Mamini sinovi

Started by Darker, 14-05-2007, 12:48:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dirigent

haha sad sam se vratio iz CG , bio sam u poseti kod rodjaka , tamo zena radi SVE po kuci , a muskarci nista. Mene su tetosili ko `kralja lavova` , nisam smeo ni tanjir da odnesem do sudopere... Nije ni cudo so su muskarci toliki gmazovi... Samo oni su `mamini sinovi` po genetskoj osnovi.  :lol2:

tarantulica

Fora je u slanom morskom vazduhu koji ih navodi na takvo shvatanje ¾ivota ili...?  :hmm

Darker

Al-Jasmina

Zene koje mushkarcima ne daju da rade - fenomen prisutan u Aziji i Grchkoj
ima veze sa dvema stvarima - sexom i upravljanjem novcem/imanjem
One prosto zele da njihovi muzevi budu odmorni nocu :wink: i da budu sigurne da imenje nece biti prokockano, a one same zlostavljane u bilo kom obliku...

jedina muka je sto se muski mahom dosadjuju danju :>

E sad, mamin sin se ne dosadjuje danju-
i uziva u paznji svoje roditeljke
ali zbog takvog stava se najchesce dosadjuje nocu
buduci da od takvih zene beze :)

Luximus

Quote from: dirigent on 03-08-2007, 07:29:21
haha sad sam se vratio iz CG , bio sam u poseti kod rodjaka , tamo zena radi SVE po kuci , a muskarci nista. Mene su tetosili ko `kralja lavova` , nisam smeo ni tanjir da odnesem do sudopere... Nije ni cudo so su muskarci toliki gmazovi... Samo oni su `mamini sinovi` po genetskoj osnovi.  :lol2:
A cush li ove priche chasti ti. Auuu. Ispadosmo mi crnogorci gonichi robova i to gonichi zhenskih robova (i to ne u sexualnom smislu). Daj brate, mozda si ti to bio u nekom zabachenom selu, pa ajde da uzmemo da je istina (ipak, seljak je seljak i u CG i bilo dje drugo u svijetu, a ja ti nisam puno zalazio po selima, tako da stvarno ne znam sta sve oni tamo rade) ali to sto pricas je davno prevazidjena stvar. Sala mala...ovo za sela... (da se ne uvrijedi neko, mozda ima seljaka hahah) nego... Price da kod nas zene muzevima peru noge su istinite kao i da se AIDS moze prenijeti preko interneta. :)
Opet nego... nekad davno u CG, muskarci su isli da rade (vjerovali vi to ili ne) ili da ratuju (sto su mnogo vise radili) a zene su ostajale kuci. I zene su radile po kuci kucne poslove, a muskarci su rmbachili ili sjekli turske glave. Pocesto se i u kafanu svracalo, posto se krvi turcima napijemo, treba sasut rakije niz grlo i malo prshuta zamezit. E sad... kad se vrate ti momci i momcine kuci, normalno da nece trchat da ponesu da operu tanjire. Danas vise nema turaka (fala bogu), danas i muskarci i zene rade i rmbache, pa je normalno da i muskarci rade kucne poslove (ako se vec nema $$$ za kucne pomocnice). Emancipacija brale i to... Ovo ono! :)
Da rezimiram, ne dirajte mi CG. :) jer kad mi neko dira CG, ne da ujedam, nego grizem! :D

Mashrum

Quote from: tarantulica on 03-08-2007, 07:14:48
...jedna Sicilijanka oduzela je svom 61-godi¹njem sinu kljuèeve od kuæe, ukinula mu nedeljni d¾eparac i privela ga policiji.
"Moj sin me ne po¹tuje, ne govori mi kuda odlazi uveèe i kasno se vraæa kuæi", kazala je ljuta mama.
61 godina?  :shock
D¾eparac nedeljni?  :shock
Sva¹ta sam èula,ali ovo... :siza: :siza: :siza:
Imala sam iskustva sa posesivnim majkama,uvek se brzo zavr¹avalo sa majim maminim sinèiæima."Ljubi mama da prodje."  :bljak:
Obièno tad jo¹ vi¹e dobijem ¾elju da provociram izvesnu mamicu.  :djavo
Èesto se de¹avalo da ti sinovi budu jo¹ uvek nevini  :abso: i da imaju èudne ideje u glavi u vezi sexa.  :abso:
Fuj!

