Astrologija

Started by AquArius, 29-06-2006, 11:18:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Bred

Bravo Sandra, tako je, samo se treba usavrsavati :wink:
Alo ljudi, sta ste navalili na Sandru, pustite je da dise :>

SandraD.

e i to sto kazes...

Bred

Nemas ti obavezu da odgovaras, uskladi sa svojim slobodnim vremenom , a kad budes  mogla mozemo se dogovoriti da tumacis npr povoljne termine za neke dogadjenje koji su bitni u zivotu ali samo npr clanovima sa preko 200-300poruka,ok?

SandraD.

pa moze i tako,evo ti si prvi na listi,bogami pozamasan broj......

Darker

Ovaj... što se tiče gornjih( :>) prozivki, iam da izjavim nešto: "miiiiiiii verujemo u horoskop,ooov...pogotovo u crvene boje načelnika Niša, mooooooo... mi verujemo u horoskop!!!" :> :> :> :> :> :>
ko je gledao klip skapirao je :K :K

SandraD.

ja nisam,tako da nista ne kapiram....kako ti se svidja nadimak Romanticni kralj,a Darkeru?

Darker

Vrlo pretenciozno i preterano, mada se trudim, nije da nije :> :> :> :>
i u pravu si što se tiče sunca, jedva čekam da se čvarim na nekoj plaži :~ :~ :~
Ali ja sam ipak DARKER, one and only!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

SandraD.

ok!nego slova su ti nesto cudna Darkeru.....

Darker

Nisu čudna slova nego verovatno tvoj profil:izmeni ga u srpski jezik! :wink:

SandraD.

Jao milineeeeee,sada progledah!!!Thanks Darkeru kuco stara :[!

Darker

Ok, dosta sa :OFF
:> :>

SandraD.

Quote from: Ksenija on 06-07-2006, 12:29:01
Sandra ajde meni nesto kazi
28.4.1986 u Beogradu 17 :10h
Evo ovako....Bik,Vaga,Jarac-zemlja,vazduh,pa opet zemlja - tri najvažnija znaka,koja sačinjavaju tvoju ličnost....Ti si romantična,tvojim sunčevim znakom vlada Venera(boginja ljubavi)kao i celom tvojom kartom,jer Venera vlada i tvojim ascendentom, Vagom.Ti težiÅ¡ harmoniji,lepoti duha;privlači te umetnost i sve ono Å¡to je na visokoj estetskoj vrednosti.Ti ne izražavaÅ¡ mnogo svoje emocije,pa se stiče utisak da si hladna i udaljena,iako su tvoje emocije veoma duboke.U stvari ti  si nesigurna i čekaÅ¡ odobravanje okoline.PokuÅ¡aj malo da rizikujeÅ¡.Um ti je veoma brz i dovitljiv,miÅ¡ljenje ti je veoma nezavisno i voliÅ¡ da pricaÅ¡ o svojim omiljenim temama.Interesuje te misterija života,ti si duboki mislilac,ne zadovoljavaÅ¡ se lako,već istrazujes sve dublje i dublje...Neklonjena si umetnosti,naročito muzici,poeziji i igri...Obzirom da ti je Sunce u trigonu sa Neptunom(zdravlje,lekari)to znači da nisi promaÅ¡ila svoju profesiju,čak je i vladar tvoje kuće posla Neptun...Ti i tvoja majka se dosta dobro slažete,ima tu par teÅ¡kih aspekata,ali  u suÅ¡tini je dobro.Å to se tiče oca.....Sunce u opoziciji sa Plutonom!...hm....ipak ne bih ovde niÅ¡ta komentarisala.....E sad,ovo nisam sigurna,pa ipak sam ja samo laik,ali mislim da imas stariju sestru ili brata,tu vidim,možda vas je joÅ¡ i viÅ¡e,mnogo je planeta u polju braće i sestara,ali to joÅ¡ nisam izučila,a i Å¡to sad tebe zanima da ja kao neÅ¡to tu pogaÄ'am.....Ti jako voliÅ¡ decu,ona ti pričinjavaju radost....Uglavnom,tvoja karta je veoma dobra,naravno da ne može sve biti u potpunoj harmoniji,a i kako bi to sve izgledalo da može...Sada je pravo vreme da odeÅ¡ negde u inostranstvo na odmor,jer ti je Venera u devetom polju.....zato uživaj.....

Al-Jasmina

Jeli Sandra draga,
a tebi i meni je nesto ljubavno polje kanda neaspektirano????? :)
Samo neki Piscesi iz proslosti... :wink:

Mada ti naginjes i ka Rakovima... a ja ka Devicama...(ahahah, neiskusni mladici)

Barem gledajuci polozaj Meseca...
Inace, ono da sedma kuca govori o idealnom partneru je u praksi netacno..
Ja se u komunikaciji sa likovima koji su Ovnovi iscrpim,
veza bi me ubila.... ili bih ja jelte... :twisted:
ali dobro...
:smile:

SandraD.

nije nego,taj descendent samo kao kazuje koji tip ti odgovara,npr.nama kao neki vatreni,pa verovatno i te Ribe imaju Mars u nekom od vatrenih znakova,najčešće u Ovnu,a može i u Lavu......a za to ljubavno polje,tu obe imamo loše aspekte Venere sa Saturnom i Jupiterom.....što dosta otežava situaciju,pogotovu onaj Pluton što nam je u trigonu sa Venerom,tu nas dve ne možemo bez produbljivanja u pravom smislu te reči!!!

Al-Jasmina

Uuuuuuuuuuuuu gadno!!!!!!!

Znaci li to da nas saturn tera da jurimo neke smrtno ozbiljne i namrchene tipove?
ili cak starije,
ili cak one koji imaju dozicu sadizma u svom nastupu?

(hmm, koliko je ovde na delu autodedukcija a koliko horoskop?  :embarrased: :wink:)

Jupiter.......zar je i tu los aspekt?
Koliko se secam, meni je Venera u sekstilu sa Jupiterom a to je ono..slatko  :wink: