Overa semestra

Started by Bred, 16-05-2007, 14:15:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Bred

...ce se vrsiti od 4-18.6 a overa X semestra od 10-14.9.2007. [nadam se da nisma permutovao datume] :)

sokobiv

Da li studenti koji su obnovili godinu treba da overavaju semestar?

Darker

Koliko se ja seæam-treba samo da upi¹u naredni, poptisi ti naravno ne trebaju, ali neko nek potvrdi... za onaj prvi deo reèenice;-)

bla,bla,bla

Ne treba da se overa,veæ kao ¹to Darker reèe "samo" da se upi¹e sledeæi

MiKy

i na kraju jel se overava ili ne? Bred 4-18.06?

Darker

Da od juèe pa do 18.06. za redovne studente, koji nisu u obnovi tekuæe ¹kolske godine...
Za overu vam treba samo semestralni list iz skriptarnice(10 din) i naravno, svi potpisi;-)

lane

А да ли треба можда и шв образац за оверу?
За оверу прошлог семестра је требало...

tarantulica

Mislim da je SV20 potreban za upis semestra... :cvet

lane

Па да...
Логично... :stid:
Хвала!  :cvet

josefina87

onaj èikica u skriptarnici mi je dao samo semestralni list,kao ne treba ¹v,jer sam ga ja tra¾ila! :roll:

Masha

Pa za overu letnjeg semestra vam treba samo popunjen semestralni list. SV obrazac se koristi za upis semestra. U januaru ste nosili i jedno i drugo jer se o jednom trosku overava semestar i upisuje naredni. Kada u septembru pocne upis onda cete nositi SV. Nadam se da je sada jasno  :wink:

josefina87

guja

meni i dalje nije jasno.  :hmm mi koji obnavljamo da li treba da idemo da overimo semestar?ja ipak mislim da da!ako samo neko zna da mi kaze je l` mi sto obnavljamo overavamo isto do 18. ili posle toga?

Masha

Oni koji su obnovili godinu ne idu da overavaju semestar. Sve njihove obaveze su zavrsene kada su uplatili drugu ratu za obnovu i dobili potpis da su je platili. Oni koji su obnovili godinu vec u svom indeksu imaju potpise profesora i vec su nosili semestralni list na koji su uneli potrebne informacije. Malo mi nije jasno ovo sto je guja upotrebio sledeci glagolski oblik - obnavljamo. Gujo, ako sada slusas neku godinu redovno, a imas u planu da je obnovis onda svakako moras overiti semestar koji si slusaso i u kom si isao na vezbe.

pekmez

E, a koliko puta mozes da obnovis jednu godinu (po Bolonji)? Hvala.