Al-Jasmina

Elem malo odlutasmo u (ne)jednakost polova kad su kucni poslici u pitanju
kao i pranje nogu :>
IPAK tema je mamini a ne sinovi Crne Gore :>

"Mamin sin" najcesce vezujem za onoga kome majka uredjuje zivot
i koji nju i njen sud stavlja iznad hmm zakona, iznad ljubavi koju oseti prema zeni/devojci...
-nekako mi se ne pali lampica "mamin sin" kad pomislim na nekoga ko generalno ceka da zene sve odrade u kuci...
mada to sigurno jeste onaj kome majka ugadja do te mere da terorise one koji ne zele da mu ugadjaju ili pak pokusavaju a ne dospevaju do njega pre nje :>

Smrda

necu da rzbuktavam temu,
ali "mamine sinove" stvaraju zene,
tako da....
same smo krive za postojanje takve kategorije...
i dok zena ne shvati da imati sina je jednako kao i imati cerku,nista ne moze da se promeni...
tako da...na nama je da ih vaspitamo da budu muskarci,a ne sinovi

Darker

Aha, sla¾em se, a dodao bih da metamorfoza maminog sina ide u pravcu ¾eninog mu¾a :wink:
Samo ¾ena koja je jaèi autoritet od mamice ga mo¾e odvuæi, a onda je jo¹ gori :K
Mamice, saèuvaj me takvih ¾enetina :K

zoe

Фали ми у овој теми коментар једне особе... Мислим да би имао шта да каже! wolfeitzckie? :smekerica: :luda

wolfeitzckie

ehh, pa zoe, mislim, nemoj tako. oseæam se sad malo postiðeno sad kad sam ovako nekako "prozvan". pa ¹ta da ka¾em, be¾te devojke od maminih sinova i ostavite ih njihovim mamicama, ionako ime je sa njima lepo.

igrackica

Svaki muskarac je pomalo Edipovac, naravno prihvatljivo je do odredjene granice. Generalno se jezim na nesamostalne i razmazene muskarce. Opet, sto kaze smrda, zene takodje umeju da upropaste muskarca, jednostavno naprave od njih nesposobnjakovice.
Veliki problem, pogotovu kod nas zbog nemogucnosti odvajanja od roditelja iz finansijskih razloga.
Luximus, svaka ti cast na licnoj emancipaciji (ako to zaista jeste tako), ali moram se usprotiviti, vecim delom nazalost nisi u pravu. Apsolutno svi muskarci u CG koje ja poznajem, a veruj mi da ih je jako mnogo (jer sam rodjena tamo i dosta vremena provodim), ne rade apsolutno nista po kuci, niti im pada na pamet, osim u retkim slucajevima kada je zena objektivno sprecena. Sto ne znaci da oni ne umeju sve da urade, samo NECE. Medjutim vezani su za majke, uostalom kao i Srbi, ali daleko od toga da su "mamini sinovi"  :smekerica:

olgica

Svi muskarci su mamini sinovi, manje ili vise!

Vecina maminih sinova koje sam ja upoznala su jako fini i kulturni samo malo ne znaju sta hoce!

katarina

Sve moze, al nemoj mamu da mu diras... Setih se Djelica  :116:

wolfeitzckie

Quote from: olgica on 06-08-2007, 09:45:36
Svi muskarci su mamini sinovi, manje ili vise!

Vecina maminih sinova koje sam ja upoznala su jako fini i kulturni samo malo ne znaju sta hoce!
Kako ne zna ¹ta hoæe? Zna ¹ta hoæe, svoju mamu i ni¹ta vi¹e. I hoæe je u raznim pozama.