Astrologija

Started by AquArius, 29-06-2006, 11:18:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

SandraD.

znaš šta,tvoje kuće su malo pomerene,tako da postoji mogućnost da su kod tebe pozitivni aspekti Venere,kod mene su negativni....Saturn više znači neko ograničenje,kao strahovi i tako to.....

Al-Jasmina

Strahovi??????
Strah od vezivanja? ili pogresnog izbora? :confused:

SandraD.

Quote from: Jasmina on 07-07-2006, 22:59:47
Strahovi??????
Strah od vezivanja? ili pogresnog izbora? :confused:
Pa i od jednog i od drugog....ali više od ovog drugog.....

Bred

Pa Sandra, cini mi se da nisi nista napisala za kombinaciju Ovan-Vaga a ovde nas ima izgleda dosta sa tom kombinacijom?
Ranije nisam verovao u sve to ali u poslednje vreme cim se upoznam sa nekim novim I vidim da se posle druge recenice vec “koljemo” odmah pitam-da nisi bik u horoskopu? I potrefi se da jesu. Ludilo

SandraD.

Ovan je vatra,a Vaga vazduh.Ovnom vlada Mars(bog rata),a Vagom Venera(boginja ljubavi).To su uglavnom osobe koje su vrlo aktivne prirode,svuda lako stignu i sve ih interesuje,veoma su komunikativne,a od ostalih aspekata zavisi dalja analiza.Taj Mars moze da ukaze i na ratobornu  i svadljivu osobu,posebno ako je  npr.u opoziciji sa Uranom ili Saturnom,ili ako je u teskom aspektu sa drugim planetama.Venera s druge strane daje smisao za lepotu,umetnosti neznost.To je kombinacija musko-zensko ,aktivno i pasivno.Mislim da je to u sustini veoma dobra kombinacija i sad zavisi od Meseca,po meni njegov polozaj je vazan isto koliko i ascendent,jer on predstavlja nase emocije,nasu podsvest,ono sto mi zaista jesmo,a ne ono kako se prikazujemo(Sunce).To sto kazes da se ne slazes sa Bikovima,to ne bi trebalo tako da generalizujes,mada to je i moguce,samo sto treba da imas na umu,da ces mozda sresti nekog Bika sa kojim ces se odlicno sloziti,i onda ce tvoje pravilo da izbledi;kao sto sam i pre rekla,Suncev znak,iako najvazniji nije jedini pokazatelj karaktera osobe,vec su tu i podznak(pa ukoliko postoji cak i stelijum u nekom drugom znaku),ovaj moze da prevlada,i da se zacudite,pa kako to Bik,a uopste ne lici na  Bika itd.Tvoje neslaganje sa Bikovima moze biti u tome sto oni ponekad,a sada pricam jako proizvoljno,mogu da budu jako spori,jer su zemljani,kod njih ume da bude sve fino,polako,sacekaj,lako cemo mi to,njih privlace neke stvari poput fino ukrasenog porcelana,i vise vole da ceo dan provedu sedeci na nekoj udobnoj lezaljki,da uzivaju u ispijanju kafe,ponekad im niko zivi ne treba,dovoljni su sami sebi,i vrlo pasivni,posebno kada malo ostare.Mogu da budu i dosta konzervativni i tvdoglavi u svojim stavovima,pa posto i Ovnovi imaju rogove kao i Bikovi,onda tu dolazi do prepirki.Ako je Brede i to tvoja kombinacija,ti volis aktivnost,volis da se stvari u sto kracem roku rese i ispune i to te malo nervira,ta pasivnost Bika....Verovatno,ali uvek imaj na umu da tu nema pravila,nije to bas tako jednostavno pa da neke stvari mozemo generalizovati.....

Darker

©ta fali, sa mnom se ba¹ lepo sla¾e¹ :wink: :wink: :wink:
Quotemogu da budu jako spori,jer su zemljani,kod njih ume da bude sve fino,polako,sacekaj,lako cemo mi to,njih privlace neke stvari poput fino ukrasenog porcelana,i vise vole da ceo dan provedu sedeci na nekoj udobnoj lezaljki,da uzivaju u ispijanju kafe,ponekad im niko zivi ne treba,dovoljni su sami sebi,i vrlo pasivni,posebno kada malo ostare.Mogu da budu i dosta konzervativni i tvdoglavi u svojim stavovima,
ovo je haos, ko da slu¹am svoju devojku kad mi dr¾i slovo :> :> :> :>
A to za le¾aljku i kafu(mada mo¾da i ovo ostalo) je taèno 100% :] :] :]

Bred

Naravno, slazem se da ne treba generalizovati , to sam naveo cisto kao “statisticki” podatak iz svog iskustva :wink:
Btw, sta je stelijum?

Ksenija

Bred ja sam Bik -vaga pa se samnom ne svadjas ?!jer tako??  :happy:
stelijum je koliko ja znam vise planeta u istom znaku... :roll:

iki

evo vam jos jedna jaka adresa
www.astro.com
imaju dosta free horoskopa
www.astroskop.com
je nas sajt
Uzivajte!

karibi

Cao Sandra, molim te da mi malo protumacis natalnu kartu, narocito me zanimaju ljubav i posao. Rodjen sam u Beogradu 23.01.1981. u 07:10h, neozenjen. Hvala unapred...Ako mozes posalji mi to na [email protected]. Hvala

AquArius

Karibi,
Sandra vec neko vreme nije aktivna na forumu,
ali evo cekamo, mozda se neko drugi javi.

:happy:

marijabgd88

Quote from: Bred on 30-07-2006, 02:32:58
Btw, sta je stelijum?

Stelijum je konfiguracija koja se dobija kada se tri ili vise planeta nadju u konjukciji(konjukciju cine dve ili vise planeta lociranih na madjusobnoj razdaljini od 0 do 8 stepeni). Veoma istice znacaj znaka i kuce u kojima se nalazi, pokazuje samoorijentaciju osobe. Bolje receno, osoba ima vrlo izrazene osobine znaka odn kuce u kojoj se stelijum nalazi.

slobokv83

Ja bih samo pitao sta sam u horoskopu?21.maj-e sad zavisi od novina i casopisa u kojima gledam:po nekima sam bik a po nekima blizanac.
Najjace je bilo kada sam jedno vreme gledao dnevni horoskop na BK televiziji:tamo je bik do 22.maja,a blizanac od 21.maja,sledi da sam i jedno i drugo u isto vreme.Citam horoskop samo da vidim sta sam :`?

shiky

E takve stvari i mene bune!!!sva sreca pa nisam rodjena na toj granici  :>
ali mislim da je 21.maj bik

Sole

ima i moja drugarica "problem" sa 22.avgustom.  :)):
negde kazu lav, negde devica  :hmm
mada, uglavnom svima koji su tad rodjeni, vise "odgovara" da se predtavljaju kao  lavovi. valjda im se vise svidja taj znak.  :>