Tok prijemnog ispita

Started by Bred, 27-06-2006, 11:29:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

lycos

Bred

Quote from: Vampire 666 on 03-07-2006, 14:41:56
nije bitno...
Opet ja mislim da jeste bitno, bar kad sam ja upisivao postojao je raspored npr da se prvih 100 upisuje prvi dan, drugi dan drugih sto itd

lycos

ma,ko ima dilemu neka skokne do faxa i pita..ja sam sutra u prolazu pa cu verovatno svratiti..

Vampire 666

nije bitno koji dan dodjete...

Phenomenon

Jer ne mora da se prisustvuje prozivci?
U stvari, da li mogu da dodjem kad hocu i da se upisem?

trinity

Ono sto sam ranije u ovoj temi napisala je skinuto sa sajta fakulteta
Ko je upao u budzet moze 7 i 8 da se upise bez redosleda
Bred ranije je bilo tako ali vise nije
Samofinansirajuci studenti moraju da se pojave na prozivci 10.07. u 09:00 u amfiteatru broj 1
Svi ste hteli da rizikujete i da konkurisete na df nazalost mb je uvek bio manje interesantan smer sto u principu nije tacno ali uvek se manje ljudi prijavljivalo na mb sto pokazuje i to da se manji broj i prima
Sami ste krivi..
Bilo bi jako ruzno da sada ``vi`` koji ste izvisili na df uzmete mesto studentima koji su se u startu hteli na mb
Ali bitno je da ste se vi nasi upisali :! :!
Pipi sta se bunis kad si se upisala  :Lj

Bred

Obratite paznju na ovo

Va¾no upozorenje!

Kandidat koji je bio na konaènoj rang listi, a nije se upisao u predviðenom roku definitivno gubi pravo na upis.
[/size]

pipi_duga_carapa

p moram ja da se bunim ;p kada sam se 'pogresno' prijavila lol
m pusti ti mene sad tugujem sto se nisam prijavila za bh (8 ali nema veze, prezalicu (8

nego ... je l' dovoljno da ponesemo oko 1000 dinara? roll ... mislim mi sve tamo placamo u kesu, je l'? ;p ne treba nista da se uplacuje na racun faxa ili tako nesto ? posto se na nekim fakultetima placaju neki administrativni troskovi na racun faxa ... RoLL ...
i da ... trebaju nam 3 fotografije! 2 velike (1 za index, 1 za onaj SHV obrazac) i 1 mala (za identifikacione kartice, koja bi trebala da bude 2x2.5 ili tako nesto roll) ... posto imamo te nove indexe (koji se extra debeli;p), pa uz njih ide i ta neka identifikaciona kartica ... mislim tako je bar na drugim fakultetima, pa ce valjda biti tako i kod nas ... (:
a da SHV obrasci su 60din (8
dodato: sto se te male slike tice - mozete da donesete i onu obicnu kao za licnu, p ce iseci (;

pipi_duga_carapa

Dokumenti za upis
Objavljeno 6. jula 2006. godine u 14:57
Kandidati koji su stekli pravo na upis podnose originalna dokumenta i to:

svedoèanstva sva èetiri razreda srednje ¹kole,
diplomu,
izvod iz matiène knjige roðenih,
2 (dva) obrasca ©V20,
indeks,
3 (tri) fotografije formata 4x6 cm,
dokaz o uplati naknade (za samofinansirajuæe).

Prilikom upisa, u glavnom holu fakulteta, uplaæuje se za ZPU 280,00 din gotovinski.

©kolarina za samofinansirajuæe studente iznosi 120.000,00 dinara. Uplata za I (prvi) semestar iznosi 60.000,00 dinara i uplaæuje se na ¾iro-raèun fakulteta br. 840-1127666-05 ¹ifra plaæanja 189 svrha: uplata za prvi semestar ¹kolske 2006/2007. godine.

Prijavni list (©V20) kandidati mogu kupiti u skriptarnici fakulteta prilikom upisa, a indeks i indentifikacionu karticu na ¹alteru fakulteta.

izasle su i konacne rang liste roll

Bred

Organizacija upisa je prava katastrofa, za ove 4 godne se nisam toliko nacekao koliko za ovaj 1 dan!!!Opet se dele brojevi ipusta se po 20 kandidata a samo 1 salter radi!!!Bruka i sramota!!!

lycos

kakvi brojevi ja sam dosao u 1 ,cakeo index do 3,i na kraju me otkacili i rekli sutra ujutru da dodjem

Darker

Pa zato su te i otkačili, hihihihihihihihi :> :>

Phenomenon

Srecom danas zavrsih sve! Organizacija na faxu je uzasna! Jedan salter radi, nas milion se upisuje, neki prijavljuju ispite... Uzas!

kyu_1987

Ovi novi indeksi su uzasni, izgledaju ko komunisticke partijske knjizice. Jel zna neko koja je poenta onih studentskih kartica?

trinity

Moja skromna predpostavka je da ce one sluziti na predavanjima i vezbama kako bi mogli da vam upisu poene za zalaganje, a da vas ne smaraju s tim kako se zovete, svaki put