7 godina i 220 kilograma!

Started by Masha, 16-05-2007, 17:13:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Masha

Sedmogodi¹nja D¾esika God iz Èikaga najte¾a je devojèica na svetu!

ÈIKAGO - D¾esika God iz Èikaga ima samo sedam godina i 222 kilograma! Za ovakav izgled D¾esike krivicu snosi njena majka Karolin, monstrum od roditelja, koja hrani svoju kæerku pod devizom "dajem joj da jede ¹ta voli" i "nije to ni¹ta lo¹e", a doktori su prilièno sigurni da mala neæe do¾iveti sledeæi roðendan ukoliko ovako nastavi.

Uglavnom, sedmogodi¹nja devojèica sasvim je normalno dete, osim ¹to ne mo¾e da hoda, nego se gega po patosu. U toku jednog dana ona obièno pojede 15 hamburgera s krompiriæima, nekoliko kilograma èokolade i sve to zalije s minimum pet litara ["koka-kole", sve to na op¹te odu¹evljenje njene majke.

D¾esika u jednom danu pojede toliko d¾ank fuda koliko druga deca pojedu za pola godine. Posledice takvog pre¾deravanja su katastrofalne, jer su njene kosti potpuno deformisane pod ogromnom te¾inom sala. Inaèe, D¾esika je na svoj treæi roðendan imala taèno 110 kilograma.

Lekari su upozorili Karolin God da njena æerka neæe do¾iveti sledeæi roðendan, ali ona ¾ivi u nekom paralelnom svetu i ne vidi da njena devojèica ima veliki problem. Oni tvrde da, ukoliko se njihove prognoze ostvare, Karolin bi trebalo da odgovara za ubistvo iz nehata.
- Ovde se ne radi ni o èemu drugom nego o zlostavljanju deteta od samog roðenja. D¾esikina majka ubija svoje dete. I to polako - ka¾u struènjaci.

Jede za sedmoricu

Poreðenja radi, dnevna kolièina kalorija potrebna odrasloj osobi je izmeðu 1.200 i 1.500 kalorija, dok je sportistima potrebno malo vi¹e. Regruti amerièkih "Foka", elitne jedinice mornarice SAD, u svojoj obuci imaju takozvanu Nedelju pakla, tokom koje im se sedam dana ne da da spavaju i izla¾u se najgorim moguæim fizièkim naporima. U toku tih nedelju dana oni unose do 7.000 kalorija dnevno u organizam. D¾esika, koja praktièno ne izlazi iz kuæe, dnevno konzumira neverovatnih 10.000 kalorija.

izvor www.kurir-info.co.yu

Mislim, sta reci  :wall:

philoserbiana

jao,majko mila,jadna devojcica.kako li izgleda njeno srce,zeludac?njena majka nije normalna zena.trebalo bi da reaguju socijalni radnici,a majku na lecenje da odvedu...tesko je sa 10 kila viska,a kamoli sa 170 i vise kila... a005

malena

Jadna devojcica... Ne znam kako bih nazvala tu zenu,umni bolesnik,neki ljudi ne zasluzuju da imaju decu...

pig_am_am

ijaoj!
nemam reci...
jadna devojcica.
bolesni ameri!

Darker

Mala Kartmenka, hahahhahahahhahahah

lycos

bez komentara ! koliko ce imati kada napuni 17 ?!

Masha

Quote from: lycos on 16-05-2007, 20:48:29
Nece ni napuniti! Ako si procitao, lekari su joj dali jos godinu dana zivota ovakvim tempom. Mislim, dobro je i do ovih sedam dogurala kada je sa 3 imala 110 kg  :shock. Kako li to njeno srce radi zivo me zanima.

josefina87

Quote from: masha on 16-05-2007, 21:09:37
Quote from: lycos on 16-05-2007, 20:48:29
Nece ni napuniti! Ako si procitao, lekari su joj dali jos godinu dana zivota ovakvim tempom. Mislim, dobro je i do ovih sedam dogurala kada je sa 3 imala 110 kg  :shock. Kako li to njeno srce radi zivo me zanima.
i mene zanima!kako neko mo¾e da dozvoli svom detetu tako ne¹to!?da mu uni¹ti ¾ivot..ovo i mo¾e samo u americi da se dogodi! :wall:

tarantulica

Stra¹no!!!

I niko ne mo¾e da je spreèi da to radi detetu!!!

©ta rade te socijalne slu¾be?  :wall:

3OPAH

Jadno dete.

Oduzmite im roditeljstvo!!!

Bred

Quote from: 3OPAH on 16-05-2007, 22:15:55
Ovaj text ili link ne mozete videti sve dok se ne registrujete ili postignete potreban broj poruka.Jadno dete.

Oduzmite im roditeljstvo!!!
samo cu se sloziti za zoranom. ako je ona zdravstveno ok, onda je krivica na roditeljima.

mikele

Ја од увек тврдим на треба свакоме дозволити да буде родитељ.
Па ову жену треба сада ухапсити јер она је већ убица,а не да се чека да ова мала напусти овај свет од +бесконачно калорија.Тада ће бити касно.
Значи,стварно не могу да верујем :wall: :wall: :wall:

lycos

Quote from: mikele on 17-05-2007, 08:31:28
sad su mi pali na pamet gej parovi koji usvajaju decu.. ali ovo je vec druga tema...

pig_am_am

posto moj nik suvise pristaje uz ovu temu da bi to bilo ukusno ja cu da cutim. :lol:

Masha

Quote from: mikele on 17-05-2007, 08:31:28
Па ову жену треба сада ухапсити јер она је већ убица,а не да се чека да ова мала напусти овај свет од +бесконачно калорија.Тада ће бити касно.
Значи,стварно не могу да верујем :wall: :wall: :wall:
Slazem se! I mogu reci da uopste ne razumem jer u Americi socijalna sluzba reaguje i za mnogo manje stvari. Ovo je, bre, strasno! Ovo je nedopustivo i trebao je neko ovo dete mnogo ranije da odvede i omuguci joj normalan zivot. Zgranuta sam i zgrozena!