TERMINI ISPITA U JUNSKOM ROKU 2007

Started by Shix, 07-05-2007, 10:31:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Shix

Da li neko zna kada je prvi termin za test u junu?
Ja sam cula da je 4og,ali nisam sigurna???

mina-L

Da,4-og juna je prvi termin,a mislim da je 21.5 potvrda ispita al nisam bas sigurna

Al-Jasmina

Potvrda je 21.05 od 10 do 12h :)

Shix

Danke bite hvala vam za sveeee,
danke bite... ne znam reci sveeeee... :>

dekky

Jel zna neko sta bi sa drugim terminom za test? Jel je pomereno za 29.06. ili...?

Roben

а кад је потврђивање за други термин  :hmm

zmajic

Quote from: Al-Jasmina on 07-05-2007, 22:30:46
Potvrda je 21.05 od 10 do 12h :)
To je potvrda za prakticni.
Asistent je rekao da ce posto se zavrsi prakticni biti prijavljivanje za neki od dva ponudjena termina za   test. Uzdam se u to da ce drugi termin da pomere za koji dan....   

Al-Jasmina

Potvrda je bila danas
za PRVI termin TESTA (4 jun) kao i za DRUGI (25 jun)
takodje i za prakticni...
mislim da je i spisak ko je kada izasao u toku dana!

zmajic

Spisak ko je kada za praktièni æe biti sutra, eventualno u èetvrtak. A praktièni poèinje odmah u petak...

mina-L

Spisak je veæ iza¹ao u toku dana!

pereca

opet se ispit potvrdjivao pre nego sto je zavrsena prijava  :batina  Pa dokle  :hmm

Roben

и мени није јасно
стварно ме то нервира  :wall: :wall: :wall:

pereca

Ne znam zasto su im bitna ta cetiri dana, odnosno zasto je bitno da spisak studenata imaju prvo oni na Institutu, pa tek onda studentska sluzba koju opet moraju da cekaju da bi videli da li su svi prijavili ispit.  :roll:

Ja se izvinjavam, ali ova stvar me uzasno nervira.  :namcor

sonja_nektarijevic

I pored velikog cimanja da se drugi termin pomeri za kasnije, tacnije, da ispit bude 29. juna, to nece biti moguce...Evo i zasto.
Predstavnik trece godine, Marija Mladic, je jos pre dva meseca intervenisala na tu temu, kada nam je profesorka izasla u susret i odobrila pomeranje ispita za 29. jun. Amfiteatri su bili zakazani, sve je bilo spremno - cekalo se samo na odobrenje prodekana za nastavu. Sada, kada je i to u redu, postoji drugi problem - jedna studentkinja je otisla kod profesorke i digla opasnu frku oko pomeranja ispita jer je ona odlucila negde da putuje i njoj to nikako ne odgovara i tako...Strasno..
A profesorka se naravno uplasila i pored toga sto smo zamolili prodekana za nastavu da porazgovara sa njom i odobri to pomeranje ispita, nije pomoglo... Sada zbog jedne osobe koja je digla paniku, citava generacija ima problem (kao i biohemicari sa druge godine).
Slazem se da nije u redu pomerati ispit par dana pred pocetak roka, ali radi se o tome da je to i dalje u okviru junskog ispitnog roka, da se vecina studenata kojih se to tice - sa time slozila, da postoji jos jedan termin (!) u tom istom roku za polaganje tog ispita i na kraju, da je prodekan za nastavu odobrio to pomeranje.
Tako da mislim da profesorka nije postupila ispravno (o studentkinji da ne govorim), ali ne mogu nista da ucinim...
Bitno je i ovo da pomenem - ovo je prvi put od kako ja studiram da predsednik veca godine, a to je prof. sa mikrobiologije, nije pozvala predstavnike studenata na sastanak kada su zakazivani termini ispita! Ja jesam intervenisala, ali kasno... Ostalo je da ovako, pesice, pomeramo sta nam profesori dozvole. Takodje se prvi put desilo da su zakazani termini za junski ispitni rok u novembru - uvek se na pocetku godine zakazuju termini za januar i april, a u maju za jun, septembar i oktobar, jer su ti termini izrazito bitni (najvise studenata tada polaze ispite).
Nadam se da se ovo nece ponoviti, ja sam sa svoje strane ucinila sta sam mogla po tom pitanju..
Eto toliko.

Roben

:wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:
:namcor :namcor :namcor :namcor :namcor :namcor :namcor

значи на нашем факсу постоје такви дебили да не могу то да опишем
за ову што је отишла да се жали само могу да кажем да је јадна
и ти и такви људи који гледају само своје д*пе ће завршити факс али ће остати дебили