Rezultati iz matematike

Started by Bred, 29-06-2006, 12:59:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

http://www.pharmacy.bg.ac.yu/upis/index.html

lycos

rezultati_bez komentara!!to su prave reci

mima87

Jao, razbila sam matu, imam max poena!

Ksenija

i kako je bilo na prijemnom?mata ?hemija?

Phenomenon

Iz matematike sam imao 27.25 8) 8)
Valjda ce biti dovoljno :`

lycos

ma racunam sad ako sam hemiju odradio tkako treba..oko 84

pipi_duga_carapa

recite da nismo najgora generacija u istoriji farmaceutskog fakulteta (:
samo 38 sa 30 poena iz mate (: ostale nisam brojala (8 a hemiju nisam uopste jer me ne zanima to vise (8
ljudi - u budzetu sam ;p D: /me is very happy (:
e da ... htedoh da vas pitam nesto - iz mate su mi okinuli 2 poJena, pa sam htela da vas pitam sta vi mislite da li da se zalim ili nemam potrebe? mislim, sigurno su mi okinuli - 1. znam jer znam da su mi tacni (i uporedila sam sa rezultatima sto su izasli) 2. i da mi je neki netacan trebali bi i da mi oduzmu jos 0.2 poena, a nisu ... 3. samo sam 2 zaokruzila N, tako da ne moze ni to da bude da je ... => sigurno je greska, ali ne znam da li da se zalim ... ?
RoLL

ivilija

nemoj se zaliti,samo ce ti uzeti pare!!! ja sam se zalila onda kad sam polagala i 120 zalbi je odbijeno u roku od 20min. ,pa nek mi neko kaze da su sve to mogli da pregledaju za tako kratko vreme??? ja sam bila sigurna da su me okinuli za 2 poena, jer sam ceo svoj rad iz mate prepisala na papir kako bih proverila i sve mi je bilo tacno,but j*** ga!!!
Nemoj se zaliti na budzetu si i to je to,nista neces postici time,jer te niko nece pitati koliko si poena imala na prijemnom!!!
opusti se i uzivaj!!! :twisted:

pipi_duga_carapa

a zar ne bi trebalo da ako se zalis, da onda oni tebi daju da ti vidis svoj rad i oni kao gledaju sa tobom i ako se utvrdi da jesu oni pogresili, onda priznaju, ali je bedak ako ti nadju jos neku gresku ;p
kod mene u osnovnoj su tako pregledali ... meni su tad okinuli 1 poen, a jednoj devojci 4 roll ...
znam da me nece niko pitati - a i da me pita bas me briga;p nego cisto zbog mene same roll ... nemam pojma ...

lijepa bosanka

æuti ,bre i u¾ivaj.....slavi......sjeti se onih ¹to nisu uspjeli....

Èestitamo!!!! :Z

pipi_duga_carapa

joj jeste ... ): ...

Hvala ((;

Vampire 666

ne cackaj mecku....kad si vec na budzetu...

lycos

poslusaj ih u pravu su..n abudzi si,to ti je bitno,od sada do oktobra :) kuliranje

pipi_duga_carapa

p nije da ja sad hocu nesto da se trpam, nego ne znam ... mislim ja nikome nista ne bih poremetila, samo bi se ispomerali medjusobno ... mada najverovatnije necu otici, jer me mrzi da se iscimam do faxa (imam citavih 15minuta;p)
ok, hvala na savetima u svakom slucaju (;

pereca

Quote from: pipi_duga_carapa on 02-07-2006, 11:37:03
p nije da ja sad hocu nesto da se trpam, nego ne znam ... mislim ja nikome nista ne bih poremetila, samo bi se ispomerali medjusobno ... mada najverovatnije necu otici, jer me mrzi da se iscimam do faxa (imam citavih 15minuta;p)
ok, hvala na savetima u svakom slucaju (;

ma pusti to, usresredi se na raspust od tri meseca u toku kojeg  si totalno free!!!!
na budzetu si Farmaceutskog fakulteta! Ej, znas li koji je to uspeh!!! Treba da slavis do 2.oktobra. A tada se vidimo na svecanom prijemu.