoze ... isla sam sa drugaricom da drugoj drugarici 'drzimo strah' dok je polagala prijemni ... pa smo onda nas dve dok je ona radila otisle na net oko 10, ali tada jos nista nije bilo izaslo ... posle nismo prolazile pored internet kafea, pa nismo imale gde da svracamo ... a obe smo bile u fazonu hocemo da vidimo - a necemo ... lol ... u svakom slucaju meni su na kraju drugi javili da sam se upisala ;p svi videli pre mene (:

ja sam mislila, tj tako sam nekako cula da moras da ides svih tih dana na fax ;p
hvala trinity (;

lycos

samo kad je proslo..sad sam tako miran,opushten.. keep walking-johnnie walker

pipi_duga_carapa

ja ne znam sta cu sa sobom ;p

inace nenormalno mi se spava (: nikada u zivotu mi se nije ovoliko spavalo ... seo dan da spavam, opet ce mi se spavati (8

lycos

ja sam na nekim multi_vitaminima,i da xocu ne mogu..

pipi_duga_carapa

hehe ... sta ce ti to? sto pijes?

lycos

u fazi ucenja ,sedam dana pred ispite,falilo mi je nesto da ostanem budan..i eto..super su,ne moras bukvalno nista da jedes,zamenjuju obroke..

Phenomenon

Quote from: lycos on 02-07-2006, 12:10:25
u fazi ucenja ,sedam dana pred ispite,falilo mi je nesto da ostanem budan..i eto..super su,ne moras bukvalno nista da jedes,zamenjuju obroke..

Ja sam neposredno pred ispit pio razne energetske napitke da bih ostao budan. U BG-u je nemoguce zaspati ako nemas klimu u sobi. Naravno, ja nisam imao, i spavao sam maximalno 3-4 sata, tako da se ujutro budio kao da sam drogiran. Ali 2 Bulldog-a 2 sata pred ispit i k'o nov sam bio.

cvetulence

Htela bih da pitam za koliko mesta moze da se pomeri lista?Unapred zahvalna!!!!!

Ksenija

pa prosle godine se mrdnula za 25 mesta.. :`

pereca

Moguce da ce ici i vise na dole. Ljudima je tesko da skupe 120.000 din za skolarinu.  :(
Ali ni slucajno ne propustajte prozivku.

pipi_duga_carapa

hehe ... meni se oko prijemnog uopste nije spavalo, legnem kasno i ustanem rano (relativno rano) i nije mi nista ... na dane prijemnih sam ustajala u 8h (legla oko 2-3) i ponavljala ;p
a sad ... ne mogu da se naspavam ;p
meni je seka kupila guaranu da popijem posle mate (:

mojne me sad plasite sa tim pomeranjem? necu valjda ja otici na samofinansiranje ;p pa tacno bih se kilnula, jer sam mogla da se ~zalim LoL

pereca

Quote from: pipi_duga_carapa on 02-07-2006, 21:39:55
hehe ... meni se oko prijemnog uopste nije spavalo, legnem kasno i ustanem rano (relativno rano) i nije mi nista ... na dane prijemnih sam ustajala u 8h (legla oko 2-3) i ponavljala ;p
a sad ... ne mogu da se naspavam ;p
meni je seka kupila guaranu da popijem posle mate (:

mojne me sad plasite sa tim pomeranjem? necu valjda ja otici na samofinansiranje ;p pa tacno bih se kilnula, jer sam mogla da se ~zalim LoL

Ne mozes ti da se pomeris, sad si se ukopala  :lol:
Ljudi sa samofinansiranja odustaju i tada na listu ulaze ljudi sa liste cekanja. Dakle, vi koji ste primljeni - primljeni ste. Mozete samo da odustanete svojom voljom, tudjom nikako.