Tok prijemnog ispita

Started by Bred, 27-06-2006, 11:29:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

pipi_duga_carapa

ok (8 kul (8
mislila sam ako se ljudi zale pa su im stvarno pogresili za bod-dva, pa se pomere na budzet pa mene istisnu ;p

pereca

Pa jesi li blizu crte? Pazi, to moze da se desi, ali malo ce biti takvih verovatno. Ako si negde na granici, dodji na faks i prati situaciju.

pipi_duga_carapa

168. (8 ?? roll

pereca

Ma, opusteno. Nema sanse da te izguraju.  :Z

pipi_duga_carapa

ok (8 sad si me utesila (:
castim tebe jos jedno pice (;

trinity

E ovako treba Vam:
Original dokumenta koja ste predali ( Izvod iz matiène knjige roðenih, svedoèanstva sa 4 (èetiri) razreda zavr¹ene srednje ¹kole i diploma o polo¾enom zavr¹nom, odnosno maturskom ispitu)
Indeks koji kupujete na  salteru fakulteta, 2x fotografija i ©V obrazac koji kupujete u skriptarnici na fakultetu (koji naravno treba da popunite  :lol2:)
platite ZPU i osiguranje i sve to predate na salteru i upisani ste...
Ja u cetvrtak opet idem na fax pa pogledajte na forumu oko 3 ja cu vam napisati ako ima nekih izmena...
Pozdrav svima
I jos jednom dobro nam dosli

pereca

E zasluzila si da budes elitna.  :[

Bred

Generalno,mislim da su kandidati dosta lose uradili prijemni i da se skoro nje desilo da neko ko ima 75 poena bude primljen pa makar i na samofinansiranje. U Novom Sadu kazu da je prag bio 85 poena i da su testovi bili dosta tezi

pereca

Ne mora to nista da znaci. Znam ljude koji su se jedva upisali, a sad su jedni od najboljih studenata na faksu. Mnogo faktora utice na rezultate prijemnog.

kyu_1987

Da li je nebitno koji dan ce se upisati oni koji su upali na budzet ili se ide nekim redosledom ?

Vampire 666

lycos

e trinity jos jedno pitanje..koliko love treba za osiguranje i to drugo..cisto da znam orijentaciono..P.S thankx

a sto se tice crte,nzn kako jew ranije bilo ali meni je ovaj drugi smer X,mogao je bukvalno tko xoce da upise..

pipi_duga_carapa

hvala trinity puuuuuuuuuuuuuuuuuuno (((;
pa se vidimo onda na upisu (;

Quote from: pereca on 03-07-2006, 12:26:39
E zasluzila si da budes elitna. :[
apsolutno (;

@ Bred - ja znam da je jedne generacije bilo 77 ... sto nije mnogo daleko od 75 ... s obzirom na matu, ja sam ocekivala jos nizi prag (;
a u NS-u i primaju manje ...
a i sto pereca kaze - ti bodovi ne moraju apsolutno nista da znace ...

zasto se nisam prijavila za bh ))): je l' mogu ja da se menjam sa nekim sa bh ;p LoL (8

Phenomenon

pereca

Quote from: lycos on 03-07-2006, 18:04:04
e trinity jos jedno pitanje..koliko love treba za osiguranje i to drugo..cisto da znam orijentaciono..P.S thankx

ZPU kosta 280 din, a osiguranje ce biti izmedju 200 i 300 din. Nemoj da me drzis za rec, ali trazio si orijentaciono - dobio si orijentaciono.
Pz :)