Knjige

Started by Darker, 08-05-2006, 23:50:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 80 Guests are viewing this topic.

Darker

Quote from: willie the scot on 01-07-2006, 22:36:45
inspirativna knjishka...jel neko citao bregovi kao beli slonovi od hemingveja,ili lovac u zitu od selindzera(o odrastanju...ha,ha,svako se prepozna),jedna od omiljenih knjiga u srednjoj skoli mi je bila prodavnica tajni od dina bucatija-ko nije citao to je obavezno stivo,cak je i bajaga dao ime jednom svom albumu po toj knjizi,a svi znamo kako je bajaga fin mladic...
:Bog :Bog :Bog Meni su omiljene prièe, ona o sanitarijumu kada lik silazi sve ni¾e i ni¾e u smrt i ona riba ¹to pada sa stotog sprata(valjda poslednja prièa)
Quotepo njoj je kasnije napisan Drakula...
to je tek prica ali ima neki gotski dark shmek momenat kad slusate pripovedanje
nekoga uz kamin u olujnoj noci...

Njami :C :C :C

willie the scot

ta prica o tipu u sanatorijumu mi je omiljena...dodje zdrav i propada dok je unutra... na kraju se prozori zatvaraju...brrrrrrr...fenomenalno...

Smrda

ej...a je li citao neko mesijansko zavestanje?
cula sam dosta o toj knjizi,pa se razmisljam...... :V

Darker

Ne, trenutno čitam Pulp od Bukovskog... Koji je to car!!!!! :Bog :Bog :Bog :Bog :> :> :> :>

willie the scot

Al-Jasmina

Mesijansko zavestanje???
Ko je pisao...
jel to roman ili nesto u formi "Kad je Sunce bilo Bog"?

SandraD.

Quote from: Darker on 05-07-2006, 12:29:14
Ne, trenutno čitam Pulp od Bukovskog... Koji je to car!!!!! :Bog :Bog :Bog :Bog :> :> :> :>
"Svaka čast na izboru".....no coment! :shock :shock :shock

willie the scot

meni je najjaca ham on rye...ogoljena istina bez trunke dopadljivosti...

SandraD.

Darker

Quote from: willie the scot on 08-07-2006, 23:08:17
meni je najjaca ham on rye...ogoljena istina bez trunke dopadljivosti...
Uzeo sam ¾ene iz bibl. - laka lektira za more :> :> :>
Trenutno èitam Kand¾e, Marka Vidojkoviæa... Dobra je knji¹ka, ali malo previ¹e duvanja i tu*anja za moj ukus... E sad, èuo sam na 100 mesta da je kraj ¾ivooo s**nje, tako da jedva èekam da stignem do kraja...
Kad smo veæ kod idiotskog kraja, nezaobilazna je U potpalublju, Vladimira Arsenijeviæa... Znaèi, progutao sam sav onaj heroin i sivilo, da bih video o èemu se tu u stvari radi na kraju... :F :F :F Kraja nema!!!! Onda se zaludan, za*ebem, pa ne budem lenj-proèitam i nastavak-Anðela, kontam-valjda tu ima kraja... Jok more, èovek je ostao dosledan, samo ¹to je jo¹ tri puta mraènija i gluplja...
Mislim, nemam ni¹ta protiv pisanja o drogama i gudranju, pucanju u venu u¹mrkavanju, bla bla - kada to ima nekog smisla (npr. Irvin Vel¹!!! :Bog :Bog), ali ovi na¹i...  :roll: :confused: :ohwell: :embarrased: :'(

dissolved girl

heh ja sam bila dovoljno mudra da ne procitam nastavak :P..glupost od knjige u svakom slucaju...

willie the scot

...upravo citam voltera,neku zbirku filozofskih romana...iznenadjujuce zabavno...

Al-Jasmina

Prezvakala sam sve sto imam u stanu,
krenula da moljakam druge da mi udele nesto da malo osvezim misli
i dobila 5 SF pulp printed romana kao najgoru crkavicu... :)

Darker

Dakle, proèitah kraj Kand¾i, i nije ba¹ katastrofalan, ali ga je zbrzao, kao da se smorio od pisanja i onda na dve strane stavio ono ¹to je mogao na 20... Ali dobro, sad èitam ¾ene Bukovskog i umirem od smeha... Svaka je prièa kako je on nju tu*ao ako je uop¹te mogao da do¾ivi erekciju od silnog piæa, pa dok njoj curi sperma niz nogavicu o povraæa :> :> :> :> :> S'tim ¹to u svakoj od tih prièica, (odnosno kontam da su realni do¾ivljaji) se podvuèe bar po jedan genijalan pasus, reèenica, koja osmi¹lajva ceo taj Èekamo godo-a krug... genije :Bog :Bog

AquArius

Pocela sam da citam Rastimovanu muziku... recimo da pocinje sa farmakognozijom.  :>

Na Drini cuprija.
Sve vreme trazim reci kojim bih opisala kako on pise.
Izbija dobrocudnost, skromnost iz svega.
A ipak precizno i siroko.