Astrologija

Started by AquArius, 29-06-2006, 11:18:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

AquArius

Tema nije da se pljujemo i govorimo koliko to nema veze sa mozgom ili zivotom!  :)
Tema je za laike, amatere, za ove koji vise znaju, za sve kojima je to zanimljivo.  :wink:
Pisemo sta znamo, sta bi voleli da znamo i naravno sve u cilju dobre zabave i zeza   :Z

Bred

Ajde da vidim sta ti znas? :> Posto pretpostavljam da te interesuje posto si objavila temu?

AquArius

Ne znam previse.  :P Valjda ce svi da pomazu.  :lol:

zoe

Постоји књига Астрологија за почетнике па ко воли да се забавља... Тамо постоје и сајтови на којима може да се уради натална карта, један од њих је нешто astrolab али сам заборавила екстензију, пробајте на претраживачу... Ондак узмеш горепоменуту књижицу и тумачиш!

Bred

Imam ja neke linkove pa cu da ih bacim sutra

AquArius

He niko da napise sta je u horoskopu  :P  :wink:

zoe

Па онда ће да личи на тему кад је ко рођен... Ево ја сам ован, подзнак вага! Ај ти сад нешто испричај о овој комбинацији! :[

nasty girl

evo pridruzujem se zoe u horoskopu sam dupli jarac...pa ako neko nesto zna neka pishe... :wink: :P

AVENDON

Evo ja sam VODOLIJA-BLIZANAC pa kome znaci, neka tumaci! :)

AquArius

Quote from: zoe on 29-06-2006, 14:15:00
Па онда ће да личи на тему кад је ко рођен... Ево ја сам ован, подзнак вага! Ај ти сад нешто испричај о овој комбинацији! :[

Cekamo nekog kompetentnog za horoskope, pa ce biti mnogo zanimljivije.
Koliko ja znam ovo je "ja sam malo neodlucna, a mozda i nisam" kombinacija  :* Ovan ostar, a vaga kulturna i na note...  :wink:

Quote from: AVENDON on 29-06-2006, 17:24:23
Evo ja sam VODOLIJA-BLIZANAC pa kome znaci, neka tumaci! :)

Pa gde si ti vazdusni, a?  :>

AVENDON

Ubi me ova retrogradna Venera i ovaj Mars u tranziciji, slabo su mi danas isli mikrobi zbog toga...... :) :) :) :) :)

yeca

drugarica mi je svojevremeno preporuèila knjigu SUNÈEVI ZNACI Linde Gudman - ona ka¾e da je vrh knjiga...
to mene ne interesuje preterano pa nisam proèitala ali izvolte ko voli..

a da ja sam BLIZANAC - STRELAC !!!
i mnogo volim ¹to sam blizanac.. jer svi, ali svi do jednog koje znam su nenormalno vedri, optimistièni, veseli i zabavni ljudi  :V  :~  :V  :~  :V  :~  :V.... i mislim da ne gre¹im ni malo.. u stvari u vezi tih ljudi sigurno ne..

AVENDONE ZATO SI TI TAKAV CAR KAKAV I JESI... PA U TEBI ÈUÈI BLIZANAC!!  :loptica   :loptica   :loptica   :loptica

cvjetic

avendon,ti si savrsena kombinacija!ja sam vodolija,a sa blizancima se extra slazem! :) :) :)

AquArius

Cvjeticu i Avendon je vodolija, kao i nas dve.  :*
A sto se tice strelceva - strava su   :V

pereca

Ja sam Jarac, podznak Devica.
Mada se trudim da izbegavam bavljenje horoskopom. Jedno vreme sam stalno citala horoskope u dnevnim novinama i toliko sam se zaludela da sam sugestivno proizvodila stanja opisana u istim. Lepo je kad je horoskop lep, ali u suprotnom  :roll:
E kad sam shvatila sta radim, vise nikad nisam procitala horoskop. Nije da me ne interesuje...

Cudak sam, zar ne :ohwell: