Pomoc za decu iz Zvecanske

Started by mare, 29-06-2006, 00:13:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

charapa

....pozzz....inache poshto znam MARE ....to je jedno od najdivnijih stvorenja koje postoji....i ta prica sa decom traje vec oko 5 god..koliko ja znam ....bilo je svacega ...i dobrotvornih zurki...i skupljanja hrane...i dovodjenja u st. dom na vikend ....i mnogo mnogo mnogo......
MARE ZA PREDSEDNIKA

mare

E, chaparice, ba¹ si zlatan i hvala ti, ali ja neæu da budem predsednik. Ja samo mnogo volim decu! A i ti bi mogao da se pohvali¹ sa prièom o malim i napu¹tenim Negotincima, ali...  Neæemo da se " hvalimo", poenta cele prièe je da ponekad pomislimo i na nekog drugog, na bilo koji naèin, bilo kojom idejom. Stvarno ima mnogo onih kojima je pomoæ potrebna!

Masha

Dragi moji forumasi, evo, sada nas je vec preko 1000, pa dajte da se to i vidi u onoj kutijici u holu i neka se prazni sto vise puta. Pozdrav, uz veliko divljenje, za mare  :cvet

Darker

Ovde æu reæi to ¹to mislim...
Da li mi SIGURNO znamo u èije ruke idu te parice iz hola(bilo kog hola na svetu)???
Ne znam da li ste èuli na primer koliko je zelembaæa oti¹lo u prave ruke posle LIVE 8-a? Pa, recimo samo-manje od 50%...
mislim, kada bi se ispunio adonisov predlog da svako od nas da po 100 kinti...

mare

Darkeru,  ne vredi tako da razmi¹lja¹.Tvoje je da proceni¹ da li ti je mnogo 50, 100 dinara za tu decu i to je to. Verujem da je bilo svega, ali taj ko uzme neki novac za sebe od te akcije ima veliki problem, a mi samo mo¾emo da se nadamo da æe deca dobiti to ¹to im sleduje. Novac se ne uplaæuje na ¾iro raèun, tako da je kod ljudi koji su organizovali tu akciju, pa od njih sve zavisi.

Darker

O tome i prièam!! za decu mi nije mnogo i 1000 kinti, ali za njih mi je mnogo i 1 dinar :hm

AquArius

Sad da li ce svi forumasi ubaciti po 100 dinara, to mozemo da bacamo pasulj, ali u krajnjoj liniji, nije vazno.
Sto vise nas, dovoljno je.
Zanima me, da li je ta kutija od sad stalni inventar na faxu?
Iskreno, na drugim fakultetima je nisam vidjala, ali nisam ni zagledala.
Svako ima svoj nacin verovatno i to je u stvari poenta.

Takodje slazem se sa Drakerom - te pare moraju biti namenjene 100% deci!

mare

A kako mi to mo¾emo znati... nikako. ©ta da radimo, ne znam. Ja se samo nadam da su ljudi normalni i po¹teni i to je to. Ne mogu da sumnjam i da se pitam, jer da svi sumnjaju niko ne bi dao novac. Mislim da je akcija organizovana samo na na¹em faksu, toliko sam proèitala o akciji, a na drugim fakultetima ne. O akciji sam èitala na sajtu napser-a i videla da su dve devojke  organizatorke, tako od njih zavisi veæina stvari. Ako imate neki predlog kako spreèiti eventualnu "kraðu" , javite.

zivanshe

Mare, poshto ti dobro znash shta deci treba, mozesh da budesh koordinator kupovine. sumnjam da te nashe koleginice koje su organizovale akciju imaju zadnjih namera. za ljude koji rukovode zvechanskom ne znam.
zato, ako u zvechansku poshaljemo stvari koje ce bar malo poboljshati zivot dece a ne novac, verujem da nece biti zloupotreba.
mozda je to komplikovano, narochito ako se skupi puno novca...

mare

Mislim da je i planirano da se deci sva¹ta kupi, a ne da se da novac, ¹to bar malo olak¹ava stvari po pitanju sumnje i ostalog ¹to postoji. Ja bih rado pomogla akciju odlaskom u  kupovinu ili ¹ta veæ treba, ali ne bih ni da se guram ako je to veæ sve organizovano. Da ne bude da sam do¹la u kontrolu. Po¹to su to devojke sa na¹eg faksa, verujem da poseæuju forum i da su videle ¹ta sam predlo¾ila da se kupi deci. Veæ sam se ponudila za pomoæ, ako je potrebna, pa se nadam da æe me pozvati.

zivanshe

sjajno, onda mozemo mirno da ubacujemo parice u onu kutiju. :)

darusaz

Danas mi je kutija delovala bolje popunjena nego pre 20ak dana.  :)
Ja sam se danas potrudio da se nivo popunjenosti malcice promeni.  :loptica

Darker

Koliko si maznuo, priznaj? :> :> :>

pekmez

ajde i pisite ovde koliko ste dali, mislim stvarno nisko.

Al-Jasmina

i ja sam ubacivala...svako ubacuje if zeli i koliko moze...

@pekmez Mdaj, pa sve je to u dobre svrhe...zar je bitno da li su pare date uz pompu
ili kad nikog nije u holu bilo- ako idu onima kojima su potrebne!  :)