Sve o parfemima

Started by Masha, 21-05-2007, 11:32:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Enea

PAO, as Period After Opening.. za vreme koga proizvod ni na jedan nachin nije shtetan po ljudsko zdravlje.
Nastao je zbon kada su uveli pao. Da li signirati koliki je rok trajanja? Ima proizvoda i sa rokom i sa paom. Niko josh uvek nema hertza da signira samo sa pao.
Katja, pogledaj kremice, labelo, shta god, kutijica kao otvorena i u njoj, kraj nje pao12m.. znachi koristi ga 12 meseci, a posle pravac u kantu.

Ja imam minimum deset omiljenih parfema, i pored omiljenih 'starih' uvek moram da imam neku novu mirisnu notu.. Kupujte parfeme u pouzdanim parfimerijama. Eh, nichega lepsheg nema od toga da sebe samu chastite. Super se osecjam kada nekome dragom poklonim parfem. A oni meni? Naravno, ali moraju bash dobro da me poznaju. Uf, bas izbegavam ovu temu da se ne bih rasplinula.. josh uvek kuliram...

joe13

Dona Karan-NEW YORK
Cartier-LE BAISER DU DRAGON
Trazite u parfimeriji da ih pomirisete,u mojoj okolini nema kome se nisu dopali,i naravno parfem zbog koga me proganjaju kada osete-GREEN TEA-Yves Rocher :cvet

BK

Quote from: Enea on 10-12-2007, 11:46:38
Niko josh uvek nema hertza da signira samo sa pao.
Ne moze samo PAO iz razloga sto bi to znacilo da bi mogla da otvoris nesto za 20 god i onda upotrebljavas...mora i rok trajanja. A to je i propis EU a mi smo daleko od njihovih zakona...

Quote from: joe13 on 10-12-2007, 12:46:46
Dona Karan-NEW YORK
:cvet
Divan je i Donna Karan -CHAOS

joe13

Da,kako njega da zaboravim-DK-Chaos.
Givenchy-Marriage
Laura Biagotti-Venezia
Burberry's-Brit
Chanel-Chance

marijabgd88

Quote from: joe13 on 11-12-2007, 13:13:37
Chanel-Chance

definitivno jedan od najlepsih parfema, prefinjen. Mada bilo koji Chanel meni savrseno odgovara... pored toga, i Black XS, i nartavno Ultraviolet, i muski i zenski, doduse vise muski, poludim kad ga osetim na nekome...

d1mk3

PERFUME ARMANI POUR HOMME
Eau de Toilette - Giogio Armani

Iako star,
najbolji muski parfem po meni.
Koristim ga od kako znam za sebe tj moj cale  :wink:

peho_atropin

DOLCHE GABANA
pour homme
Meni najbolji(mada nije bas za leto)

Darker

Samo sam èekao da neko pomene ovaj. Bacite okce :K :K
http://www.smellmeand.com/index_2.html (http://www.smellmeand.com/index_2.html)

tarantulica

:trfr:

To nije parfem....  :trfr:

joe13

Evo vam preporuka za novi parfem u Ng:LA PERLA-CHARME(divan je!!!) :lol:

mina-L

nigor022

Burberry London (EXTRA) jedan od retkih koji me je odusevio
Iceberg Silver (nimalo nisam ravnodusan na ovaj)

A od zenskih koje sam poslednje kupio (ne sebi, naravno) Isabella Rossellini Daring i od Kylie Minogue... Eto..

PS ako je neko zainteresovan rodjendan mi je blizu, telefon za  kontakt i predaju poklona potrazite na PM. Thnx.
PS2 Primam i devize:)

Enea

Quote from: nigor022 on 08-01-2008, 23:21:21
Burberry London (EXTRA) jedan od retkih koji me je odusevio
Iceberg Silver (nimalo nisam ravnodusan na ovaj)

:smekerica: bravo!