Astrologija

Started by AquArius, 29-06-2006, 11:18:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

SandraD.

Quote from: Darker on 03-07-2006, 00:47:00
©korpija rules!!!!!!!
Inaèe èitao sam negde da je bilo vi¹e znakova horoskopa ali su morali da ih skre¹u zbog ne-znam-ni-ja-èega, tako da je sve to za mene big mambo-d¾ambo... I bez toga... Da me ne mrzi, smislio bih i ja horoskop za sve znakove i vi¹e bih pogodio od svih astrologa... A da, i kod profesora astronomije koji je pisao knjigu za 4.razred gimnazije sam saznao da sazve¾ða uop¹te nisu postavljena onako kako astrolozi predstavljaju, tako da... :][ :][ :][
Verujes ti u horoskop,samo neces da kazes...i savetujem ti da promenis ime,jer Darker nikako ne odgovara onome kome Sunce vlada horoskopom....a po mojim cuvenim nazivima ti bi bio romanticni kralj....

Al-Jasmina

:>
tsssssssss

Btw,
skoro (99,90%) svaki put kad neko kaze da
"NE VERUJE" u nesto
on vise izrazava misao
"NE SVIDA MI SE TO"
------- dakle,
dragi moji ateisti i Neverne Bebe, Tome...etc
Verujete vi u Boga,
al ste nesto ljuti na njega  :)

SandraD.

definitivno se slazem.........

Al-Jasmina

:)
Znas Sandra draga,
ljudi ce prestati da veruju u nas
koliko smo similarne u stavovima!!!!!! :smile:

willie the scot

Quote from: Jasmina on 03-07-2006, 15:32:45
:>
tsssssssss

Btw,
skoro (99,90%) svaki put kad neko kaze da
"NE VERUJE" u nesto
on vise izrazava misao
"NE SVIDA MI SE TO"
------- dakle,
dragi moji ateisti i Neverne Bebe, Tome...etc
Verujete vi u Boga,
al ste nesto ljuti na njega :)
100%true.......

SandraD.

LB. danas ti je Mesec u opoziciji sa Marsom,sto znaci da si nesto jako napeta i svi te okolo nerviraju.Posto ti je Merkur danas usao u tezak aspekt sa Saturnom,on ti je blokirao dobru komunikaciju,i  recima i sa ljudima,osecas neku nesigurnost,kao da niko ne prihvata tvoju komunikaciju....danas ti je i Pluton u opoziciji sa sredinom neba,borices se sa nekim momentima iz proslosti,zakopana secanja ce da izadju na povrsinu...nostalgija,ljubav,pa cak i ljutnja i ljubomora mogu da izadju na povrsinu... neka seta...ovaj aspekt danas ukazuje i na nekakvu stetu,da li u domacinstvu sa nekim aparatom ili tako nesto,zato pripazi malo na stvari...doduse sada je vec vece nisam ti mnogo pomogla sa ovim...ali evo i tranzita za neko malo duze vreme:u periodu do 05.10.nemoj da brines za finansijsku situaciju, jer ti je Jupiter u drugom polju,tako da ces imati novca i vise nego sto ti treba...malo ces manje biti drustveno aktivna u narednom periodu,zbog mnostva odgovornosti i obaveza(Saturn u 11 polju)Uran ti je u setom polju,(that`s not good)pa su moguce neprijatnosti na polju profesije u narednom periodu,Pluton u cetvrtom,pa su moguce neke transformacije i promene u porodici....Sada ti je odlicno vreme da odes negde u inostranstvo na odmor,jer ti je Venera u devetom polju,bice ti super....i to sa voljenom osobom,jos cete produbiti vezu na tom putovnaju... inace u podznaku si Devica,znaci perfekcionista... ono sto je isto jako vazno to je Mesec,a on ti se nalazi u Vodoliji,sto znaci da su ti emocije dosta nestabilne...tvoj nacin iskazivanja ljubavi je vrlo originalan,nemas nikakvih predrasuda,tako da u potpunosti pruzas sebe...itd..........

vladimir

SandraD, ti definitivno mozes uzeti opak kes ako otvoris 0900-liniju za taj horoskop! :)

SandraD.

Hvala na savetu,ali nisam bas nesto ambiciozna u tom pogledu....

lijepa bosanka

Sandra.....HVALA.....mislim da ima mnoooogo stvari koje se bas odnose na mene.....Super si!!!!
Nadam se da ce biti super na odmoru....ali ne idem sa voljenom osobom(nazalost!)....

:* :[

Bred

Sandra, jel se ti i profesionalno bavis astrologijomo ili ti si tek pocetnik u ucenju ili te eto samo tako cisto interesuje? :)

SandraD.

Mene to samo interesuje,a kada mene nesto interesuje,ja to moram da istrazim onoliko koliko je u mojoj moci...ovo sto sam do sada istrazila,nije nista u odnosu na ono sto tek jos mogu da istrazim...

lycos

mozes da vidis sta sam u podznaku??dacu podatke ako treba

SandraD.

naravno da treba,posalji podatke...

lycos

23 jul 87. u 12:20 sam rodjen..treba jos nesto??

SandraD.

treba mesto rodjenja