Overa semestra

Started by Bred, 16-05-2007, 14:15:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Darker

Trebalo bi da da!
Vama ne treba semestralni list-samo ¹v. I uplatnica :K

morska_vila

pa logicno da ne treba semestralni :roll:! zahvaljujem!

zmajic

Malo sam zbunjena.  :roll: Obnovila sam god, ali sam odjednom sve uplatila. Da li treba da overim jesenji i upisem letnji semestar?  :help2: Ima li iko tacnu informaciju. Ja sam dobila podeljena misljenja od ljudi koje sam pitala.  :H :H :H

Masha

Quote from: zmajic on 04-02-2008, 20:20:45
Malo sam zbunjena.  :roll: Obnovila sam god, ali sam odjednom sve uplatila. Da li treba da overim jesenji i upisem letnji semestar?  :help2: Ima li iko tacnu informaciju. Ja sam dobila podeljena misljenja od ljudi koje sam pitala.  :H :H :H
Treba da odes  :cvet
Inace, mislim da je obnova do 15.2. ali javicu vam sutra 100% pouzdanu informaciju.

tarantulica

Quote from: zmajic on 04-02-2008, 20:20:45

Ok, i ovde se ne sla¾emo  :cvet

Proveri u indexu da li su ti overili oba semestra
Trebalo bi da jesu, ako si sve odjednom uplatila, da ne mora¹ da se cima¹ bzvz  :wink:
(bar je ovako bilo pre 2 godine)

zmajic

Ma nisu mi popunili za overu god/semestra. Sto znaci: Kumodraze here I come!!!  :namcor
Hvala vam u svakom slucaju.

tarantulica

Ponesi uplatnicu obavezno!  :cvet

Lena

Quote from: Masha on 04-02-2008, 21:00:19

Inace, mislim da je obnova do 15.2. ali javicu vam sutra 100% pouzdanu informaciju.

I, da li je obnova do 8.2. ili do 15.2.? Mnogo bi mi znaèilo da saznam. Izlazim na ispit sledeæe nedelje pa mi je ba¹ nezgodno da ove nedelje dolazim da overavam semestar.

shumshi

radno vreme saltera?
stalno zaboravim...  :roll:

Darker

Shumshi-od 11 do 13h :wink:

tarantulica

Darker

Quote from: tarantulica on 05-02-2008, 23:11:48
Ili 12 do 14h?  :hmm

Veruj mi, od 11 do 13h :wink:
To što sam ja overavao semestar u pola 2 - znači samo da sam šarmirao ljubazne tete iz šalter službe :K

nasty girl

od 11 do 13 h definitivno...

tarantulica

A skriptarnica?
Znam da je ne¹to bilo nelogièno...  :wink:

makica

I skriptarnica radi isto od 11-13h.
Mada ponekad ljubazni cika ostane i duze... :cvet