Du¹evni bol(esnik) od pola miliona

Started by Bred, 15-05-2007, 09:25:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

| Izvor: B92
Èikago, Ljubljana -- Gledanje filma "Planina Broukbek" izazvalo kod dvanaestogodi¹njakinje iz Èikaga psiholo¹ke bolove, vredne pola miliona dolara.

Staratelji dvanaestogodi¹nje D¾esike Tarner, iz Èikaga, tu¾ili su Ministarstvo za obrazovanje, zato ¹to je uèenicima ¹kole, koju njihova æerka pohaða, bez znanja roditelja, prikazan film o ljubavi dva kauboja, "Planina Broukbek", prenosi slovenaèki list "Dnevnik".

Zbog te¹kih psiholo¹kih bolova, koje je D¾esika dobila gledanjem tog filma, staratelji tra¾e da im odbor ¹kole koju pohaða isplati, u ime od¹tete, pola miliona dolara. Film je uèenicima prikazala uèiteljica, koja je menjala koleginicu, a koja je, navodno, rekla da o tome da su gledali taj film, ne smeju da govore roditeljima.

Staratelj D¾esike Tarner obja¹njava da je jako va¾no da deca ne budu izlo¾ena takvim filmovima, kao i da je prikazivanje tog filma prevr¹ilo meru, jer su deca u toj ¹koli veæ dobijala da èitaju knjige, koje sadr¾e psovke.

Ovim povodom su se oglasili i komentatori na portalu slovenaèkog "Dnevnika", koji smatraju da "tako i treba", kao i da je bolje da je uèiteljica deci prikazala "Ramba", "Terminatora" ili "Vol strit". Pojedini komentatori su nazivali homoseksualce pogrdnim imenima, smatrajuæi da su oni previ¹e propagirani, da se iz pomenutog sluèaja "vidi kako bi bilo kada bi homoseksualni parovi mogli da usvajaju decu".

Wolf

Quotefilm o ljubavi dva kauboja
Sad su i kauboji postali :gay:
A nekad su bili cool :wall:
QuotePojedini komentatori su nazivali homoseksualce pogrdnim imenima, smatrajuæi da su oni previ¹e propagirani
Sa ovim se slazem. Sad su Ahil i Aleksandar homoseksualci...

Darker

hhahhahahahahhahaha, du¹evno je boli ¹to je gledala film, buahahahhahahahah
Kkao je lako tim amerima izvaditi pare iz d¾epa, èudo jedno...Mora da je to zato ¹to ih oni vade drugima jo¹ lak¹e...