Un.bibl. "Svetozar Markovic"

Started by Danny, 12-05-2007, 18:15:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Danny

Da, mozda zvuci cudno, mozda i nestvarno...ali te farmaceutkinje stvarno znaju da proizvedu neke nezeljene efekte u mojoj glavi;) i mozda sada je bzv pricati o njoj...ali vidim da uci farmaceutsku hemiju, i ne znam nista o tom predmetu...ali bih pitao tu slatku studentkinju da mi pojasni malo afinitet prema elektronu...ili tako nesto :K ne morate sada da se utrkujete da mi pojasnite...bolje onda da to da mi pojasni :lol:

Bred

danny, za ovakve teme otvori blog, ok?

Danny

Bred

Smrda

a kakve veze ima to sa naslovom teme?
il sam ja glupa?
hehhehe

Masha

Koliko sam ja zakljucila devojka uci tamo  :hmm

Al-Jasmina

nikolay

Al-Jasmina

Danny

aha, dosta nas uci tamo:) evo blogujem;) necu vise da se druzim sa vama;)

Maslacak

Al ste gostoljubivi...oteraste coveka samo tako...

Kako je meni ovo slaatko :happy:
Bred je hteo da kaze...otvori blog u okviru naseg foruma, mozda misteriozna devojka procita i pronadje se...  :smekerica:

ili bar postuj link ka tom svom blogu... :)

ili da jednostavno pridjes devojci u Un.Bibl.Sv.M :K... pa nek ti prakticno pojasni afinitete i raznorazne hemijice...  :wink:

Danny

ma ko mene moze da otera:) mora ona da vidi ovo;) samo ne znam kako ovde da blogujem...ja vec blogujem na drugim blogovima...ali ona to sigurno ne cita;) a da joj pridjem..hmmm...ma tesko stalno je sa nekim;)

Darker

Danny, idi u svoj profil, pa skroluj do dna strane, pa æe ti se samo kasti (treba da klikne¹ na: dodaj nov blog);-)

Maslacak

Preduhitri me Dare :>

Elem, svaki novi napisan blog se pojavljuje na pocetnoj strani, u dnu, to jest njegov naslov.
Ako je clan foruma, to ce mnogo pre videti nego ovakvu temu :happy:

Mada, ako uci farmaceutsku hemiju, moguce je i da nema bas vremena za forum :K

Danny

ajd sad cu da pogledam...valjda cu da uspem da napravim blog;)
pa zar je toliko teska farmaceutska hemija? :hm mora da je teza od elektromotornih pogona :K