Astrologija

Started by AquArius, 29-06-2006, 11:18:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

vladimir

Verujem da ste ovo vec svi videli, ali ja se uvek od srca nasmejem kad god ponovo pogledam:

SandraD.

Quote from: vladimir on 02-07-2006, 17:09:43
Sandra, moraces da pocnes da nam placas reket zbog sirenja sopstvenog biznisa na nasem forumu! :lol: :lol: :lol:
Ja to sve radim besplatno,moraæete vi meni da plaæate,malo si se prevario u raèunu...a ¹to se tièe izjava da mrzite blizance to neæu da shvatim ozbiljno,a i retko koristim izraz "mrzim",to ba¹ kada sam besna,pa ne mogu da se kontroli¹em...   :`mora da su Blizanci neki posebni ljudi,èim se oko njih takva  pra¹ina di¾e :)

ivilija

Quote from: SandraD. on 02-07-2006, 19:54:23
Sandra, moraces da pocnes da nam placas reket zbog sirenja sopstvenog biznisa na nasem forumu! :lol: :lol: :lol:
Ja to sve radim besplatno,moraæete vi meni da plaæate,malo si se prevario u raèunu...a ¹to se tièe izjava da mrzite blizance to neæu da shvatim ozbiljno,a i retko koristim izraz "mrzim",to ba¹ kada sam besna,pa ne mogu da se kontroli¹em... :`mora da su Blizanci neki posebni ljudi,èim se oko njih takva pra¹ina di¾e :)
nISAM REKLA "MRZIM" NEGO "NE VOLIM",KOLIKO SE SECAM,A TO NIJE ISTO!

SandraD.

Quote from: ivilija on 02-07-2006, 20:05:41
Ja to sve radim besplatno,moraæete vi meni da plaæate,malo si se prevario u raèunu...a ¹to se tièe izjava da mrzite blizance to neæu da shvatim ozbiljno,a i retko koristim izraz "mrzim",to ba¹ kada sam besna,pa ne mogu da se kontroli¹em... :`mora da su Blizanci neki posebni ljudi,èim se oko njih takva pra¹ina di¾e :)
Pa to se nije odnosilo na tebe,nego na Darkera...

ivilija

Quote from: SandraD. on 02-07-2006, 20:14:30
Quote from: ivilija on 02-07-2006, 20:05:41
Pa to se nije odnosilo na tebe,nego na Darkera...
Ondak izvini,ali ubuduce koristi jedninu kada mislis na jednu osobu.

SandraD.

ok,ja sam to uop¹tila,a onaj ko zna ¹ta je rekao prepoznaæe se...

yeca

Quote from: ivilija on 02-07-2006, 18:40:44
Ma sto se vredjas yeco???Ja znam najvise blizanaca,a kao sto rekoh sa jednim zivim vec 3 god. i obozavam je,ali blizanci...

A ¹to ti misli¹ da se ja lo¾im, komentari¹em va¹e izjave!!
Èim voli¹ tvoju cimerku, voli¹ ti i ostale blizance, samo podsvesno ;)
A oni koji ne znaju, umeju da ka¾u kako su blizanci dvolièni, a ja tvrdim da to nije dvoliènost tipa danas sam super sa tobom a sutra te ogovaram nego ono - svi te smatraju finom, kulturnom, vaspitanom a ti si u stvari malo vickasta i vrdava.... ja bar imam takva iskustva...
A i ne mo¾e¹ da generalizuje¹ stvari...

Al-Jasmina

E uvek ima neki znak koji je na tapetu
uvek neko tamo zivcani od nekoga...

Stvar je u tome
sto su neki ljudi manje flexibilni od drugih!

SAMO TO!!!!
Ali odatle sve izvire..sve "muke".. :K

AquArius

QuoteJa sam Bik/Lav, mrzim horoskop i blizance  :>  :>  :>  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Divotica, milinica. 
Imam jednog bika/strelca pored sebe.  :wink:  :Lj

Al-Jasmina

Narode foruma,
neki od vas malkice preteruju sa citiranjem u nedogled...  :smile:

I ja quotujem  :)
(zle mene)
i znam da je poenta da se zna kome je odgovor namenjen
i da se naglasi na sta se odgovara
ali ipak
nemojmo proizvoditi postove nalik na BABUSHKE! :)
  :~

SandraD.

Jasmina,sto se tice onih riba...i ja imam istu situaciju!Moracu to da izucim,zasto bas Ribe...ali to je neverovatno kako uticu na mene....jedna mi se uvukla pod kozu,i mislim da ce tu ceo zivot da ostane....muka..... :'(

P.S.Mislim da je to zbog Meseca,on nam je u vodenom znaku!!!

Darker

©korpija rules!!!!!!!
Inaèe èitao sam negde da je bilo vi¹e znakova horoskopa ali su morali da ih skre¹u zbog ne-znam-ni-ja-èega, tako da je sve to za mene big mambo-d¾ambo... I bez toga... Da me ne mrzi, smislio bih i ja horoskop za sve znakove i vi¹e bih pogodio od svih astrologa... A da, i kod profesora astronomije koji je pisao knjigu za 4.razred gimnazije sam saznao da sazve¾ða uop¹te nisu postavljena onako kako astrolozi predstavljaju, tako da... :][ :][ :][

vladimir

Ja to sve radim besplatno,moraæete vi meni da plaæate,malo si se prevario u raèunu...

Nisam se prevario:tebi plaæaju drugi, a ti nama! :lol:  Prosto, zar ne? :wink:

pereca

Al-Jasmina

Draga Sandra,

Mislim da nam je situacija fakat  IDENTICNA... :'(
:(