Tok prijemnog ispita

Started by Bred, 27-06-2006, 11:29:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

Dakle, buduce kolege, samo smireno i bez nervoze, nemojte da vas uhvati panika kada vidite onoliko ljudi na onolikom prostoru. :)
Strogo se pridrzavajte uputstava i ne pokusavajte da se zezate pokusavajuci ista nedozvoljeno.

Pazite kako popunjavate obrazac za Odgovore (OZO), ne cekajte zadnji momenat ali i ne zaokruzujte pogresne odgovore. 20 puta misli, jednom zaokruzi  :!

U salu mozete uneti samo 1 flasu vode od 0.5l i hemijsku olovku i NISTA vise
Rezultati prijemnog ce verovatno biti 30.6.popodne na zvanicnom sajtu fakulteta pre nego na samom fakultetu tako da posecujte web prezentaciju fakulteta :wink:

Zelim vam svima mnogo uspeha i da polozite prijemni tj upadnete u budzet. Srecno!!!

nasty girl

Srecno vam ljudi.... :loptica :loptica

lijepa bosanka

Samo hrabro!!!!! :~
Bez puno treme,panike i ostalog....naravno koliko mo¾ete da savladate.... :wink:
Iskreno ¾elim da nam se pridru¾ite.....
Veèeras malo u ¹etnju...i na spavanje.....a sutra pamet u glavu i sredite to!!!!! :loptica :loptica

marer_86

SRECNO SUTRA 
i da ovo j emalo sta vas posle ocekuje na faksu!! :wink: :wink: :wink:

AVENDON

Kada sam ja polagao prijemni jedna devojka je ponela 1.5 l kisele vode i sve je popila.....kako se nije upi.ala :`? :) :)

Leia

Evo, da ja kao jedan od kandidata kazem veliko HVALA!
Imam toliku tremu da ne znam sta cu od sebe... Valjda ce sve to proci kako treba... :)

Masha

Leia, trema ce te proci kad krenes da radis test i vidis da to i nije tako strasno kao sto izgleda. Samo "bodro i udarnicki" kao sto su govorili Titovi omladinci na radnim akcijama!  :V

Sara

Bice vrelo, kao i prosle godine u vreme prijemnog. Ali, preziveli smo,a prezivecete i vi sutra!!! Samo hrabro, pa da se vidimo u oktobru!

ivilija

Meni je prijemni bio nesto najstrasnije i ne moze se porediti ni sa jednim drugim ispitom (mpzda je to zato sto sam hemiju spremala iz pogresne zbirke,jer sam bila jedna od retkih idiota kojima je to moglo da se desi). Ne znam sta da vam kazem sem PUNO SRECE!!!
:twisted:

zoe

Ево и ја имам трему! Мој брат полаже па се и ја нешто успаничила! Само опуштено другари, има времена на претек а као што Бред рече, ПАЖЉИВО попуњавајте ОЗО!!!

Sara

Ivilija, nemoj da ih plasis! Ja sam radila kao da je u pitanju probni prijemni, bez uzbudjenja, i prosla sam i vise nego dobro!

Srecno!!!

pipi_duga_carapa

hehe (: hvala svima (:
videcemo ... nadajmo se da ce biti ok (:
a ja se nadam da ce mi dopustiti da unesem maramice, jer sam se razbolela ... (mrzim leto ): ) inace ne znam sta cu da radim ako mi ne dozvole ;p moracu da izadjem posle 5min lol

tnx (;

pereca

Ljudi SRECNO  :~ :~ :~ :~ :~
Dooobro procitajte pitanja/zadatke i ne izlazite do kraja ispita. Ja sam izasla i odmah shvatila da sam pogresila neko pitanje. Htela sam da se pojedem sto nisam ostala unutra.

AquArius

Bred je to sve lepo gore napisao!

NE BRZAJTE!!!
I naravno, prvo ono sto najbolje znate uradite!  :~  :~  :V

Bred

Quote from: zoe on 27-06-2006, 18:20:03
Ево и ја имам трему! Мој брат полаже па се и ја нешто успаничила!
I moja sestra. Odmah sad palim na Sajam. Da li treba da vam kazem da mene sad drma VECA trema nego kad sam ja polagao? Inace, ja uvek kazem-ne ponovilo se. Niko ne moze da shvati koliko je to stres ako nije polagao ...