TERMINI ISPITA U JUNSKOM ROKU 2007

Started by Shix, 07-05-2007, 10:31:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

shumshi

a da se zapitamo da li doticna osoba ima internet i posecuje forum  :hmm

mene licno ne zanima kada je taj ispit...
niti da li ce neko lepo obnoviti...
ili sedeti i psovati po nekome...

samo sam napisala da vidite da nisu ti ljudi neke umisljene gu*ice
neko neko kome su svi planovi i trud koji su ulozili
izmenjeni u 5 do 12

i kao sto rekoh, ispalo je onako kako vecina zeli...
i to je ok...
cemu dalja rasprava...
nego strebaj sada ...  :F

tarantulica

Ako to nije bila zvanichna odluka koja je objavljena na institutu, slazem se da nije u redu tako pomerati ispite...

Ali iz prethodnih postova ne proizilazi takav zaljuchak...  :wall:

shumshi

ja mislim da na institutu i dalje stoji obavestenje, drugi termin 25.jun...  :hmm

Roben

Quote from: shumshi on 27-05-2007, 09:57:05
i kao sto rekoh, ispalo je onako kako vecina zeli...
i to je ok...
cemu dalja rasprava...
nego strebaj sada ...  :F
:hmm :hmm :hmm :hmm  :hmm
не ного је испит због дотичне враћен на 25
а свима осим дотичне одговара 29
ако је дотична већина онда добро
али да не коментаришем све сам скоро рекао а и знам дотичну па да се не излетим

Bred

mislim, kakav god da ja licni problem imam uvek bih rekao da je vaznije ono sto[ uovom slucaju termin ispita] odgovara vecini...
Drugo, nas fakultet je takav da ti jednostavno ne dozvoljava da se bavis bilo cime drugime osim fakultetom [dokaz upravo ovaj slucaj].
tako da ili ispit ili taj rad....
Pozdravljam entuzijazam mladih kolega koji su pisali rad ali zna se procedura pomeranja ispita-ode se kod predstavnika godine, ovaj kod studenta prodekana, vidi se sta misli vecina studenata i onda se odlucuje da li se ide kod profesora ili ne.
a da 4 dana znace-znace! Znace i za farm.hemiju a kamoli za fiziologiju :wink:

Kremenko

Ovo je jako PORAZAVAJUCE!!! Nije bitno da li je u pitanju cetiri dana,sata ili minuta!Bitno je to da je ta devojka sebe stavila ispred kolektiva .grins.Zato se nadam da ce ljudi koji su zaduzeni za skolstvo ubuduce prilikom upisa na fakultete medicinskog profila ukljuciti u bodovanje i PSIHOLOSKE PROFILE KANDIDATA.I studiranje i rad sa kolegama ce nam u tom slucaju biti bezbolniji.

Al-Jasmina

Ne znam sta vise da mislim,
jer ne znam ni kada je doticni ispit :>

Darker

Hmmmmm, to mi je èak i ok... Mislim, ako je neko sebi isplanirao ¾ivot po ZVANIÈNOM rasporedu faxa, a onda se taj raspored u poslednji sekund menja, to je bezobrazluk. veæine prema manjini. nebitno. Zna se kako se to radi;-) Na drugim fakultetima ljudi godinu dana unapred znaju u sekund, kad im je koji ispit te mogu da isplaniraju vanfakultetske aktivnosti.. A, da, zaboravih, na farmaciji toga nema...
Sa druge strane, gde pa pi¹e da uslov mora u junu da se da??? To je super, ali samo uz ogromno odricanje... Ako ne ¾eli¹ da se odrekne¹ neèega-odrekni se uslova u junu...
Tako da kapiram obe strane.
E sad, ono ¹to ne kapiram je da odreðeni profesori, iako znaju da je u junu, jelte, junski rok, isplaniraju sebi lagodno ¾ivot, te oni idu na putovanja u sred roka, a studenti imaju tokom roka(koji traje mesec i po dana, a pritom, nam ni TO nije dovoljno, nego ¾elimo i JUL) ogranièeno vreme za ispit. Iako su ta putovanja verovatno va¾na i ne verujem da su letovanja u pitanju, ONI SU PROFESORI fakulteta!
be¹e oni su tu zbog nas, a ne mi zbog njih???
Da ne zaboravim, ONI SU PLAÆENI DA BUDU NA FAKULTETU U JUNU!!!

Shaft

Naravno da je doticna koleginica umisljena gu*ica , 300 ljudi hoce da ispit bude kasnije i ona nam svima napravi haos ... CIST BEZOBRAZLUK ,a pritom je i zaobisla sve predstavnike godine i bez konsultovanja sa njima otisla kod profesorke ...Boze moj , na to je do sada trebalo da se naviknem , da svako gleda svoju guzicu i gazi sve ostale..."koleginici" svaka cast ....NO COMMENT !!!!!!!!!!!!!!!

tuffy

javio mi drugar danas da ce ispit ipak biti 29.... jel to skroz potvrdjeno i zapecacenooo???

sonja_nektarijevic

Mislim da cemo ovim staviti tacku na datu temu.
Nakon ponovnog razgovora sa profesorkom, u svetlu svih pomenutih argumenata za i protiv, nasli smo kompromis:

Institut je spreman da nam (svima) izadje u susret tako sto ce ispit, po volji vecine studenata III godine DF i II MB smera, biti pomeren za 29.06. kada je i predvidjeno (obavestenje ce biti do petka istaknuto na internetu i na institutu), a studentima koji putuju na Kongres (samo njima!) ce biti omoguceno da polazu ispit u datom terminu, 25.06. (naravno, takodje u formi testa).

Tako da se nadam da cemo u buduce ovakve probleme resavati na vreme (odnosi se na Vece godine) i preko zvanicnih predstavnika studenata, kako bi smo izbegli neprijatne i neizvesne situacije...

Ukoliko jos neko ima primedbu na termin, neka... ne znam sta... :) :box

Al-Jasmina

Sonja :cvet
ne brini, ako se iko SADA pobuni, cebovacemo ga :K :trfr:

Salu na stranu, i meni je pala doticna ideja na pamet
ali ja nisam nikakva instanca da je sprovodim u delo... :)

Elem, zahvaljujemo se najtoplije profesorima
koji su svima izasli u susret!
:Bog

:cvet

cvjetic

svaka cast sonji,svaka cast predstavniku trece godine,i prvenstveno SVAKA CAST PROFESORICI! :Bog
izasla je u susret svima i bas me prijatno iznenadila,jer se ovakve stvari rijetko desavaju na nasem faksu! :pljes:

maxy

Sonja,svaka ti cast i hvala ti puno :~

mina-L

Evo,veæ je na sajtu fakulteta iza¹lo da je ispit 29.06 u 15:30h!!! Jupiiiiii!:-))))