NAJSEKSIPILNIJA SPORTISTKINJA U SRBIJI!!!!!!!!!!!

Started by biwi, 13-05-2007, 15:04:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

KO JE NAJSEKSIPILNIJA NASA SPORTISTKINJA?

Ana Ivanovic
16 (53.3%)
Ivana Djerisilo
5 (16.7%)
Jelena Jankovic
2 (6.7%)
Natasa Vukoje
0 (0%)
Jovana Brakocevic
1 (3.3%)
Snezana Peric-Pantic
6 (20%)

Total Members Voted: 30

Voting closed: 10-09-2007, 15:04:35

biwi

devojke biraju naj atraktivnije muskarce, pa mozemo i mi najseksipilnije sportistkinje...
mozete glasati ali mozete i predloziti neku drugu!!! evo i slika pa vi odlucite!!!!!

Maslacak

jelena jankovic? :hmm

mislim...aj dobro...

a snezana peric (karatistkinja)? :happy:

Sole

e, bas sam htela da napisem post kako nje nema na listi, ali si me preduhitrila!!!
Jelena Jankovic, mozda samo telesno, u faci je nikakva.
Djerisilo i Ana Ivanovic su mi bas slatke, a Snezana Peric je bas extra!

Wolf

malena

Masha

Eeeeee, ali nije vise Peric, sad je Pantic  :wink:. Ali, devojka je zaista lepa i divno izgleda i lepo se oblaci, mislim sa stilom, i deluje bas prefinjeno.

AquArius

biwi

totalno sam zaboravio snezanu, imate pravo... ali sam ispravio gresku!!!! a za natasu vukoje, ne!!!! znam je licno i uopste mi ne deluje sexy....

Darker

Pa ako je zna¹ lièno, ne znaèi da mo¾da nekome drugome nije sexy! Davaj slièku+doradi anketu!

odbojkasica

Jelena Jankovic????pa i moja baba je lepsa od nje!ko je nju stavio bolje da skoci kroz prozor.

Masha

Pa ovde je pitanje ko je vise, a ko manje seksepilan, a ne lep. Lepota i seksepil nisu isto.

mikele

Quote from: masha on 16-05-2007, 12:21:43
Pa ovde je pitanje ko je vise, a ko manje seksepilan, a ne lep. Lepota i seksepil nisu isto.
Е као да ми читаш мисли. :shock
Не бих га ни ја боље срочио.
Биви дај неке боље слике,а не ове као за умрелицу ,не дај Боже

katarina

biwi

masha je u pravu nije rec o lepoti vec o seksipilu... to su dva pojma!!!

@mikele ja bolje nisam nasao ako ih ti imas posalji mi pa cu ih ja staviti nije nikakav problem...

lycos